Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

QUOTE(rarity @ 2010 01 29, 16:07)
Aš parsisiunčiau tavo foto ir apkirpau kvadratu. Man labai patiko. Tada centravimas nemaišo, nes kvadratinėse foto kitaip komponuojama. Kvadratinė man liuks. O su muse labai tamsi, centruota musė ir tas pastatas (ar kas ten) dešinėje kliūva. Bet pakirpau apačią ir kairę, tai geriau atrodo wink.gif

oo, matai smile.gif o as galvoju, jei pakirpsiu viena ar kita sona nekirpdama apacios tai gausiu kvadrata ir bus negerai smile.gif nes kiek skaiciau temu, tai ten vis kvadratines foto peikia biggrin.gif tai as isikaliau i galva, kad kvadratines negerai. nors seniau nekliude biggrin.gif o su muse dar pazaisiu wink.gif aciuuu
Atsakyti
4ND

user posted image

user posted image

user posted image

pasitikrinimui - koks esminis skirtumas tarp "zuminimo" ranka ir fizishko? smile.gif kiek zinau, visada, jei yra galimybe, geriau prieiti, bet idomu butu ishgirsti jusu pastbejimus.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 29, 16:57)
oo, matai smile.gif o as galvoju, jei pakirpsiu viena ar kita sona nekirpdama apacios tai gausiu kvadrata ir bus negerai smile.gif nes kiek skaiciau temu, tai ten vis kvadratines foto peikia biggrin.gif tai as isikaliau i galva, kad kvadratines negerai. nors seniau nekliude biggrin.gif o su muse dar pazaisiu wink.gif aciuuu

kai kurioms foto tik kvadratas tinka wink.gif Matei gal mano orchidėjas, neseniai buvau įdėjusi. Irgi kvadrate, nes kitaip negražiai atrodė. Nebijok eksperimentuoti, bandyti ir rodyti 4u.gif

Magie, gerai ND 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 01 29, 17:20)
kai kurioms foto tik kvadratas tinka wink.gif Matei gal mano orchidėjas, neseniai buvau įdėjusi. Irgi kvadrate, nes kitaip negražiai atrodė. Nebijok eksperimentuoti, bandyti ir rodyti  4u.gif

aga, orchidejas maciau smile.gif bet net nemaciau, kad kvadratas biggrin.gif nu turbut ne krastiniu santykis visgi svarbiausia foto wink.gif

o as tai rodysiu, rodysiu smile.gif paskui prasysit, kad neberodyciau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes!!!!!!!
metukas sekmadieni neivyks !!!!!!!!!!!!!
susiorganizuosime kita kart! 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir tikiuos labai greitai!
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 29, 17:45)
aga, orchidejas maciau smile.gif bet net nemaciau, kad kvadratas biggrin.gif nu turbut ne krastiniu santykis visgi svarbiausia foto wink.gif

o as tai rodysiu, rodysiu smile.gif paskui prasysit, kad neberodyciau biggrin.gif

Nu matai, vadinasi kvadratas nėr taip blogai wink.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos 4u.gif

Na, kiek supratau, su pirmais dviem namų darbais lyg ir praėjau, tai dedu kitus du blush2.gif Lauksiu jūsų kritikos ir taip/ne 4u.gif

3ND
user posted image
user posted image
user posted image

ir 4ND
user posted image
user posted image
user posted image

Prisipažinsiu, kad jau buvau pradėjusi dėti cropintas nuotraukas, nes labai jau, kaip pačios matot, pašaliniai daiktai trukdo lotuliukas.gif doh.gif Bet paskui persigalvojau ir palikau taip, kaip nufotografavau. Tikiuosi laba neskriausit blush2.gif
Šiek tiek skaitinėjausi pirmajame psl medžiagą, bet kad laiko tiek nėra, kiek norėtųsi skirti. Tai po truputi į priekį mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš užskaitau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2010 01 29, 20:30)
Aš užskaitau  4u.gif

Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 01 29, 20:24)
Sveikos gyvos  4u.gif

Na, kiek supratau, su pirmais dviem namų darbais lyg ir praėjau, tai dedu kitus du  blush2.gif  Lauksiu jūsų kritikos ir taip/ne  4u.gif

Gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 01 29, 20:45)

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2010 01 29, 15:47)
Akasha geriausia antra foto ir paskutine.tik anrtos splavos ne as, ir per tamsu.o trecios per daug kaires, siek tiek kiprciau, gal net ant trecdaliu susikirtimo linijos vidury palikciau...

O man ne viena realiai nepatinka... nepatinka kokybes atzvilgiu... as perdaug isciustytas nuotraukas megstu matyt blush2.gif Man tokiose minimalistinese ir makro nuotraukose turi buti labai svarus ir skaidrus vaizdas, tai idejau tik pasiguosti, kaip nusivyliau pigiu makro variantu... tikriausiai po 50-tuko visi pigesni objektyvai man nebeitiktu unsure.gif

Maggie, ND gerai...

QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 01 29, 21:24)
Sveikos gyvos  4u.gif
Šiek tiek skaitinėjausi pirmajame psl medžiagą, bet kad laiko tiek nėra, kiek norėtųsi skirti. Tai po truputi į priekį  mirksiukas.gif

ND gerai.... O siaip po truputi ir viska suspesi ir perskaitysi 4u.gif Svarbiausia, kad noras yra, tai ir laiko atsiras...
Atsakyti