Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

Laukiu komentaru smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 30 sausio 2010 - 11:38
Atiduodu Jusu teismui

user posted image

Forgete, man i akis iskart krenta pamelusios rankytes. Gal rinktis j/b? Arba tvarkyti spalvas.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 29, 22:16)
O man ne viena realiai nepatinka... nepatinka kokybes atzvilgiu... as perdaug isciustytas nuotraukas megstu matyt blush2.gif Man tokiose minimalistinese ir makro nuotraukose turi buti labai svarus ir skaidrus vaizdas, tai idejau tik pasiguosti, kaip nusivyliau pigiu makro variantu... tikriausiai po 50-tuko visi pigesni objektyvai man nebeitiktu  unsure.gif

MERGINOS i tema dedamos foto kurios manot kad turi verte ir is kuriu norit pasimokyti.NERA tikslo deti nuotrauku, kurios jum paciom nevertos demesio.Taip taupysit kitu brangu laika.
Beje Akasha, as ir kai nusipirkau makro stikliukus nusivyliau, pekiai ilgai, bet vakar issitraukiau, net ant savo kitinio uzdejau, bet nustatymus pasirinkau tinkamus pagal aplinka ir kokybe tikrai buvo zymiai geresne, nei pirma karta pabandzius.
SVARBU NE TAI KA TURI, O KAIP MOKI TAI KA TURI PANAUDOTI.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 01 30, 00:32)
Laukiu komentaru smile.gif

Trupučiuka ryškumo trūksta akytėse, spindesio, rankyčių spalva nepatinka ir triukšmų daugoka. Mielas vaikutis wub.gif

QUOTE(<emigrante> @ 2010 01 30, 01:29)
Atiduodu Jusu teismui

Labai patiko. Ir sepija man čia tinka. Švelnumu dvelkia nuotrauka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rarity: 30 sausio 2010 - 12:51
Sveikutės 4u.gif Jungiuosi ir aš prie Jūsų. Temą seku jau nuo pat įkūrimo, bet vis neprisiruošiau pati sudalyvauti.
Taigi, pirmasis ND:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2010 01 30, 13:10)
Sveikutės  4u.gif  Jungiuosi ir aš prie Jūsų. Temą seku jau nuo pat įkūrimo, bet vis neprisiruošiau pati sudalyvauti.

Sveika prisijungusi. ND gerai 4u.gif

Pražydo mano raibuolė smile.gif
user posted image user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
rarity - nuostabu!! thumbup.gif

Mano antras ND:
f/4.5
user posted image
f/11
user posted image
f/20
user posted image

Žinau, kad nuotraukos "triukšmauja.. Fotografuota vakare, prie dirbtinio apšvietimo, tai kitaip nesusitvarkiau doh.gif Bet ND esmė, manau aiški blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinga: 30 sausio 2010 - 13:21
QUOTE(pinga @ 2010 01 30, 13:20)
rarity - nuostabu!!  thumbup.gif

Mano antras ND:

Žinau, kad nuotraukos "triukšmauja.. Fotografuota vakare, prie dirbtinio apšvietimo, tai kitaip nesusitvarkiau  doh.gif Bet ND esmė, manau aiški  blush2.gif

Dėkui 4u.gif

Geras ir šitas smile.gif Kokiu fotiku fotografuoji?
Atsakyti
Forgete, kai persirgsi actionu liga, suprasi, kad sitas actionas cia visai netinkamas, rankyciu oda kai numirelio, o cia juk mazytis vaikutis.Truksta erdves is sonu ir labai gadina vaizda tos durys gale, jad gali su ps panaikinti.
<emigrante>, man erdves truksta.Ir sepia tokiam lengvam svelniam momentui per suni pasirinkta.
Atsakyti
aciu uz nuomone 4u.gif Del ranku tai nieko kazkaip labai ir nepadarysi, pas kudikius daznai rankytes kaip marmurines buna, o kai ant pilvuko paguldai visai pamelynuoja. Nuotraukoj jos kazkiek svelnintos, bet per daug persistengt irgi nenorejau.
bandau sudet visas i kruva. pirma su aktionu, antra be actiono ir be rankyciu sviesinimo. trecioji - pats pradinis variantas.

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 30 sausio 2010 - 14:17
QUOTE(Forgete @ 2010 01 30, 14:15)
aciu uz nuomone  4u.gif  Del ranku tai nieko kazkaip labai ir nepadarysi, pas kudikius daznai rankytes kaip marmurines buna, o kai ant pilvuko paguldai visai pamelynuoja. Nuotraukoj jos kazkiek svelnintos, bet per daug persistengt irgi nenorejau.
bandau sudet visas i kruva. pirma su aktionu, antra be actiono ir be rankyciu sviesinimo. trecioji - pats pradinis variantas.

man pirma graziausia, bet as jai pastumdyciau levelius..
Atsakyti
metu savo ND i kontrastu tema. vargau vargau, bet ne kas gavos doh.gif bet sita mano nuomone geriausia..

user posted image

Atsakyti