Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 12, 13:43)
nesusikalbėjom  lotuliukas.gif  O antrosios lašiukas milimetru atsilieka nuo pirmojo trečdalio susikirtimo linijos  mirksiukas.gif  Tai praktiškai ant jos.

visvien noretusi kiek auksciau.... ax.gif Zinoma cia tikriausiai tik man taip.... doh.gif

Dedu jusu kritikai savo auto.... nusibodo senasis avataras, tai uzsinorejau kazko naujo... blush2.gif
user posted image

Na kazkiek pamazinau remeli, nes be jo man nesiziuri.... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 12 vasario 2010 - 14:59
QUOTE(Akasha @ 2010 02 12, 14:27)
visvien noretusi kiek auksciau....  ax.gif Zinoma cia tikriausiai tik man taip.... doh.gif

Dedu jusu kritikai savo auto.... nusibodo senasis avataras, tai uzsinorejau kazko naujo...  blush2.gif

vaizdas grazus, bet man noretusi siek tiek daugiau kaires akies smile.gif ir siek tiek daugiau virsugalvio. ir remo tokio storo nedeciau, nes dabar labai jis spaudzia. ir kartu suejes su juodu drabuziu lyg iskerpa kampa, kur buna anspaudai. o siaip tai neblogai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 02 12, 13:41)
Taip ir nesupratai, ka tas zmogus norejo pasakyti. Paskaityk dar karteli, jis mini ne tik lupas.

perskaičiau dar pora kartų ir vistiek nesupratau. na neskaitant to, kad taisyklės sugalvotos šiaip sau ir jei jau sunku jų laikytis, tada galima susigalvoti savas taisykles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 12, 14:27)
Dedu jusu kritikai savo auto....

Man nuotrauka graži, ta akis paslaptingai pridengta, tik tas rėmas laaabai jau blaško ir man lyg lūpų norėtųsi ryškesnių,nes dabar tokios pamėlę šiek tiek. blink.gif O rėmą gal plonyti bandyk dėti - gal gražiau turėtų žiūrėtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 02 12, 11:15)

idedu ir as savo namudinius sedevrus. Vaikas serga, tai nosies niekur neiskisam ir nieko gero nepadarau. zinau galinis vaizdas nelabai koks, ta ir pati suvokiu. bet vistiek laukiu komentaru ir patarimu smile.gif

O kaip cia fotkinta? Photoshopu koreguota, ane? Man niekaip taip sviesiai nesigauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 12, 15:43)
vaizdas grazus, bet man noretusi siek tiek daugiau kaires akies smile.gif ir siek tiek daugiau virsugalvio. ir remo tokio storo nedeciau, nes dabar labai jis spaudzia. ir kartu suejes su juodu drabuziu lyg iskerpa kampa, kur buna anspaudai. o siaip tai neblogai wink.gif

Remeli pamazinau, bet visai be jo man kazkaip nesiziuri...

QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 12, 15:56)
Man nuotrauka graži, ta akis paslaptingai pridengta, tik tas rėmas laaabai jau blaško ir man lyg lūpų norėtųsi ryškesnių,nes dabar tokios pamėlę šiek tiek.  blink.gif  O rėmą gal plonyti bandyk dėti - gal gražiau turėtų žiūrėtis  g.gif

Melsvumo siek tiek igavo nes saturation mazinau lotuliukas.gif Tai ir siaip as niekada nemegstu ryskiai dazyti lupu, tai vat ir cia atsispindi.... Aciu uz pastabas.... mirksiukas.gif
Atsakyti
plonesnis remas tai tikrai graziau wink.gif
Atsakyti
Dekoju brumbrumai 4u.gif
Atsakyti
Su pamažintu rėmeliu man ir gražiau žiūrisi thumbup.gif O dėl lūpų, tai jau taip - pas mane tik vazelinas namie, rankinėj ir t.t. Kažkaip nemėgstu tų lūpų tepliotis, tai gaunasi, kad išvis lūpų pas mane nelieka lotuliukas.gif

žinai, o jeigu dar šiek tiek paploninti rėmelį? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Demettriuke*: 12 vasario 2010 - 15:24
akasha tu labai grazi 4u.gif Norisi plono remo, ryskesniu akiu, grazesniu lupu na ir akiu norisi arba vienos arba tos kitos bent siek tiek daugiau.
Papildyta:
na o cia mano kava su pienu. ziuriu ir paciai norisi gal issamesnio vaizdo, na bet turim ka turim. kol bernai miega truputi pasilaisciau smile.gif pasirodo ne taip paprasta kaip atrodo doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 02 12, 16:34)
akasha tu labai grazi  4u.gif  Norisi plono remo, ryskesniu akiu, grazesniu lupu na ir akiu norisi arba vienos arba tos kitos bent siek tiek daugiau.
Papildyta:
na o cia mano kava su pienu. ziuriu ir paciai norisi gal issamesnio vaizdo, na bet turim ka turim. kol bernai miega truputi pasilaisciau smile.gif pasirodo ne taip paprasta kaip atrodo  doh.gif

Bandysim bandysim ir toliau... smile.gif Prisipazinsiu, kad su auto labai vargstu, nes niekaip nesiseka sufokusioti akiu taip kaip noretusi... blush2.gif

Vajei kokios ryskios spalvos... Is tikro labai nuotaikinga, bet tada labai tas lasiukas nublanksta... Del kavos tai siulyciau tokiais atvejais tirpia naudoti wink.gif Turetu nesimatyti tada tokiu ryskiu putu aplink puodeli....
Siaip lasiukai graziai pagauti... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 12 vasario 2010 - 15:42
Akasha, gražus auto, bet gal gali be rėmo parodyt ax.gif smalsu blush2.gif
Atsakyti