QUOTE(boruzka @ 2010 02 12, 10:11)
Sveikos,
nur ir diskusija pas jumi ... bet as manau , kad tai normali pradzia kol viskas susigules i savas vezias ...
keliu kelis portretukus ... galit kritikuoti
Na ir pazanga padarei
Man tai pirmasis portretus labai graziai ziurisi, labai spalvyngas ir nuotaingas... taip pat ir kdrazimas atitinka nuotaika... Antras man asmeniskai per daug susvelnintas.....
QUOTE(Noctua @ 2010 02 12, 10:51)
idedu pilnus kadrus
objektyvas 18-55vr
P.s. i fona prasau nekreipt demesio, zinau, kad baisu
Esme buvo tuos lasiukus pagaut
Lasiukai pagauti graziai, dabar noretusi siek tiek ir kompozicines dalies ispildymo...
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 12, 12:07)
Labas rytas, ačiū už kritiką apie lašiukus mano. Dėl to kriauklės sietelio, tai aš visiškai sutinku, tik va, kad jau vakar nei jėgų, nei noro nebeturėjau, nes norisi vis tik laiko daugiau savo panelytei skirti, nei ps ar nikonui
Robobebrai, imetu ir j/b. O man visai žiūrisi
Man juojai balta jau netaip graziai ziurisi... tos melsvos spalvos suteikia toki salcio pojuti ir tikrai kazkaip pgyvesnes atrodo... Siaip pirmos kadravimas man nelabai patinka... Lasiukas gaunasi per viduri nuotraukos... todel zvilgsnis. neuszifiksuoja ties juo... va jei butu ant trecdaliu susikirtimo.... manau znilgsins daugiau nebeklaidziotu ...
Rarity, man jau sitos tavo matytos ir jau apkalbetos
QUOTE(Forgete @ 2010 02 12, 12:15)
idedu ir as savo namudinius sedevrus. Vaikas serga, tai nosies niekur neiskisam ir nieko gero nepadarau. zinau galinis vaizdas nelabai koks, ta ir pati suvokiu. bet vistiek laukiu komentaru ir patarimu
Kazkaip man labai jau jos svelnio.... Nezinau, bet truksta cinkelio... Pirmoje arba erdves daugiau noretusi arba, kad vaikai arciau savo galvytes suglaustu.... nes dabar tarsi atskirai po visa kadra issibarste... Na tarsi atsikai fotkintusi....