Ir pabaigai
QUOTE(robobebras @ 2010 02 11, 16:19)
nemoku as to WB taisyt dar. Autore sake, kad jai nesunku, tik susidaro ispudis, kad per isdidi tiesiog paimt ir padet naujokam...
Isididumo is mano puses absoliuciai jokio nera, atvirksciai, is taves iskart uzpludo isdidumo banga, mazdaug aha: "ikele labiau pazengusi uz mane foto su blogu wb, nu tai suvarysiu dabar".
gal klystu,gal ir ne ta turejai omeny, bet iskart pulti aiskinti,kad neisisavinau wb Nd, ir liepti (butent liepti) perdarineti foto su teisingu wb, neissiaiskinus tikrosios situacijos, man butent pasirode isdidumo ir susireiksminimo gaidele.
QUOTE(robobebras @ 2010 02 11, 16:44)
del tono - paziurek ir paskaityk kas ta tona pradejo reiksti ir pustis.
Nereikia baksnoti pirstais i kitus. Nemanai,kad kokiu tonu buvo pareiskiama- tokiu ir gavai atsakyma?
O siaip del patarimu.. visada norisi pasidalinti nuomone,kritika,patarimais su kitais,gal pradedanciais si hobi. Bet kai yra pastebima, kad kai kurie naujokai i mus ziuri pro padidinama stikla ir jauciasi patys ant tiek pasikauste,kad mano nebereikalingi jiems nei patarimai, nei kritika, nes jie patys viska gerai zino, delto net nebesinori cia ir prasizioti, nes nusvyra rankos...
As asmeniskai mokausi lygiai taip pat kaip ir jus. Nes pradejau sia tema su 0 ziniu ir neciupinejusi veidrodzio rankose. Labai dziaugiuosi, kad buvo pazengusiu uz mane dalyviu, kurie kritikavo mano detas foto. Butent kritikavo, nes tik is to mokinausi. Ir jokiu budu nepuoliau ju, kad kazka ne taip pasake apie mano foto-atvirksciai as ta vertinau. Ir esu jiems labai dekinga uz tai.
Ir nepuoliau kritikuoti ju foto,kurios galbut buvo ne pagal taisykles. As ziurejau kaip i pavyzdi, kaip galima kitaip pateikti foto apeinant taisykliu ribas.
O del ND tai ir man Noctua custom melynuoja.