QUOTE(Akasha @ 2010 02 10, 14:16)
As jau savo nuomone issakiau, kad cia as baltos spalvos nematau vietoj baltos as matau pilka ir tai nevisai pilka.... nepykit ant manes, kad as taip grieztai.... Bet tai mano nuomone, kad jei nori padaryti teisingai reikia pasistengti... Taip pat man asmeniskai nepatinka objektas.... Gal Demetriukei jis mielas ir t.t, bet tai ne baltas objektas....Jauciu tuoj jus cia mane uzsipulsit, bet tiek to... as tik issakau, kaip man atrodo.... O jei jums tinka tas namu darbas, tai sudedas tris tinka ir bus viskas patvirtinta ir gerai
Akasha, pirmiausiai susitariam apie kuri snekam, gal apie skirtingus?
as apie sita:
jeigu pilkas netinka, tai labai geras klausimas is Maggie ND - kaip tu balta padarysi visa puodeli, be pilku atspalviu???
Arba isivaizduok, turi web saita, kuriame pagal stiliu fonas yra juodas. Demetriuke nori idet sita meskina kaip logotipa. Jei ji ides ryskiai balta paveiksla, tai akis zmonem erzins, todel pvz pilkas ten butu kaip tik.
O del meskino, jis tik siaip, ant bajerio, galima ji nucropinti . Jei tu ziuri menine foto kur kokia nors mergina ka nors daro ir tame yra mintis, negi isbrokinsi vien todel kad ji is veido negrazi?
o siame ND reikia ziureti koks uzdavinio tikslas, manau jis ivykdytas.