Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

QUOTE(Akasha @ 2010 02 09, 21:39)
Nu modeliukai kokie grazus smile.gif Gal tik deidesnes ryskumo zonos noretusi pirmoj ir trecioj..... antra labai graziai sufokusuota, o paskutinej suniuko snukutis fokuse, o akytes ne ir tai labai gadina vaizda.... Saunuole, kad nepamirsti fotografijos.. lauksim daugiau darbeliu mirksiukas.gif
Neissisukinek nono.gif  Pas mane irgi mazge pastoviai aplinkui laksto, o vakare ir vyras gryzta ir dar katinas visa diena sukasi aplinkui ir kaukia ir izdaigas krecia, bet laiko randu ir dar kaip smile.gif geriau namu nesutvarkau, bet fotografijai nors valandele skiriu mirksiukas.gif  linkiu ir tau jo surasti....

nu tavo mazge jau didele, o pas mane du brnai vienam 3metu nera, o maziukui 3men. Vyras irgi grizta, kaciu dvi, dar akvariumas. Na dar ir darbas smile.gif Namai baisus. Neissisukineju, bet para noreciau praplesti smile.gif ok darom valentino tema
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 02 09, 21:39)
demetriuke custom pilkokas, bet RGB normaliai tai kaip ir viskas ok  4u.gif

dzenkuje 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 09, 22:37)
Laba vakarėlį

Bandau įkelti 5ND dirbtiniame apšvietime  ax.gif

Tik neapmėtykit labai pomidorais  pomidorai2.gif  Laukiu kritikos. Jeigu bus ok, ryt darysiu natūraliam apšvietime. Jeigu ne, eisiu perdarinėti  swoon.gif

nezinau kaip ten su rgb, bet man custom atrodo melynas.... objekta siaip irgi nelabai dekinga pasirinkai.... turetu buti baltas daiktas baltame fone na del fono jau cia truputeli pastebejau pradeda merginos nekreipti demesio, bet uzduoty parasyta butent taip.... Nezinau, bet man atrodo, kad negerai...

Forgete, na gerai pasiduodu pas mane biski mazesnis namu ukis smile.gif Bet mazajai mano dar dvieju nera, taip kad dar labai mazge ji smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 09 vasario 2010 - 21:52
QUOTE(Akasha @ 2010 02 09, 21:52)
nezinau kaip ten su rgb, bet man custom atrodo melynas.... objekta siaip irgi nelabai dekinga pasirinkai.... turetu buti baltas daiktas baltame fone na del fono jau cia truputeli pastebejau pradeda merginos nekreipti demesio, bet uzduoty parasyta butent taip.... Nezinau, bet man atrodo, kad negerai...

ačiū, Akasha 4u.gif Jeigu dar bus tokių nuomonių - no problem. Perdarysim mirksiukas.gif
Aš dariau baltą ant balto, bet kai prisiminiau šitą meškį, tai taaaip užsimaniau jį pafotografuoti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 09, 21:37)
Laba vakarėlį

Bandau įkelti 5ND dirbtiniame apšvietime  ax.gif

as gal ir nelabai ismanau, bet kai paziuriu, tai man atrodo custom melynokas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 09, 20:37)
Laba vakarėlį

Laba. Custom mėlynuoja....
Atsakyti
pritariu, kad custom negerai g.gif
Atsakyti
Buvęs custom
user posted image

Naujas custom
user posted image

Geriau g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 09, 21:52)

kai parašei , supratau kodėl čia atėjo mada baltą lapą fone statyti doh.gif
Maišote dvi skirtingas užduotis- baltas baltame yra kūrybinis darbas ir NEPRIVALOMAS 4u.gif ir jį atlikinėti reikia jau mokant nustatyti wb, nes ten irgi reikia pasistengti, ypač jei siūlomą objektą fotografuojate doh.gif
5. WB nustatymas. Baltą daiktą fotografuojam 2-jose aplinkose: natūraliam apšvietime ir dirbtiniam apšvietime (kambario šviestuvai, be blico!). Kad geriau matytumėm skirtumą, darom po 3 foto kiekvienam apšvietime - automatiniu wb, pusiau automatiniu, rankiniu wb.
6.Kūrybinis darbas: Balto daikto fotografavimas baltame fone,  (pageidautina, kad tai būtų baltas kiaušinis baltame fone, gražiai apipavidalintas, įdėta fantazijos ir kūrybiškumo, laikantis fotografavimo taisyklių).
Atsakyti
QUOTE(*Demettriuke* @ 2010 02 09, 23:19)
Buvęs custom

Naujas custom

Geriau  g.gif  ?

o čia ne ta pati nuotrauka tik pašviesinta?
Atsakyti
Labas rytas
Ačiukas, už pastabas blush2.gif Labai naudinga išgirti kitų nuomonę blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 02 10, 00:21)
kai parašei , supratau kodėl čia atėjo mada baltą lapą fone statyti  doh.gif
Maišote dvi skirtingas užduotis- baltas baltame yra kūrybinis darbas ir NEPRIVALOMAS  4u.gif  ir jį atlikinėti reikia jau mokant nustatyti wb, nes ten irgi reikia pasistengti, ypač jei siūlomą objektą fotografuojate  doh.gif

QUOTE(ASTYT€ @ 2010 02 10, 00:23)
o čia ne ta pati nuotrauka tik pašviesinta?

Labas rytas 4u.gif

Astyte, aš jas visas apkirpau prieš įdėdama. Čia lygiai taip kaip su 3 ir 4 ND: apkirpinėjau, bet kai pažiūrėjau, kad skirtumo praktiškai nebeliko, tai taip ir palikau nekirptas mirksiukas.gif
Anyway, perdarysiu aš tą ND ir tik baltą daiktą fotografuosiu, o ne foną. Man pasirodė, kad esmės didelės nėra, nes svarbu tik išgauti pačią spalvą. doh.gif Tuo labiau, kad natūralus apšvietimas dabar yra, tai pilną ND padarysiu ir bus visiems ramu thumbup.gif
Atsakyti