Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

QUOTE(Forgete @ 2010 02 11, 20:39)
kokere nd gerai, lasas irgi kazkieno grazus.

Demetriuke tai su kuo ta balta isgavai?

as tikiuosi cia taip graziai apie mano lasa? bigsmile.gif Pagaliau! doh.gif
Atsakyti
Tiek robobebrui, tiek skoriai noriu pasakyti: skirkit privalomus naujokių/ų namų darbus nuo nuo jau juos atlikusiųjų nuotraukų. ND yra tam, kad išmokti vieną ar kitą dalyką, šiuo atvėju wb. Todėl ir kritikuojami naujokių nd, kad jos tikrai išmoktų, suprastų ir atsimintų. O va išmokus tai padaryti, kiekvienoj fotkėj wb nustatinėti NĖRA PRIVALOMA. Čia jau skonio/noro/nuotaikos ir t.t. reikalas.
P.s. robobebrai, svetimas nuotraukas siuntinėti kažkam kažkur ir jas taisyti neatsiklausus yra labai negražu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 11, 20:41)
Su savo balta odine sofa  lotuliukas.gif  doh.gif

Reiks itraukt ir balta odine sofa i balto fono naudojimo sarasa lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
dar viena lasa radau toki pusetina. Prasau kritikos ax.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Noctua @ 2010 02 11, 20:43)
as tikiuosi cia taip graziai apie mano lasa?  bigsmile.gif  Pagaliau!  doh.gif

apie tavo 4u.gif O man siandien neisejo pasitaskyt, tai vienas vaikas, tai kitas doh.gif
Atsakyti
Noctua, net nezinau kuris man grazesnis g.gif g.gif g.gif \Pirmo forma idomesne, antrame grazai atsispindi ta lekste blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Gal as fotografuociau su permatoma lekste blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Kokiu rezimu fotkijai? Is kur lasinai?
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 02 11, 20:57)
Noctua, net nezinau kuris man grazesnis g.gif  g.gif  g.gif \Pirmo forma idomesne, antrame grazai atsispindi ta lekste blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Gal as fotografuociau su permatoma lekste blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Kokiu rezimu fotkijai? Is kur lasinai?

fotkinau S rezimu, f5,6 1/200, su blicu, iso 200. Lasinau is siuksliu maiso pripildyto vandens ir pradurtos mazos skylutes. To maiso laisva krasta padejau ant vonios spinteles ir prispaudziau sunkia vaza, kad laikytusi biggrin.gif Staciau lekste apacioj ir fotkinau. Vyras juokesi, kad puse virtuves susitempiau i vonia biggrin.gif
Atsakyti
Ogo kokia technologija sumastei....
As kazkaip prisiminiau mokyklos laikus ir chemijos bandymus, kai lasindavome is tokios lasines ant stovo pritvirtintos- visai praverstu tas agregatas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 02 11, 19:51)
O gal galima butu sekancios temos pradzioje prie patarimu atliekant sita namu darba parasyt, kad tas batas fonas kaip baltas lapas tinka ne visiems atvejams? blush2.gif  Butu galima isvardinti kad galima fotografuot lubas, dangteli, rankos delna...
Vis tiek kas nores gaut idealu varianta tures tai padaryt bandymu keliu blush2.gif

tai prasom, kas kurs tema tai ir itraukit, pildykit savo nuoziura. (beja apie dangteli yra info pirmam psl mirksiukas.gif

QUOTE(Noctua @ 2010 02 11, 20:55)
dar viena lasa radau toki pusetina. Prasau kritikos  ax.gif

kirpciau virsaus iki dubens krasto, nes tas fonas blasko. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 11, 20:30)
i cia sake priims, jei pamatys didele pazanga smile.gif nes ten mokosi jau pazengusios pirmokes ir ten uzdaras mokymasis smile.gif

Ex.. verysad.gif aš jau beveik apsidžiaugusi buvau.. Na ką, einu mokytis tada, kad ta pažanga greičiau matytųsi rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras, kol viska perskaiciau fui net silpna pasidare. Nu ir karsta chia pas jus buvo vakar. Nesipykit, viskas gerai. Kritika turi buti.
Pas mane dar kaba vienas ND (5) Nu niekaip neisgaunu tos baltos spalvos. Kaskas sake apie balta sofa reiks pabandyti. Ir tada ikelsiu savo paskutini namu darba.

QUOTE(Noctua @ 2010 02 11, 22:00)
fotkinau S rezimu, f5,6 1/200, su blicu, iso 200. Lasinau is siuksliu maiso pripildyto vandens ir pradurtos mazos skylutes. To maiso laisva krasta padejau ant vonios spinteles ir prispaudziau sunkia vaza, kad laikytusi biggrin.gif Staciau lekste apacioj ir fotkinau. Vyras juokesi, kad puse virtuves susitempiau i vonia biggrin.gif

Siandien irgi zaidziau su vandenuku. Bandziau gauti lasiukus. Vyras kai iejo i vonia, sake "Vajetau ir vel jinai paparacina... " Nu aisku gulejau ant grindu ir laukiau kol lasiukai ikris i dubineli. smile.gif
Atsakyti
Gerai, kaip vonios kambario ilgis leidzia ten atsigulti... Man jauciu remtusi i skalbianke kojos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Reiks kakur kitur su tais lasiukais pazaist... Nes norisi- labai graziai jusu lasiukai atrodo blush2.gif wub.gif
Atsakyti