QUOTE(Akasha @ 2010 02 09, 21:39)
Nu modeliukai kokie grazus Gal tik deidesnes ryskumo zonos noretusi pirmoj ir trecioj..... antra labai graziai sufokusuota, o paskutinej suniuko snukutis fokuse, o akytes ne ir tai labai gadina vaizda.... Saunuole, kad nepamirsti fotografijos.. lauksim daugiau darbeliu
Neissisukinek Pas mane irgi mazge pastoviai aplinkui laksto, o vakare ir vyras gryzta ir dar katinas visa diena sukasi aplinkui ir kaukia ir izdaigas krecia, bet laiko randu ir dar kaip geriau namu nesutvarkau, bet fotografijai nors valandele skiriu linkiu ir tau jo surasti....
Neissisukinek Pas mane irgi mazge pastoviai aplinkui laksto, o vakare ir vyras gryzta ir dar katinas visa diena sukasi aplinkui ir kaukia ir izdaigas krecia, bet laiko randu ir dar kaip geriau namu nesutvarkau, bet fotografijai nors valandele skiriu linkiu ir tau jo surasti....
nu tavo mazge jau didele, o pas mane du brnai vienam 3metu nera, o maziukui 3men. Vyras irgi grizta, kaciu dvi, dar akvariumas. Na dar ir darbas Namai baisus. Neissisukineju, bet para noreciau praplesti ok darom valentino tema