Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

QUOTE(Noctua @ 2010 02 11, 20:55)
dar viena lasa radau toki pusetina. Prasau kritikos  ax.gif

Lašiukas pagautas thumbup.gif ir ryškumas lyg geras. Bet su kompozicija kol kas silpnokai. Dabar, kai techniką "pagavai", gali bandyti kažką meniškesnio išlaužt. bigsmile.gif Gal foną tamsesnį ir vienspalvį daryk. Sukomponuok taip, kad lašiukas ir vanduo užpildytų visą kadrą (kad nesimatytų dubens kraštų). Turėtų gautis neblogai mirksiukas.gif
Atsakyti
Noctua, man pirma lašo foto triukšmauja, ir tiek jai, tiek antrai trūksta ryškumo, šarpo gali pabandyt uždėt. Pabandyk vonioj pasižaist foną pakabink kad ir kokią tamsią medžiagą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 11 vasario 2010 - 22:11
Na va, pagaliau perskaiciau, kiek cia sendien sugebejot pripilti..... cool.gif Ir kaip bebutu gaila, labai nepatiko... Noriu paklausti robobebro, demetriukes, noctua ir forgetes: ar jus skaitet senesnes temas, ar matet kaip anksciau cia zmones bendravo? Ar suprantatate kodel pazengusios nepatingi apsilankyti cia, parodyti savo darbus, kartais pasidalina kritika ir komentarais bei patarimais...... Net nezinau, kaip i jus kreiptis ir su jumis kalbeti, kai jus cia del visko keliate tokias bangas.... As labai noriu paprasyti arba graziai bendrauti ir neissisokineti arba susikurti kokia kita temele ir ten jau ka norite ta ir darykite... Na yra dar vienas variantas... jus cia liekate ir toliau keliate bangas, ko pasekoje pazengusios cia jau nebeuzsuks, o ir nevisiems naujai atejusiems patiks jusu bangos....
Dar robobebrui noreciau pasakyti, kad imti kitu darbus ir kazkur deti, rodyti ir prasyti, kad pakoreguotu yra neetiska ir negrazu....

Atsiprasau, kad nieko nepasisakiau apie visu nd ar kitus kurybinius darbus, bet kol cia tokios nuotaikos, tai tikrai nera noro nei komentuoti, nei dar kazka daryti... cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 11 vasario 2010 - 22:41
Ateinu dar prieš miegą jūsų kritikai lašiukų-pursliukų įdėti, kuriuos padariau pasibandymui

user posted image
user posted image

Kritiką jau ryt paskaitysiu.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 11, 23:37)

Atsiprasau, kad nieko nepasisakiau apie visu nd ar kitus kurybinius darbus, bet kol cia tokios nuotaikos, tai tikrai nera noro nei komentuoti, nei dar kazka daryti...  cool.gif

drinks_cheers.gif

Nu tie lasiukai, aptaskiau visus namus, save, ir viska aplikui... doh.gif Reiks rytoj ideti kelis mano lasiuku variantus. Be to reikia atsiskaityt su ND5. ehh
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 02 11, 18:27)
nuejau i omnitel.foto.binnaries naujienu grupe, paprasiau zmoniu, kurie paeme ir padare, uz aciu. Aciu dar kart jiems.

Gerbiamasis, o manes ar atsiklausei? Taigi vat, tokiais poelgiais parodei savo asmenybe ir kulturos lygi. smile.gif

Ir butent del tokiu personu nebesinori net nosies cia kisti. Ko jau nebedaro daugelis senbuviu
Ir kai parodysi savo darbus ,tada gal ir padiskutuosim. mirksiukas.gif

O jei atbegai cia merginu paerzinti- is dalies tau pavyko, bet lieka nuskriaustos jos, nes tokioj atmosferoj nesinori nei komentuoti,nei juolabiau savo foto deti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 11 vasario 2010 - 23:01
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 11, 23:44)
Ateinu dar prieš miegą jūsų kritikai lašiukų-pursliukų įdėti, kuriuos padariau pasibandymui

Kritiką jau ryt paskaitysiu.

Man grazu. Bet pirmoj nuotraukoj noretusi kad nesimatytu pilkos demes (panasus i sifona kraukles) ant juodo fono,manau kad ir antroj nuotraukoj galima juoda fona pakoreguoti (pavalyti) su PS
O seip man grazu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2010 02 11, 23:50)
Gerbiamasis, o manes ar atsiklausei? Taigi vat, tokiais poelgiais parodei savo asmenybe ir kulturos lygi.  smile.gif

Ir butent del tokiu personu nebesinori net nosies cia kisti. Ko jau nebedaro daugelis senbuviu
Ir kai parodysi savo darbus ,tada gal ir padiskutuosim.  mirksiukas.gif

Idejo, paparse pataisyti ir net neparase, kad tai ne jo darbas.... doh.gif Robobebrai ar tu noretum, kad be tavo leidimo tavo darbai po visa interneta skrajotu?
Atsakyti
baisu blink.gif Na nepykit, bet mano nuomone, čia ir viena, ir kita pusė savo kultūros (greičiau chaltūros) lygį demonstruoja... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 11, 22:44)

Man labai thumbup.gif Trūkumėlius jau fotodizain išsakė. Gali pabandyt dar su PS padirbėt ir bus perfect smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinga: 11 vasario 2010 - 23:06
Labas rytas
Demettriuke, faini paskutiniai lašiukai...
Merginos, gyvenam draugiškai blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Nedarom kažkokio bobų turgaus doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

nur ir diskusija pas jumi ... bet as manau , kad tai normali pradzia kol viskas susigules i savas vezias ...

keliu kelis portretukus ... galit kritikuoti mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

beja atkasiau savo pirmaji portreta su kuriuo cia atejau biggrin.gif praejo daugiau nei metai ...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 12 vasario 2010 - 09:24
Man trečia gražiausias blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kokere: 12 vasario 2010 - 09:25