Laukiu komentaru
Atiduodu Jusu teismui
Forgete, man i akis iskart krenta pamelusios rankytes. Gal rinktis j/b? Arba tvarkyti spalvas.
Forgete, man i akis iskart krenta pamelusios rankytes. Gal rinktis j/b? Arba tvarkyti spalvas.
QUOTE(Akasha @ 2010 01 29, 22:16)
O man ne viena realiai nepatinka... nepatinka kokybes atzvilgiu... as perdaug isciustytas nuotraukas megstu matyt Man tokiose minimalistinese ir makro nuotraukose turi buti labai svarus ir skaidrus vaizdas, tai idejau tik pasiguosti, kaip nusivyliau pigiu makro variantu... tikriausiai po 50-tuko visi pigesni objektyvai man nebeitiktu
MERGINOS i tema dedamos foto kurios manot kad turi verte ir is kuriu norit pasimokyti.NERA tikslo deti nuotrauku, kurios jum paciom nevertos demesio.Taip taupysit kitu brangu laika.
Beje Akasha, as ir kai nusipirkau makro stikliukus nusivyliau, pekiai ilgai, bet vakar issitraukiau, net ant savo kitinio uzdejau, bet nustatymus pasirinkau tinkamus pagal aplinka ir kokybe tikrai buvo zymiai geresne, nei pirma karta pabandzius.
SVARBU NE TAI KA TURI, O KAIP MOKI TAI KA TURI PANAUDOTI.
QUOTE(Forgete @ 2010 01 30, 00:32)
Laukiu komentaru
Trupučiuka ryškumo trūksta akytėse, spindesio, rankyčių spalva nepatinka ir triukšmų daugoka. Mielas vaikutis
QUOTE(<emigrante> @ 2010 01 30, 01:29)
Atiduodu Jusu teismui
Labai patiko. Ir sepija man čia tinka. Švelnumu dvelkia nuotrauka
Sveikutės Jungiuosi ir aš prie Jūsų. Temą seku jau nuo pat įkūrimo, bet vis neprisiruošiau pati sudalyvauti.
Taigi, pirmasis ND:
Taigi, pirmasis ND:
QUOTE(pinga @ 2010 01 30, 13:10)
Sveikutės Jungiuosi ir aš prie Jūsų. Temą seku jau nuo pat įkūrimo, bet vis neprisiruošiau pati sudalyvauti.
Sveika prisijungusi. ND gerai
Pražydo mano raibuolė
rarity - nuostabu!!
Mano antras ND:
f/4.5
f/11
f/20
Žinau, kad nuotraukos "triukšmauja.. Fotografuota vakare, prie dirbtinio apšvietimo, tai kitaip nesusitvarkiau Bet ND esmė, manau aiški
Mano antras ND:
f/4.5
f/11
f/20
Žinau, kad nuotraukos "triukšmauja.. Fotografuota vakare, prie dirbtinio apšvietimo, tai kitaip nesusitvarkiau Bet ND esmė, manau aiški
QUOTE(pinga @ 2010 01 30, 13:20)
rarity - nuostabu!!
Mano antras ND:
Mano antras ND:
Dėkui
Geras ir šitas Kokiu fotiku fotografuoji?
Forgete, kai persirgsi actionu liga, suprasi, kad sitas actionas cia visai netinkamas, rankyciu oda kai numirelio, o cia juk mazytis vaikutis.Truksta erdves is sonu ir labai gadina vaizda tos durys gale, jad gali su ps panaikinti.
<emigrante>, man erdves truksta.Ir sepia tokiam lengvam svelniam momentui per suni pasirinkta.
<emigrante>, man erdves truksta.Ir sepia tokiam lengvam svelniam momentui per suni pasirinkta.
aciu uz nuomone Del ranku tai nieko kazkaip labai ir nepadarysi, pas kudikius daznai rankytes kaip marmurines buna, o kai ant pilvuko paguldai visai pamelynuoja. Nuotraukoj jos kazkiek svelnintos, bet per daug persistengt irgi nenorejau.
bandau sudet visas i kruva. pirma su aktionu, antra be actiono ir be rankyciu sviesinimo. trecioji - pats pradinis variantas.
bandau sudet visas i kruva. pirma su aktionu, antra be actiono ir be rankyciu sviesinimo. trecioji - pats pradinis variantas.
QUOTE(Forgete @ 2010 01 30, 14:15)
aciu uz nuomone Del ranku tai nieko kazkaip labai ir nepadarysi, pas kudikius daznai rankytes kaip marmurines buna, o kai ant pilvuko paguldai visai pamelynuoja. Nuotraukoj jos kazkiek svelnintos, bet per daug persistengt irgi nenorejau.
man pirma graziausia, bet as jai pastumdyciau levelius..
metu savo ND i kontrastu tema. vargau vargau, bet ne kas gavos bet sita mano nuomone geriausia..