QUOTE(robobebras @ 2010 02 10, 12:09)
Laba diena
. Sian as vel be darbu, ot sunku surast laiko sitam uzsiemimui
. Demetriuke, buk rami, WB geras. Geriausiu atveju galima kritikuoti del iseksponavimo, bet ne del WB. Juk cia skaitmena, viskas kaip ant delno, be jokios vietos tokioms interpetacijoms kaip "man atrodo". Sita namu darba puikiai pats gali pasitinkrint nes turi visus atsakymus
.
Nesigincyk ir nesakyk, kad gerai, jei dar pats nepatikrinai
As ant PS tikrinau ir tikrai truksta melynos... Cia siek tiek pasviesinus r-225, g-225, ir b-217.... Gal jums atrodo, kad tas skirtumas nedidelis, bet sutvarkius tai labai ryskiai matosi....
QUOTE(robobebras @ 2010 02 10, 13:08)
Akashos kokosas grazus, bet jei bluro nenori, tai gausi pirkt ne tik anksciau apdiskutuota stikla bet ir apsvietima, arba keist fotika i pro klases, kad su blicu 1/500 fotkint
.
Fotiko kolkas tikrai nekeisiu
Esu pakankamai uzsispyrusi, kad uzsibrezciau ir is sito isspausti viska kiek imanoma
O del apsvietimo tai tikrai noreciau geresnio... Kaip tik si menesi tureciau pasidovanoti sau pora staliniu lempu, tik va nezinau ar rasiu kurnors lempuciu po 200w...
Maggie naturaliam apsvietime nd gerai, bet dirbtiniam ne....
Del mano fotkiu, tai piena visaip pilsciau ir is virsaus ir is sono.... :)Stiklo siuo atveju nenaudojau.... fotikas ne ant statyvo, nes dar neturiu, o ant to paties stalo pastatytas.... Soft boxa esu pasigaminusi pati, taciau niekaip jo neisbandau, nes neturiu tinkamo apsvietimo... Kai tik isbandysiu , parodysiu ir kaip pagamintas