forgete, bandau isivaizduot, kad is tokio atstumo lasus akcentuojant reiktu koki bulves gabala i puodeli imest . Dabar bent jau man jie biski mazoki. Kava galima butu atsaldyt saldytuve, kad lasiukai didesni butu. Tik dabar dar neisivaizduoju kas ten su ta puta gautusi.
Prie Akashos auto reiks ranka prikisht ir pabandyt lupas i centra sudet, idomu kaip ziuresis.
robobebre as fotika saugau. va specialiai tau dideliu lasu
Forgete, gražus kačiukas, o ir lašiukai gražiai pagauti Man paskutinė mieliau nei su puodeliais, nes tenai man puodelio reklama, o čia, kaip MB pasakytų, kašaras, kuris mėgaujasi lašiukais
Žiūriu, tema jau į pabaigą. Kaip suprantu, po 5ND atsiranda garbė patekti į pirmą psl su savo technika, ar aš klystu?
Papildyta:
P.S. Forgete, su pieno lašiukais manau daaar geriau atrodytų ir dar juodam fone
Žiūriu, tema jau į pabaigą. Kaip suprantu, po 5ND atsiranda garbė patekti į pirmą psl su savo technika, ar aš klystu?
Papildyta:
Na dedu dar siek tiek koreguota varianta... mazesniu remeliu, pasharpintom akim ir juodas kampas nuretusuotas..... Be remelio nedesiu...
Gali kisti su salyga, kad pats tvarkysi ir niekur kitur nedesi.... Nes jei uzmatysiu tai smarkiai pyksimes
Forgete, grazuolis kacas ir dar taip fainai pozuoja
QUOTE(robobebras @ 2010 02 12, 17:03)
Prie Akashos auto reiks ranka prikisht ir pabandyt lupas i centra sudet, idomu kaip ziuresis.
Gali kisti su salyga, kad pats tvarkysi ir niekur kitur nedesi.... Nes jei uzmatysiu tai smarkiai pyksimes
Forgete, grazuolis kacas ir dar taip fainai pozuoja
QUOTE(Forgete @ 2010 02 11, 16:14)
cukrine geltona, kaip ir uzrasai ant fotoaparato.
noctua gerai, nebent kazkas prikibs kad per pilka.
noctua gerai, nebent kazkas prikibs kad per pilka.
man melynuoja
QUOTE(Akasha @ 2010 02 12, 16:20)
Na dedu dar siek tiek koreguota varianta...
Atkreipiau jau dėmesį avatare - ploni rėmeliai žymiai gražiau ir to kampo kai neliko, tai
QUOTE(Noctua @ 2010 02 12, 15:02)
O kaip cia fotkinta? Photoshopu koreguota, ane? Man niekaip taip sviesiai nesigauna
nesviesinta su photoshopu ne truputuko. 1/100, f5, iso 800. tas kambarys gan sviesus
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 12, 16:17)
Forgete, gražus kačiukas, o ir lašiukai gražiai pagauti Man paskutinė mieliau nei su puodeliais, nes tenai man puodelio reklama, o čia, kaip MB pasakytų, kašaras, kuris mėgaujasi lašiukais
Papildyta:
Papildyta:
tu nori kad kate juodam fone gertu is krano beganti piena ? hahaha prajuokinai, kita karta drambliu skraidanciu uzsimanysi Ir taip vargse para be vandenio laikiau
Papildyta:
akasha remas jau geriau, bet gal tu dar su visai plonutelyciu uzdetum? kampas liuks. makiazo tai man nesinorejo keisti, tik pacias akis. na o kaip tau paciai?
QUOTE(Forgete @ 2010 02 12, 16:28)
tu nori kad kate juodam fone gertu is krano beganti piena ? hahaha prajuokinai, kita karta drambliu skraidanciu uzsimanysi Ir taip vargse para be vandenio laikiau
dramblys su geriančiu pienu iš kokio kokoso būtų išvis liuks Bet jau kad kokosus Akasha, kiek pamenu, fotografavo, tai idėją paliksim Akashai O tau, Forgete, sugalvosim ką kitą
Sakyčiau pieną gali pabandyti jai sulašinti pipete, bet iš pipetės laaabai jau prastai tas vanduo bėga. Vakar jau išbandžiau Tai iš serijinių nuotraukų su pipete gal vos viena su lašiukais gavosi
Sorry, fantazija mano laki
matai belieka priversti kate issizioti, ji pieno negeria pas mane. nors jei tris paras negerus butu tai gal ir gertu as siandien piena su svirkstu stumiau.
