Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

QUOTE(boruzka @ 2010 02 12, 09:11)
Sveikos,

nur ir diskusija pas jumi ... bet as manau , kad tai normali pradzia kol viskas susigules i savas vezias ...

keliu kelis portretukus ... galit kritikuoti  mirksiukas.gif

gerai, kad imetei palyginimui smile.gif bet cia skirtingi fotikai, ane?
labai grazus pirmi trys. visi trys labai mieli, bet gal trecias graziausias. nes graziai viskas sutilpe, iskart zvilgsnis krenta i akis. ir veido konturas graziai atrodo. antrai tai man kazkaip susilieja ta linija tarp smakro ir kaklo. ir virs galvos tas trikampis kazkiek maiso smile.gif bet siaip super smile.gif ypac su ta paskutine palyginus biggrin.gif
Atsakyti
Demettriuke, visai normaliai ziurisi man atrodo, siuksles jau su fotosopu galesi nurinkt ir visai liuks.
Bijau jau ir beprasyti, bet idomu butu vel palyginti su truputi pakeistu WB. Psiziurejimui pasidariau nespalvota, tai kazkaip nesiziurejo.

Noctua, o tu tuos lasiukus cia stipriai iskropinai ar cia pilnas kadras? Koks objektyvas?
Atsakyti
solidarumas jega happy.gif

Demetriuke labai grazu, o tu ten zvakides sustatei ar ka ten sugalvojai??
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 02 12, 09:33)
Noctua, o tu tuos lasiukus cia stipriai iskropinai ar cia pilnas kadras? Koks objektyvas?

idedu pilnus kadrus
user posted image
user posted image

objektyvas 18-55vr

P.s. i fona prasau nekreipt demesio, zinau, kad baisu biggrin.gif Esme buvo tuos lasiukus pagaut doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noctua: 12 vasario 2010 - 09:56
QUOTE(boruzka @ 2010 02 12, 10:11)
Sveikos,

nur ir diskusija pas jumi ... bet as manau , kad tai normali pradzia kol viskas susigules i savas vezias ...

keliu kelis portretukus ... galit kritikuoti  mirksiukas.gif

beja atkasiau savo pirmaji portreta su kuriuo cia atejau  biggrin.gif praejo daugiau nei metai ...

Nu boruzka tikrai matosi, kad patobulejai 4u.gif. Patarimas ant pasibandymo, aisku jei nori, nieko as neliepiu smile.gif. Sita minti teko garbes nuskaityt kazkur lyg efoto komentaruose. I nuotraukos centra dek ne nosi, o lupas arba aki (pirmojoje gal det saldainiuka, nu zodziu bandymu budu). Centras nori nenori pasamoneje akcentuojasi, todel sypsena arba zvilgsnis sustiprins kadro itaiga.
Jeigu darysi ir gausi ka nors grazesnio, idek ir cia, butu smagu!
Atsakyti
boruzka labai grazu, tik noriu paklaust ar tuos naujuosius fotografuojant isgauni toki vaizda ar dar labai su photoshopu reik padirbet? man ta su saldainiu tai super wub.gif
Atsakyti
boruzka, akivaizdi pažanga biggrin.gif šiiap man labai miela 1, ryškumas, kadravimas super. Antroji ne tai, kad išdegus, bet tokia bliedna, nžn kaip lietuviškai laugh.gif va ir 3 gerai žiūris. koks action?
Atsakyti
Sveiki, manau, kad aistros jau nurimo ir vėl bus galima konstruktyviai dirbti ir mokytis smile.gif
Įdedu kelias fotkes. Nėra jos labai naujos, daug kam ir matytos ax.gif
Prašom kritikuoti wink.gif

