Sveiki,
stebejau cia jusu diskusijas ir galvojau, kad patylesiu, bet neiskenciau ir vis gi parasysiu savo nuomone
robobebras yra visiskai teisus. kazkokia nelygybe - naujokus galima kritikuoti ir gan grubiai sakyciau, o jei jau pazengusias kritikuoja, tai o jetau kokios is kart bangos kyla... Reikia pripazinti klaidas ir priimti kritika, o ne pulti. juk cia nera ne vieno profo, kuris jau nebeturetu ka ismokti ir kur tobuleti.
Tai tiek... nesiplesiu, nes mazdaug viskas jau buvo issakyta.
gyvenkime draugiskai ir gerbkime vieni kitus
QUOTE(Will @ 2010 01 14, 10:39)
Labas,
Po tam tikrų diskusijų skype (kur, beje, kviečiamos visos, kurios dar neprisijungė), nuprendėm intensyviai mokytis Matysim kaip seksis Trumpas reziume toks- prisijungti kviečiamos visos, kurios yra atsiskaičiusioms visus ND, registruojantis būtina nurodyti nick'ą. Imsim teoriją, pagal ją atlikinėsime ND, juos aptarsime. Viskas vyks online, tam sukurtas specialus puslapiukas. Pagal galimybes stengsimės aptarimus vykdyti ir gyvai , periodiškumą derinsim vėliau, pagal norus ir galimybes.
Po tam tikrų diskusijų skype (kur, beje, kviečiamos visos, kurios dar neprisijungė), nuprendėm intensyviai mokytis Matysim kaip seksis Trumpas reziume toks- prisijungti kviečiamos visos, kurios yra atsiskaičiusioms visus ND, registruojantis būtina nurodyti nick'ą. Imsim teoriją, pagal ją atlikinėsime ND, juos aptarsime. Viskas vyks online, tam sukurtas specialus puslapiukas. Pagal galimybes stengsimės aptarimus vykdyti ir gyvai , periodiškumą derinsim vėliau, pagal norus ir galimybes.
Merginos, o šis blog'as aktyvus? Gal galėčiau prisijungti? ND kaip ir atsiskaičiau
Ogo atkasei kokia naudinga zinute
QUOTE(Noctua @ 2010 02 11, 17:33)
gerai.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 11, 18:15)
tai va, gal sugalvojam koki technini ND? pvz istrizaine? ir pabandom ja perprast. ka?
o as tada dedu mazdaug i sita tema, tik sena..
ta zmogeli labai norisi zemiau traukt, ane?
mano juros prieskoniai
ir dar
atvirlaiškis iš gandrų ir susikertančių laidų šalies
o as tada dedu mazdaug i sita tema, tik sena..
ta zmogeli labai norisi zemiau traukt, ane?
mano juros prieskoniai
ir dar
atvirlaiškis iš gandrų ir susikertančių laidų šalies
kirpciau tuos akmenukus apacioje, ir zmones virsuje, toki horizontalu kadra daryciau, butu svaresne, i istrizaine tiktu labiau.
antra biskiuka perkrauta laidais man atrodo. ir dar ieskojau gandro kol iziurejau, labai jau mazas, pasimeta nuotraukose, kompoziciskai man jis nera idomus, nera akcento.
QUOTE(Kokere @ 2010 02 11, 18:48)
ir dar del wb nustatymo, niekas negali pasakyti paimk ta lapa ir jus butinai turi tikti tavo fotikui kaip baltas. Nes galit iki pamelynavimo fotkint ta pati balta lapa, kuris jums atrodo baltas, o jis nesupranta ir taskas.. Sis darbas skirtas butent tam, kad suprastume/surastume ta "baltuma" kuris tiktu fotikui, ir jis perteiktu tikras spalvas.
QUOTE(liamuna @ 2010 02 11, 19:47)
ir dar del wb nustatymo, niekas negali pasakyti paimk ta lapa ir jus butinai turi tikti tavo fotikui kaip baltas. Nes galit iki pamelynavimo fotkint ta pati balta lapa, kuris jums atrodo baltas, o jis nesupranta ir taskas.. Sis darbas skirtas butent tam, kad suprastume/surastume ta "baltuma" kuris tiktu fotikui, ir jis perteiktu tikras spalvas.
O gal galima butu sekancios temos pradzioje prie patarimu atliekant sita namu darba parasyt, kad tas batas fonas kaip baltas lapas tinka ne visiems atvejams? Butu galima isvardinti kad galima fotografuot lubas, dangteli, rankos delna...
Vis tiek kas nores gaut idealu varianta tures tai padaryt bandymu keliu
Nu, bandau vel kelt tuos lasiukus... Daugiau sian nebefotkinsiu, nes jau akyse raibuliuoja
QUOTE(pinga @ 2010 02 11, 19:31)
Merginos, o šis blog'as aktyvus? Gal galėčiau prisijungti? ND kaip ir atsiskaičiau
i cia sake priims, jei pamatys didele pazanga nes ten mokosi jau pazengusios pirmokes ir ten uzdaras mokymasis
Papildyta:
QUOTE(liamuna @ 2010 02 11, 19:47)
kirpciau tuos akmenukus apacioje, ir zmones virsuje, toki horizontalu kadra daryciau, butu svaresne, i istrizaine tiktu labiau.
antra biskiuka perkrauta laidais man atrodo. ir dar ieskojau gandro kol iziurejau, labai jau mazas, pasimeta nuotraukose, kompoziciskai man jis nera idomus, nera akcento.
aciu isiklausysiu
Dar pabaigai apie WB ir prie robobebro (atrodo taip nick'ą užrašiau ) įdėtos idealiai baltos, įdedu savo tik ką darytą tik fotoaparatu, be jokių korekcijų ir t.t., kad mano WB ND prie dirbtinio apšvietimo daugiau nekeltų niekam abejonių, kaip su mano mylimu išbrokuotu meškiu buvo . Auto ir lempos jau nebekelsiu. O naujokams bus dar vienas WB baltos spalvos pavyzdys. Beja, nei vienas jūsų išvardintas daiktas kaip dangtelis, delnas ar pan. man netiko, kad išgaučiau #ffffff
Demettriuke, ka kaip fona naudojai?
kokere nd gerai, lasas irgi kazkieno grazus.
Demetriuke tai su kuo ta balta isgavai?
QUOTE(Kokere @ 2010 02 11, 20:38)
Demettriuke, ka kaip fona naudojai?
QUOTE(Forgete @ 2010 02 11, 20:39)
Su savo balta odine sofa
QUOTE(Forgete @ 2010 02 11, 20:39)
Slove dangteliui