pagrindinės Kvapų namų produktų kategorijos:
1. Baziniai aliejai
2.Eteriniai aliejai
3. Monoi
4. Hidrolatai
5. Ekologiški kremai nuo saulės
6. Ekologiški šampūnai
7. Alūnas
8. Eliksyrai
9. Atarai - kvepalai
10. Vaisių ir uogų ekstraktai
11. Kvapiosios dervos
12. Gasulo/rasulo molis
boutiq'e galima rasti natūralių indiškų smilkalų, natūralių žvakių iš sojų vaško, eterinių aliejų garintuvų ir dar daug visko Pavargusiems nuo sintetinių kremų - jau pagaminti aliejų mišiniai
Kvapų namuose 2009-aisiais sukurtas unikalus ir originalus produktas - senojo ir naujojo Vilniaus kvapai. Ateikite pauostyti, kuo kvepia nostalgija ir modernumas
kremų, losjonų, lūpų balzamų gamybos pradžiamokslius išeiname ir, be abejo, toliau tobulėjame čia. Kvapų namai taip pat organizuoja teorinius bei gamybinius seminarus, skaito paskaitas - plačiau galima pažiūrėti čia ir čia
Kvapų namų kontaktai ir platinimo vietos
informacija dalinamės jau 6-oje temoje, paskutinė 5-oji yra štai čia
kadangi kelios forumietės lanko Kvapų namų seminarus, šiek tiek info bus galima rasti ir šioje temoje Jeigu norite plačiau pasigilinti, teks "karčias" mokslo šaknis Kvapų namuose pasiryžti graužti pačioms
sutrumpinimai: Kvapų namai - KN, eteriniai aliejai - EA
smagių ir naudingų pašnekesių
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2010 01 29, 00:00)
Aš jį irgi turiu, naudoju. Žinok, net 1 proc. šaltalankio aliejaus koncentracija aliejų mišinyje - spalvina, tiesa labai laikinai.
O dėl rapsų dėkui , aš pasidomėjau jau tiek, kad parašiau laiškutį žinovams, kad paaiškintų man apie tas veisles ir pan. Bet fabar dar konkrečiai tuo pačiu aliejum pasidomėsiu.
Ačiū, kad parašei kas dar vyko
O dėl rapsų dėkui , aš pasidomėjau jau tiek, kad parašiau laiškutį žinovams, kad paaiškintų man apie tas veisles ir pan. Bet fabar dar konkrečiai tuo pačiu aliejum pasidomėsiu.
Ačiū, kad parašei kas dar vyko
gal jo tik lašelio išvis užtektų? Su tavo oda tai išvis, greit atrodytum, kaip kinė
įdomu bus išgirsti apie tą aliejų Kur užrašyta Gaja, tai čia ne aliejaus pavadinimas (bent aš taip suprantu), o kažkokios ekologinės organizacijos pavadinimas. Ir apskritai nemačiau tokio butelio įprastuose PC, jį kur nors ekologinėse parduotuvėlėse, matyt, parduoda
nėra už ką, nesunku gi Be to, ką parašiau, tai ten merginos dar įsiklausinėjo apie Egipto žemę - mažu kitą kartą atsineš ją rimtesnei "apžiūrai" Visos skaidrės buvo parodytos tau esant, jas žadėjo atšvieti ir duoti kitą kartą. Bent jau man daug terminų specifinių, nespėjau visko susikonspektuoti. O ką užsirašiau, nesu tikra, ar sugebėsiu perskaityti