Koreguota minimaliai - apkirpta, paryškinta ir viskas.
user posted image

Kaip aš gaudžiau lašiukus smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 12, 09:30)
gerai, kad imetei palyginimui smile.gif bet cia skirtingi fotikai, ane?
labai grazus pirmi trys. visi trys labai mieli, bet gal trecias graziausias. nes graziai viskas sutilpe, iskart zvilgsnis krenta i akis. ir veido konturas graziai atrodo. antrai tai man kazkaip susilieja ta linija tarp smakro ir kaklo. ir virs galvos tas trikampis kazkiek maiso smile.gif bet siaip super smile.gif ypac su ta paskutine palyginus biggrin.gif

ne fotikas tas pats mirksiukas.gif darbo su ps minimaliai ... dejau sarpo, keliau curves i virsu ir beabejo fotografuota raw formatu mirksiukas.gif truputeli veliau issamiau atsakysiu ....
Atsakyti
Labas rytas, ačiū už kritiką apie lašiukus mano. Dėl to kriauklės sietelio, tai aš visiškai sutinku, tik va, kad jau vakar nei jėgų, nei noro nebeturėjau, nes norisi vis tik laiko daugiau savo panelytei skirti, nei ps ar nikonui lotuliukas.gif Robobebrai, imetu ir j/b. O man visai žiūrisi blush2.gif

user posted image
user posted image

user posted image user posted image

QUOTE(boruzka @ 2010 02 12, 09:11)

man paskutinė labai labai rolleyes.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 02 12, 09:40)
solidarumas jega  happy.gif
Demetriuke labai grazu, o tu ten zvakides sustatei ar ka ten sugalvojai??

Aš iš Vokietijos parsivežiau kažkada tokią žvakidę iš trijų dalių. Tai dedas atskirai arba trys tabletkos, arba sudėjus į kruvą ją galimą ištransformuoti ir ilgesnę ploną ar kokią tai nori žvakę sudėti.

QUOTE(Noctua @ 2010 02 12, 09:51)
idedu pilnus kadrus

man paskutinis - toks rubuilis gerulis lažiukas biggrin.gif

QUOTE(rarity @ 2010 02 12, 10:25)
Sveiki, manau, kad aistros jau nurimo ir vėl bus galima konstruktyviai dirbti ir mokytis smile.gif

iš lašiukų man tavo pirmoji patiko mirksiukas.gif

Atsakyti
rarity man merginai ryskesniu akiu noretusi, o lasiukai tai man vidurine. nes pirmoj ir paskutinej lekste kazkaip blasko.
Papildyta:
idedu ir as savo namudinius sedevrus. Vaikas serga, tai nosies niekur neiskisam ir nieko gero nepadarau. zinau galinis vaizdas nelabai koks, ta ir pati suvokiu. bet vistiek laukiu komentaru ir patarimu smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 02 12, 09:55)
Nu boruzka tikrai matosi, kad patobulejai  4u.gif. Patarimas ant pasibandymo, aisku jei nori, nieko as neliepiu smile.gif. Sita minti teko garbes nuskaityt kazkur lyg efoto komentaruose. I nuotraukos centra dek ne nosi, o lupas arba aki (pirmojoje gal det saldainiuka, nu zodziu bandymu budu). Centras nori nenori pasamoneje akcentuojasi, todel sypsena arba zvilgsnis sustiprins kadro itaiga.
Jeigu darysi ir gausi ka nors grazesnio, idek ir cia, butu smagu!

siaip as ju nekadravau , labai labai minimaliai .. kadravimas originalus ax.gif Pabandyk nuotraukas isiseivinti ir pateikti savaji varianta mirksiukas.gif ax.gif

Dar patarimas is manes butu toks , venkit komentaru "grazu""ir pan ... jei rasot grazu tai bent parasykit kodel , sitaip mokysites kritikuoti mirksiukas.gif

Apie savaja pazanga ka galiu pasakyti , siaip labai pasikeite suvokimas apie pacia fotografija .dabar fotografuodama stengiuos labiau viska apgalvot detales, vieta net ir savaja apranga. Rengiuos taip , kad galeciau atsigulti ir issipurvinti jei to reiketu .. na ir beabejo darbas , darbas ir dar karta darbas (t.y. fotografuoti ir dar karta fotografuoti) isnaudoti kiekviena galimybe , priimti kiekviena kvietima ir siulyma ...
Atsakyti