Sveiki visi dar kartelį.
Įmetu 5 ND natūraliam apšvietime. Deja, turiu pasakyti, kad kol su custom variantu žaidžiau, pasikeitė šiek tiek apšvietimas ir saulės sumažėjo, todėl įdomiai gavosi auto ir saulutė Beje, kur custom prie pavadinimo balta mėlynuoja, bet jeigu paėmus viršutinį dangtelio kraštą, r=g=b. Bent jau pas mane.
Taigi: auto, saulė, pre.
P.S. į fokusą, kompoziciją, objetų skurdumą ir t.t. prašom nežiūrėti. Esmė - balta spalva.
nuuuuu.... lasiukai Cia jau tikrai kritikos daug tikiuosi
Papildyta:
as fotoaparato instrukcija perskaiciau ir pirma sios temos psl Bet tikiuosi daug cia ismokt
Papildyta:
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 10, 18:38)
Taip patdar seniai brendo klausimas jums: kokius fotografijos kursus esate lankę ir kokius galėtumėte parekomenduoti? Ar visi čia susirinkę patys viską išmoko?
as fotoaparato instrukcija perskaiciau ir pirma sios temos psl Bet tikiuosi daug cia ismokt
QUOTE(Noctua @ 2010 02 10, 18:08)
kreivokas horizontas, tokie daugiau purslai nei lašiukai atsimenu mano pirmieji tai kažkas baisaus buvo pabandyk kitu kampu dar pagaudyt
Sveiki visi.
Naujai prisijungusiems po
Ira dar toks pasiulymas ND, kurybiniai gerai. Bet nenoretumet pirma pasimokyti tiesiog techniniu dalyku fotografijoje? Paimkit kad ir ta pacia trecdaliu taisykle, vedanciaja linija, istrizaine ir pan.
Ira dar toks pasiulymas ND, kurybiniai gerai. Bet nenoretumet pirma pasimokyti tiesiog techniniu dalyku fotografijoje? Paimkit kad ir ta pacia trecdaliu taisykle, vedanciaja linija, istrizaine ir pan.
QUOTE(liamuna @ 2010 02 10, 19:30)
Sveiki visi.
ne taip perskaičiau. Ką reiškia nuovargis ir nedamiegojimas
P.S. Mano asmeniškai techniniai dalykai kaip trečdalių taisyklė, linija ir pan. bus pateikti kartu su kūrybinėm užduotim. O dabar tiesiog norisi pirmuosius 5ND perprasti ir tik tada imtis kitų subtilybių. O kadangi jau perpratau, tai dabar jau ir kūrybiniai bus su visais tech. principais.
QUOTE(liamuna @ 2010 02 10, 20:30)
Sveiki visi.
man atrodo, kad pirma reik ismokt nufotkint bent tai ka nori, o ne tai kas netycia gaunasi veliau jau gal kaip nors su tom trecdaliu taisyklem susibendrausim
Veltuji nenurasykit tu tech.darbu, nes jomis viskas grindziasi.
Gerai : dekit savo kurybinius, bet pagriskit kokia taisylke buvo naudojama kuriant ta darba, nes pikst-pokst visi mokam padaryt, tam labai didelio mokslo nereikia. O norit ismokti pateikti taisiklingas ir grazias nuotraukas, bei paskui ismokti lauzyti tas taisykles, reikia islavinti aki, kad jau taikantis savo fotiku, iskarto matytumet kas kur turetu but.
Na darykit kaip norit jai mano pasiulymas atrodo kvailokas
Gerai : dekit savo kurybinius, bet pagriskit kokia taisylke buvo naudojama kuriant ta darba, nes pikst-pokst visi mokam padaryt, tam labai didelio mokslo nereikia. O norit ismokti pateikti taisiklingas ir grazias nuotraukas, bei paskui ismokti lauzyti tas taisykles, reikia islavinti aki, kad jau taikantis savo fotiku, iskarto matytumet kas kur turetu but.
Na darykit kaip norit jai mano pasiulymas atrodo kvailokas
Pagaliau dedu 5ND dali su dirbtiniu apsvietimu...
Auto
Lempute
Custum
Toks techninis dalykas fotkinant ta balta lapa prie dirbtinio apsvietimo juk jis irgi kazkiek gelsumo gauna
Cia blogai? Reikia gauti grynai balta?
Auto
Lempute
Custum
Toks techninis dalykas fotkinant ta balta lapa prie dirbtinio apsvietimo juk jis irgi kazkiek gelsumo gauna
Cia blogai? Reikia gauti grynai balta?
kokere tu tikrai balta inda paemei? nes toshiba uzrasas tai baltas, bet va indas tai gelsvas
QUOTE(Kokere @ 2010 02 10, 20:09)
mano požiūriu, tai per geltoną, RGB negerai. Laukiam kitų komentarų
QUOTE(Maggie @ 2010 02 10, 16:57)
as taipogi megstu pasigincit, na nuodugniai padiskutuot. siuo atveju - daugiau tyliu kaip pramoksiu - diskusiju nevengsiu
siek tiek geliu:
Pirma ir paskutine idomesnes, o antra tai nelabai.... pirmoje noretusi kitokio karpymo.... O paskutine, man spalviskai labai patiko, tik kairiajam ziedui siek tiek apsvietimo irgi noretusi, gal su kokiu folijos lapu reikejo pabandyti sviesos duoti...
QUOTE(liamuna @ 2010 02 10, 20:30)
Sveiki visi.
Gal prisimeni is senesniu temeliu kokius trechninius namu darbus darydavot, na taip visus i eile surasyti... Jei nepameni, tai bandysiu eiti per visas temeles ieskoti.... tik jauciu ilgokai uztruksiu...