Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

QUOTE(Forgete @ 2010 02 11, 11:58)
man tai raw geriausia uz visas korteles biggrin.gif

Na bet 5nd tai be raw gal darei? smile.gif
Atsakyti
Noctua, cia nekalbama apie WB, cia kalbama apie ekspozicijos matavima. Tu korteliu ne viena rusis buna smile.gif. Delnas yra rausvas, pabandyt WB butu idomu, turetu psichadelines spalvos gautis smile.gif. Neturiu fotiko po ranka, gal kas pabandytu ir ikeltu fotkes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 11, 11:02)
Na bet 5nd tai be raw gal darei? smile.gif

tikrai ne pioneer.gif
Atsakyti
Tai rawo esmė ir yra, kad gali daugiau tvarkyti ir sutvarkyti foto jau pc pagalba, o ne su fotiku blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 02 11, 11:04)
Noctua, cia nekalbama apie WB, cia kalbama apie ekspozicijos matavima. Tu korteliu ne viena rusis buna smile.gif. Delnas yra rausvas, pabandyt WB butu idomu, turetu psichadelines spalvos gautis smile.gif. Neturiu fotiko po ranka, gal kas pabandytu ir ikeltu fotkes? smile.gif

nu cia buvo is serijos "girdi, kad skamba, bet neaisku is kurios baznycios" biggrin.gif
Atsakyti
apie raw ir wb

http://www.efoto.lt/...del_naudoti_raw
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2010 02 11, 11:05)
Tai rawo esmė ir yra, kad gali daugiau tvarkyti ir sutvarkyti foto jau pc pagalba, o ne su fotiku blush2.gif  blush2.gif

su raw ir spalvu kokybe geresne mirksiukas.gif

Cia siaip kelios foto is paskutiniuju

user posted image

user posted image

Uz lango..
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Citra*: 11 vasario 2010 - 12:46
Citra, o tu WB namu darba darei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 02 11, 13:47)
Citra, o tu WB namu darba darei? smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Man dar vieno taip iki 5ND trūksta. Po vakarykščių diskusijų, niekas mano darbų nebevertina doh.gif ax.gif
Kaip supratau, dirbtiniam apšvietime ND ir užsiskaitė thumbup.gif
Atsakyti
Demettriuke, juk pati turi matyt kada gerai. Jeigu pati sau gali pasakyti tvirta "taip", tai niekas ir nepapriestaraus smile.gif

o as tai jauciuosi prarades moraline teise kritikuoti, bo pats nieko nededu, o tik akis draskau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 11 vasario 2010 - 14:23
QUOTE(robobebras @ 2010 02 11, 14:20)
Demettriuke, juk pati turi matyt kada gerai. Jeigu pati sau gali pasakyti tvirta "taip", tai niekas ir nepapriestaraus smile.gif

man atrodo tavo TAIP=5 kitu nariu "taip" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 02 11, 14:20)

o as tai jauciuosi prarades moraline teise kritikuoti, bo pats nieko nededu, o tik akis draskau biggrin.gif

Tai gal kokį meninį šedevrą parodyk? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 02 11, 14:23)
man atrodo tavo TAIP=5 kitu nariu "taip" biggrin.gif

Aš irgi tą patį vakar sakiau, tik su manim niekas nenorėjo čia sutikti doh.gif
Atsakyti