Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

QUOTE(Kokere @ 2010 01 31, 13:46)
Aciu 4u.gif
Bet siaip galima padiskutuot apie prizoominima ir priejima arciau?
Visi fotografai rimti sako, kad geriau prieiti nei prizoominti blush2.gif
Siaip didelio skirtumo tarp ju nematau blush2.gif

Gal skirtumo neina pajust tuose pavyzdžiuose, kuriuos darome mes. Tačiau šiaip fotografuojant kokius turistinius ar smulkius objektus fiziškai zoominant švaresnė foto, geresnės kokybės. Bent taip rodo mano praktika.
Atsakyti
solo, aciukas uz paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 01 31, 19:48)
Gal skirtumo neina pajust tuose pavyzdžiuose, kuriuos darome mes. Tačiau šiaip fotografuojant kokius turistinius ar smulkius objektus fiziškai zoominant švaresnė foto, geresnės kokybės. Bent taip rodo mano praktika.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pasigirkit kas koki nuotolini pulteli turit. Ruosiuos pirkt, tik neisivaizduoju koki blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas
Sedziu darbe- tad namu darbas nr 5 jauciu nusikelia iki savaitgalio doh.gif
Tik turiu pora klausimeliu del techniniu dalyku. Baltos nustatymas....
Jei pas mane Canon eos 400 ir Ant pilnai Rankinio rezimo M pas ji baltos nustatymai yra pilnai auto, o po to grynai aplinku nustatymai...
Tai kokiais nustatymais fotkinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 02 01, 10:02)
Labas rytas
Sedziu darbe- tad namu darbas nr 5 jauciu nusikelia iki savaitgalio doh.gif
Tik turiu pora klausimeliu del techniniu dalyku. Baltos nustatymas....
Jei pas mane Canon eos 400 ir Ant pilnai Rankinio rezimo M pas ji baltos nustatymai yra pilnai auto, o po to grynai aplinku nustatymai...
Tai kokiais nustatymais fotkinti blush2.gif

Kažkaip painiai surašei blink.gif

Prie bet kurio fotografavimo režimo galima pasirinkti WB. Foktkink kokiu nori režimu, nebūtinai M, bet WB pasirenki: 1. Auto, 2. Saulytė, debesėlis, lemputė (pagal aplinką), 3. Custom, t.y. pati nusistatai WB, fotografuodama lapą (dangtelį).
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2010 01 31, 20:21)
Mano įstrižainė:

user posted image

svyra siena i kaire mirksiukas.gif nors kai toks itrukimas, nieko nuostabaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Olive* @ 2010 02 01, 11:45)
svyra siena i kaire  mirksiukas.gif nors kai toks itrukimas, nieko nuostabaus  biggrin.gif

Man įdomu ar šiandien siena dar vietoj blush2.gif
Atsakyti
Di, tavo orchideja be galo patiko-sviesa viskas ten super wub.gif
QUOTE(Akasha @ 2010 01 29, 12:23)

Na o as noriu pasiguosti... gavau makro stikliuka ir esu baisingai nepatenkinta... Sviesa ir kokybe begalo atima.....  doh.gif  Niekam niekada nerekomenduosiu.... Va ir parodau, kad nesusigundytumet...

kokybes tikrai neatima mirksiukas.gif tik reikia pasidomet truputuka, tada bus aisku, kodel sviesos sumazeja, kodel ryskumo zona sumazeja ir t.t. atitinkamose salygose, su atitinkamais parametrais -labai neblogai galima gaut mirksiukas.gif viena sena, daug kam matyta galiu imest -cia su prisukamu macro stiklu ir mirksiukas.gif ir ne su veidrodiniu mirksiukas.gif
user posted image

QUOTE(rarity @ 2010 01 30, 13:15)

Pražydo mano raibuolė smile.gif

kokia orche mmm wub.gif

QUOTE(Melodi @ 2010 01 30, 19:20)

dvi cioses wub.gif grazu nuotaikinga wub.gif
Atsakyti
pakritikuokit ax.gif

1.
user posted image

2.
user posted image

3.
user posted image
Atsakyti
Kritikuot nemoku dar, bet iš šitų- 2-a gražiausia blush2.gif
Atsakyti
pinga, reikėjo pasodinti ką nors ant to suoliuko, būtų gyvesnė foto buvusi mirksiukas.gif

brumbrumai, visų pirma kabinsiuos prie kompozicijos. ir vaikas, ir gandras vienoj linijoj ir dar per kadro vidurį. negerai, praranda balansą ir įdomumą foto.

Maggie, geriausia antra. pirmoje nėra išskirto aiškaus objekto, labai jau monotoniškai atrodo. o trečioj kamienai nukapoti, reikėjo nors mažą ruoželį žemės palikti.

Iš serijos Šaltos mūsų žiemos

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti