Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

QUOTE(Forgete @ 2010 02 10, 21:23)
mikrobange vietom balta vietom nelabai biggrin.gif o kaip tu nustatineji custom balta spalva? fotografuoji balta lapa?

Taip...
Kur nlb balta itariu mano seselis blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noctua @ 2010 02 10, 17:09)
paskutinis privalomas nd 4 smile.gif Daugiau anciuku nefotkinsiu, nes vaikas atimineja vis  doh.gif
pamirsau wb dirbtiniam apsvietime dar... doh.gif

Trecias ir ketvirtas nd gerai...

QUOTE(Maggie @ 2010 02 10, 18:19)
ir vel [5nd dirbtinis]
g.gif

Geltinuoja..

QUOTE(Noctua @ 2010 02 10, 20:08)
nuuuuu.... lasiukai biggrin.gif Cia jau tikrai kritikos daug tikiuosi  rolleyes.gif

Tikrai labiau i pursliukus, nei i lasiukus panasu smile.gif Kaip tau cia taip gavosi? smile.gif O lasiukus bandyk atsisukus krana tiesiog i dubeneli ar i dar kanors... norisi ryskumo daugiau...

QUOTE(Ramzis @ 2010 02 10, 20:42)
man atrodo, kad pirma reik ismokt nufotkint bent tai ka nori, o ne tai kas netycia gaunasi biggrin.gif veliau jau gal kaip nors su tom trecdaliu taisyklem susibendrausim wink.gif

Reikia ismokti fotkinti tai ka nori ir taip kaip reikia pagal taisykle, o kad tai ismoktti kiekviename kurybiniame darbe turime stenktis visas taisykles pritaikyti ir nepamirsti... kad i krauja iaugtu...
Papildyta:
Kokere, paskutinis gerai...
Atsakyti
QUOTE(pinga @ 2010 02 10, 21:14)
Mergaitės, o kiek "taip" reikia surinkti, kad ND užsiskaityti? Nes aš kai vos ne vienu ypu viską sukėliau, tai komentarai vos 1-2 buvo... Ar dabar perdarinėt ir iš naujo dėt, ar kaip? g.gif

Aš tai kiek suprantu, jeigu bent porą pasako, kad viskas ok, tai dažniausiai ir kitų nuomonės sutampa, kad ok mirksiukas.gif doh.gif blush2.gif Tai suprask, kaip užskaityta. Bet čia tik mano nuomonė. Nes dažniausiai pareiškus keliems kuriems nors porai dalyvių, kad arba gerai, arba ne, tai panašiai ir visų nuomonės būna mirksiukas.gif Bet čia tik my opinion mirksiukas.gif blush2.gif Tik va, su mano paskutiniais ND nuomonės nesutampa tongue.gif doh.gif blush2.gif Bet kaip Akasha sako, jeigu supranti, kame yra visas reikalas ir kaip turi būti, vadinasi, viskas ok. thumbup.gif

Nu man ta mikrobangė tai dar nelabai... doh.gif

O apie mokymus, žiūriu, niekas nenori pasisakyti unsure.gif
Atsakyti
jei kas labai vargsta ir vistiek neišeina su tuo WB, pabandykit vietoj balto lapo naudoti neutralią pilką spalvą. Man iškart pavyko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 02 10, 21:24)
sako kad tris reik surinkti. bet vis primint apie save reikia, jeigu niekas neparaso.

Oi, tai primenu tada rolleyes.gif Mergaitės, prabalsuokit bigsmile.gif
1 ir 2 ND:
http://www.supermama...?...46715&st=48
3 ir 4 ND:
http://www.supermama...?...46715&st=84
5 ND
http://www.supermama...?...6715&st=144
Na, ir lašiukai:
http://www.supermama...?...6715&st=300
Atsakyti
Niu ryt pabandysiu pilka fona pafotkint....
Bet jau rytoj...
Labos nakties visoms studentems ir mokytojoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 10, 21:28)
O apie mokymus, žiūriu, niekas nenori pasisakyti  unsure.gif

as tai jokiu mokymu nelankiau smile.gif mokausi pati. kazkada kazkas sake, kad geriau tuos pinigus uz kursus investuoti i gera technika, o informacijos pilna visur nemokamai. tai as tuo ir vadovaujuosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pinga @ 2010 02 10, 21:32)

jau gal ir anksciau tave uzOKinau, nu bet viskas gerai pagal mane smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kokere @ 2010 02 10, 21:20)
Su seseliais sitas gavosi doh.gif  Atsisedau pries mikrobange kuri balta blush2.gif
Auto

manau, kad gerai smile.gif kampas tai tikrai baltas smile.gif
Atsakyti

viskas ok. geriau papasakok ar knyga fotografo akis verta demesio?

