QUOTE(Akasha @ 2010 02 08, 18:55)
Na tikrai neatrodo, kad tu naujokas butum fotografijoj
Tuoj padarysi namu darbus ir man atrodo siusim mes tave i pazengusiu temele
Del stiklo tai tu visiskai teisus, jis gana storas todel ir gaunasi dvigubas atspindys, o as niekaip neprisiruosiu iki senuku nulekti nusipirkti kitokio stiklo... Kaip bebutu jo man reikes, nes patinka tokius darbelius daryti... galvoju, gal organinio stiklo plokste man tiktu
Na AWB daug baltesnis uz costum... Bandyk dar karteli...
kad stiklas storas tai nelabai turi reiksmes. Storis turi reiksmes tik antrojo atspindzio atstumui nuo pirmojo. Su organiniu manau negausi tokio skaidraus ir svaraus atspindzio, o ir "dega - nedega" negalesi daryt ant organinio. Tau reikia kazkaip "neisleisti" atpsindzio i apatini stiklo pavirsiu - turetu padet matinis stiklas, bet tas matiskumas gali duoti baltumo. Gali pamegint reminimo paslaugu salonuose realiai pasiziuret, jie ten tokius stiklus pardavineja, kad paveikslas neskleistu atspindziu.
Padet turetu juodos pleveles (nu tokia kur kaip lipdukas klijuojasi) uzklijavimas ant apatines stiklo puses. Bet jei noresi balta aplinka daryt, tai juodas negerai bus.
Dar vienas - klijuoti plevele, kur masinu stiklus tamsina, ten jos visokiu atspaplviu su atspindziais buna, visokiu tamsumu, gal gerai gautusi - turetum dvi puses, vienoj stiklas, kitoj plevele kitokiam atspindziui.
uo kiek primintyjau, tik prasitestuok pries klausydama mano patarimu, nes as cia is bendro tik suskeliau, pats nebandziau
.
Naujas as fotografijoj, tik kelis "kietus" zodzius ismokes. O namu darbu neturiu ka idet, neturejau kada vakar maigyt.