Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 30, 18:35)
sitas namu darbas apie diafragma. o ISO keli, jei matai, kad foto gaunasi per tamsi. sitam namu darbe turi pamatyt skirtuma, kas vyksta keiciantis diafragmai. ar zinai kas?smile.gif

Pasufleravo blush2.gif
Bet pamaciau blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Tuoj sumazinu ir idesiu....
Papildyta:
F1,8
user posted image
F3,5
user posted image
F6,3
user posted image
Ziuriu ne laiku as namu darbus atlikineju blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Kaip kokia po pamoku blush2.gif
Bet niekaip neistaikau laiko kaip sviesu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kokere: 30 sausio 2010 - 19:16
QUOTE(Forgete @ 2010 01 30, 00:32)
Laukiu komentaru smile.gif

Hmmm g.gif Kadravimas negeras, kampas negeras, vaikucio galvyte atrodo neproporcingai didele, reikejo imti is toliau ir is zemiau sakyciau, su spalvom irgi nelabai, modeliukas grazus, prasom kankinti toliau biggrin.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2010 01 30, 01:29)
Atiduodu Jusu teismui

Emigrante, pas tave tai pazanga nereali bigsmile.gif Cia kokioj studijelel, ar namu salygom? Pritariu Ievosiui del sepios astrumo, man svelnesniu tonu noretusi, kompoziciskai negaliu prisikabint.
Antra tavo i kontrastu tema...mamytes rankos vienos gaila ir kita truputi lyg persviesta g.gif Emocijos, zvilgsnis patiko.

Rarity, nuostabios geles smile.gif

ND kiek apziurejau visu paskutiniai geri 4u.gif

Kad nebuciau kaip Pilypas is kanapiu, kur tik kritikuoja ir nieko nerodo, imesiu kelias savo, nors daugelis jau turbut flickre mate smile.gif

Sviesa...

user posted image

Emocija...

user posted image

Auto...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 01 30, 19:11)
Pasufleravo blush2.gif
Bet pamaciau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Tuoj sumazinu ir idesiu....

nors siek tiek truksta ryskumo arkliukui pirmose dviejose foto, bet as uzskaitau, jei esme supratai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 30, 19:23)
nors siek tiek truksta ryskumo arkliukui pirmose dviejose foto, bet as uzskaitau, jei esme supratai wink.gif

Mano modelus maze nukniso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2010 01 30, 19:20)
Hmmm g.gif  Kadravimas negeras, kampas negeras, vaikucio galvyte atrodo neproporcingai didele, reikejo imti is toliau ir is zemiau sakyciau, su spalvom irgi nelabai, modeliukas grazus, prasom kankinti toliau biggrin.gif

Melodi aciu labai. Stengiuosi kaip galiu ir taip befotkindama su subine skalbiniu dziovykle sulauziau biggrin.gif O tavo nuotraukos kaip visada nuostabios wub.gif
Atsakyti
melodi, cia namu salygom, pas mane kambary, ant juodos paklodes blush2.gif
Ir ta su šienu, irgi namie. Bet jau dulkiu po visko doh.gif
Atsakyti
Laba,

rarity, manęs gėlytės šį kartą kažkaip neužkabino blush2.gif man geriausia pasirodė antroji iš koliažo, tik norėtųsi idealios simetrijos.

brumbrumai, idėja faina, bet jau merginos minėjo, kad norisi vienodo blizgėjimo, kitokios kompozicijos. iš šitos idėjos gali gražią foto "išlukštenti" mirksiukas.gif

Melodi, pirmoj labai gražią šviesą pagavai thumbup.gif jei jau kabintis, tai gal norėtųsi vos vos viršaus pakirpti, mane asmeniškai gal kiek blaško ta dalis virš fotelio. Bet tada žiedynas iš karšto taško pasitrauks. vnž nežinau kas geriau. visumoj thumbup.gif ir auto labai mielas wub.gif
Atsakyti
brumbrumai, idėja faina, bet jau merginos minėjo, kad norisi vienodo blizgėjimo, kitokios kompozicijos. iš šitos idėjos gali gražią foto "išlukštenti"  mirksiukas.gif 

aciu, dar pabandysiu pazaist smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 30 sausio 2010 - 20:29
Aciu uz komentarus 4u.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2010 01 30, 19:47)
melodi, cia namu salygom, pas mane kambary, ant juodos paklodes  blush2.gif
Ir ta su šienu, irgi namie. Bet jau dulkiu po visko  doh.gif

Pagarba bigsmile.gif Man su tom paklodem kaip besistengciau visvien matosi, kad paklode biggrin.gif
Atsakyti
emigrante, o kaip paklodes tvirtini? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 01 30, 18:40)
I kontrastu tema ir aisku Jusu teismui

Aš ir Tu....

user posted image

Sveikos smile.gif kartais dar speju nosi ikist

Visu pirma tai griuna man i desine viskas, reikejo gal pritupus ar atsigulus ju lygyje fotografuoti, kampas nlb. Toliau suspausta, visiskai nera erdves jom, del to kadras toks be kompozicijos kazkoks, 'issidraike' po visa visokios galunes, ner tvarkos smile.gif emocija ok, rubai nesuderinti, dar didesni jovala nuotraukoje padaro smile.gif aisku, tas ner salyga, bet tada gal j/b geriau butu? juoda fona pageidautina apsviesti, kad erdve, gylis jaustusi nuotraukoje.. db tiesiog juoda siena uz nugaros... aisku taip irgi galima, bet erdves erdves norisi smile.gif arba tada visai kito kampo bei kadravimo 4u.gif tu daugiau galeriju pasiziurinek 4u.gif tiesa ir mano akim ziurint tai pereksponuota
Papildyta:
QUOTE(Ievosius @ 2010 01 30, 14:37)
<emigrante>, man erdves truksta.Ir sepia tokiam lengvam svelniam momentui per suni pasirinkta.

drinks_cheers.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 30, 16:31)
metu savo ND i kontrastu tema. vargau vargau, bet ne kas gavos  doh.gif bet sita mano nuomone geriausia..

neestetiskai kazkaip, nerangiai, nelabai idomiai, tamsu, antrosios rankos nelabai matosi smile.gif daugiau ziurinek nuotrauku, kad ir flickr, isivesk 'hands', pasirink 'interesting' maz kazka naujo pamatysi 4u.gif

Kokere, tamsu, nerysku, bet uzduotis tikriausiai ivykdyta, skirtumas yra, tik nekokybiskas tongue.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 31 sausio 2010 - 09:39
QUOTE(Melodi @ 2010 01 30, 19:20)
Emocija...

thumbup.gif
Atsakyti