O apie kursus tai maciau ABC kursu efoto yra atskira grupe. Ten su destytojais daro namu darbus, diskutuoja. Panasiai kaip cia pas mus tik viskas profesionaliau. Na ne vien kursai bet ir bendravimas internetinej erdvej.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 10, 20:39)

Gal prisimeni is senesniu temeliu kokius trechninius namu darbus darydavot, na taip visus i eile surasyti... Jei nepameni, tai bandysiu eiti per visas temeles ieskoti.... tik jauciu ilgokai uztruksiu...  blush2.gif

kadangi dalyvauju nuo pradziamoksliu tai ilindau i ju albumuka ir surinkau kas liko blush2.gif (taisykles yra pirmame psl) tai bendrai ivardinant butu:
--kompozicija ir itaiga 1d,(Pagrindinis tikslas - remiantis pirmosios fotopamokos iš www.morguefile.com kompozicinėmis taisyklėmis (trečdalių taisyklė, aukso pjūviai, trikampis, rėmelis, lydinti linija, apskritimas, ritmas, arba neigiama erdvė) padaryti abstrakčią foto.
--kompozicija ir itaiga 2d. (ND užduotis nufotografuoti kokį nors objektą iš įvairių matymo taškų (iš arti, iš viršaus, iš apačios, iš už nugaros). Reikia padaryti vieno objekto fotografijų koliažus (taip, kad vienas autorius galėtų nufotografuoti bent 3 skirtingus objekto puses.)
--ritmas(pasikartojantis, surikiuoti, naturaliai ar dirbtinai, daiktai/objektai ir pan.)
--stiklas, (tikslas buvo nufotografuoti permatoma stiklini daikta, be atspindziu (t.y. kad nesimatytu pvz fotografuojancio, ar kazka pasalinio),
--paningas (judesio gaudymas).

na jei kazkur suklydau, pataisys mane tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 02 10, 21:45)
viskas ok. geriau papasakok ar knyga fotografo akis verta demesio?

Ačiū smile.gif
knyga tikrai thumbup.gif Nuo taškų ir linijų, iki sudėtingų kompozicijų. Viskas puikiai įliustruota. Tik dėstymo stilius man kiek sudėtingas, tai reiks minimum 5 kartus perskaityti, kol daug maž įsisavinsiu. Bet šiaip tikrai thumbup.gif rekomenduoju.
Atsakyti

mano akiai ok.
žiūriu mano ND niekas nekomentuoja ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2010 02 10, 21:45)
O apie kursus tai maciau ABC kursu efoto yra atskira grupe. Ten su destytojais daro namu darbus, diskutuoja. Panasiai kaip cia pas mus tik viskas profesionaliau. Na ne vien kursai bet ir bendravimas internetinej erdvej.

ačiū už info. 4u.gif

Kas dar kokių nuomonių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 10, 22:28)
Aš tai kiek suprantu, jeigu bent porą pasako, kad viskas ok, tai dažniausiai ir kitų nuomonės sutampa, kad ok  mirksiukas.gif  doh.gif  blush2.gif  Tai suprask, kaip užskaityta. Bet čia tik mano nuomonė. Nes dažniausiai pareiškus keliems kuriems nors porai dalyvių, kad arba gerai, arba ne, tai panašiai ir visų nuomonės būna  mirksiukas.gif  Bet čia tik my opinion  mirksiukas.gif  blush2.gif  Tik va, su mano paskutiniais ND nuomonės nesutampa  tongue.gif  doh.gif  blush2.gif  Bet kaip Akasha sako, jeigu supranti, kame yra visas reikalas ir kaip turi būti, vadinasi, viskas ok.  thumbup.gif

O apie mokymus, žiūriu, niekas nenori pasisakyti  unsure.gif

Kai pasakomi trys taip tada darbas uzskaitomas....

Odel kursu, tai pilnas internetas nemokamos informacijos... Plius dar si temele, taip pat efoto ir kudra, kur zmones mokosi nemokedami pinigu ir gauna geru patarimu, bei ismoksta visko..... reikia daug skaityti ir praktikuoti...

Pinga viskas gerai... mirksiukas.gif tik lasiukai, man nelabai...

Liamuna aciu, kad pasidalinai.... 4u.gif
Atsakyti