Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

QUOTE(*Citra* @ 2010 02 11, 16:18)
Zinai ka, nieko as neperdarinesiu, vien delto, kad tau neitiko  biggrin.gif Tai gal tu man siulai asmeniskai tau ND perdaryt??  biggrin.gif Jei jau toks esi viska ismanantis, tai leisk paklausti,ka cia veiki sioje pradziamoksliu temoje?
Ir tavo darbu nei vieno nemaciau, apart ND. Butu idomu pamatyti  mirksiukas.gif
Papildyta:

Ta geltonuma as specialiai palikau. Nes taip man geriau ziurisi apsvietimo atspalvis.  mirksiukas.gif  beje, ne wb nd cia atejau atsiskaitineti, o siaip tema pagyvinti  biggrin.gif Ziuriu pagyvinau, taip kad toliau liksiu tik stebetoja.
lotuliukas.gif  Nu sakes, rimtai.

Citra, ryskiai kritikos nemoki priimt, as gero norejau visiems, tuo paciu ir sau, o tu uzsispyrei. Jei visada taip - nieko tuo nepasieksi. Is tavo pasisakymo isvada tokia, kad geriausia gynyba puolimas.
Reiks eit ismokt ta WB taisyma ir pabandyt.

Zodziu nevisai grazus cia tavo emociju islydis. Nepervertink saves. Perskaityk dar karta ka parasei ir pagalvok, ar vertejo tai postinti.
Atsakyti
nu, dar kas nors... lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 02 11, 15:26)
na kaip cia madoj sakyti - JEIGU NORI PAGYRU TAM YRA KITA TEMA biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Neseniai buvo diskusija apie kritika, bet kad kritikuojantys irgi nelabai kritikos priima  rolleyes.gif

biggrin.gif biggrin.gif

Ok, sekmes mokintis. Lauksim mokslo rezultatu 4u.gif
Atsakyti
O ko jūs prikibot prie to puodelio? Man jis baltesnis nei objektai rodyti jusu ND cool.gif
Noctua, man melynuoja tavo ND 4u.gif
Atsakyti
uzkeikti man tie lasiukai.. doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Abi @ 2010 02 11, 15:33)
O ko jūs prikibot prie to puodelio? Man jis baltesnis nei objektai rodyti jusu ND  cool.gif
Noctua, man melynuoja tavo ND   4u.gif

matai tau baltesnis, o man geltonesnis. Tik esme kad visa ta gali patikrint su pgrograma ir realiai isitikint kokia spalva yra is tikruju. Einu pasilaistyt, galesit kritikuot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 11 vasario 2010 - 15:36
QUOTE(*Citra* @ 2010 02 11, 16:32)
biggrin.gif  biggrin.gif

Ok, sekmes mokintis. Lauksim mokslo rezultatu  4u.gif

Citra, nusiramink smile.gif. Zinutes, labai lengva interpretuoti. Pvz. sitoji rekte rekia, kad tu vis dar pervertini save smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Abi @ 2010 02 11, 16:33)
O ko jūs prikibot prie to puodelio? Man jis baltesnis nei objektai rodyti jusu ND  cool.gif
Noctua, man melynuoja tavo ND  4u.gif

Vietom jis pereksponuotas, todel taip ir yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 02 11, 15:37)
Vietom jis pereksponuotas, todel taip ir yra smile.gif

tai cia dabar kaip? gerai, blogai tas wb? kaip su programa patikrint? ir ka pridariau, kad pereksponavau?
Atsakyti
QUOTE(Noctua @ 2010 02 11, 16:40)
tai cia dabar kaip? gerai, blogai tas wb?  kaip su programa patikrint? ir ka pridariau, kad pereksponavau?

Noctua, as ne apie tavo, matai, kad cia kovos laukas pasidare biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 02 11, 15:28)
Citra, ryskiai kritikos nemoki priimt, as gero norejau visiems, tuo paciu ir sau, o tu uzsispyrei. Jei visada taip - nieko tuo nepasieksi. Is tavo pasisakymo isvada tokia, kad geriausia gynyba puolimas.
Reiks eit ismokt ta WB taisyma ir pabandyt.

Zodziu nevisai grazus cia tavo emociju islydis. Nepervertink saves. Perskaityk dar karta ka parasei ir pagalvok, ar vertejo tai postinti.

Labai aciu apie mano asmenybes interpretavima, tikrai nereikejo taip stengtis. Kritika as priimu,nes is jos mokausi. Taip pat iki susireiksminimo man dar toli grazu. Ir sios temos senbuves ta paliudys.
Irodenti cia kazko neturiu noro ir butinybes. Perdarineti foto ir kelineti vien delto,kad tu pasakytum, kad tikrai wb pas mane blogas biggrin.gif As ta pati zinau. mirksiukas.gif RAW nesunku ta wb gera nustatyti. Tiesiog esme ta, kad mano skoniui tokia foto su blogu wb man asmeniskai geriau ziurisi. Kaip ir kartais geriau ziurisi foto su sulauzytom kompozicijos taisyklem. Cia ir skonio reikalas, kuris yra visu skirtingas.
Taip, kad sios temos nebebpletoju. Nematau reikalo aiskintis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 11 vasario 2010 - 15:44
pestynem gal atskira tema kurt reik.. ax.gif jus man geriau paaiskinkit kaip ta wb su programa tikrint biggrin.gif turiu du+ ir viena - biggrin.gif nezinau ka daryt blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noctua: 11 vasario 2010 - 15:50
QUOTE(*Citra* @ 2010 02 11, 16:43)
Labai aciu apie mano asmenybes interpretavima, tikrai nereikejo taip stengtis. Kritika as priimu,nes is jos mokausi. Taip pat iki susireiksminimo man dar toli grazu. Ir sios temos senbuves ta paliudys.
Irodenti cia kazko neturiu noro ir butinybes. Perdarineti foto ir kelineti vien delto,kad tu pasakytum, kad tikrai wb pas mane blogas  biggrin.gif As ta pati zinau. mirksiukas.gif  RAW nesunku ta wb gera nustatyti. Tiesiog esme ta, kad mano skoniui tokia foto su blogu wb man asmeniskai geriau ziurisi. Kaip ir kartais geriau ziurisi foto su sulauzytom kompozicijos taisyklem. Cia ir skonio reikalas, kuris yra visu skirtingas.
Taip, kad sios temos nebebpletoju. Nematau reikalo aiskintis  smile.gif

o jeigu labai graziai prasau, ideti su geru WB, juk pati rasai kad nesunku? m? nugi dalyviai, paprasykit ir jus, man is tikruju idomu, o ne priekabiu ieskau. Galesim padiskutuot kuri geriau.
Atsakyti