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 11, 16:59)
Aš tos pačios kompozicijos ir neprašau, tik noriu balto daikto su fotiko nustatytu WB. Ne pilko, ne melsvo ar dar kokio. Bet balto pavyzdžio.
QUOTE(Kokere @ 2010 02 11, 17:37)
Daba gryžus po dar po perdarysiu 5ND dirbtiniam apšvietimą, bet pakolkas minčių neturiu ką kitaip daryt apart to kad fotkint raw ir koreguot PC ko nenorėčiau daryt
QUOTE(Kokere @ 2010 02 11, 17:45)
Asmeniškai aš iš toliau pažengusių labai laukiu patarimų. Kritiką priimt galiu. Perdaryt ND galiu. Bet reik patarimo kaip padaryt gerai
esme manau, kad mazhai paaishkinta. mano pastebejimas butu toks - nera realaus klausimo, uzduoties paaishkinimo pradiniam puslapy, todel dazhnai naujuokai klaidinasi su WB, nes pasirodo reikia fotkint balta lapa ir custom, o ne balto lapo fone , kaip kuri laika merginos dare. ir pasakymo "negerai, ND negeras" nepakanka, idomus butu argumentai (na cia jau tikriausiai ne apie ND). manau nemazhai cia tokiu, kuriems RGB, skaiciai - nieko nesako. o kaip mokytis, jei nepaaishkina pazhenge
anyway, man patinka, viskas chiki, tik kazhin kada prisesiu wb dirbtiniam daryti, nes realiai nerandu priezhasties, tad dabar apsiribojau literaturos skaitymu ir bandysiu rasti kur suo pakastas. robobebras teisus 100% viename tai tikrai, kol pats sau negali pasakyti, kad gerai, nieko nebus, kol pats "nedasikasi" kame problema, nesuprasi, bet kartais noretusi ishsamesnio paaishkinimo, o ne tik "blogai"
QUOTE(Noctua @ 2010 02 11, 16:34)
uzkeikti man tie lasiukai..
sitie man labai patiko [na, as tik naujoke]. ypac, kad melsvai. man patinka ivairios melsvos fotkes. manau sita vykusi.
QUOTE(Forgete @ 2010 02 12, 16:35)
matai belieka priversti kate issizioti, ji pieno negeria pas mane. nors jei tris paras negerus butu tai gal ir gertu as siandien piena su svirkstu stumiau.
matai kame šuo pakastas - nelaka pieno. Begėdis O kaip su švirkštu? Gaunasi kas? Švirkšto neturiu, tai nebandžiau net.
QUOTE(Maggie @ 2010 02 12, 16:38)
esme manau, kad mazhai paaishkinta. mano pastebejimas butu toks - nera realaus klausimo, uzduoties paaishkinimo pradiniam puslapy, todel dazhnai naujuokai klaidinasi su WB, nes pasirodo reikia fotkint balta lapa ir custom, o ne balto lapo fone , kaip kuri laika merginos dare. ir pasakymo "negerai, ND negeras" nepakanka, idomus butu argumentai (na cia jau tikriausiai ne apie ND). manau nemazhai cia tokiu, kuriems RGB, skaiciai - nieko nesako. o kaip mokytis, jei nepaaishkina pazhenge
Maggie, kažkuriam šito forumo psl įdėjau idealios baltos spalvos foto su vaistų buteliuku. O kaip RGB patikrinti, tai robobebras parašė
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 12, 16:49)
matai kame šuo pakastas - nelaka pieno. Begėdis O kaip su švirkštu? Gaunasi kas? Švirkšto neturiu, tai nebandžiau net.
Maggie, kažkuriam šito forumo psl įdėjau idealios baltos spalvos foto su vaistų buteliuku. O kaip RGB patikrinti, tai robobebras parašė
nu matai is fotkiu su puoduku - gaunasi. tik as nesuprantu kodel fotografuojant serija kadru retai suveikia isorine blykste. gal elementai prasti