Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 08, 15:44)
stenkis stenkis tongue.gif nes jau siandien baigiasi ta tema, man rodos smile.gif bet gali aisku ir veliau deti smile.gif

jau praleke 2 savaites? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 02 08, 14:54)
jau praleke 2 savaites? g.gif

greitai, ane?smile.gif kiek zinau, iki vasario 8 dienos buvo smile.gif galim palikti dar, bet kad siaip aktyvumas nelabai koks smile.gif gali kas is vyresniu kokia kita pasiulyti. o jei kas nores, ir i kontrastu tema ides...
Atsakyti
5 ND naturaliame apshvietime

AWB
user posted image

Daylight
user posted image

Custom
user posted image

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 02 08, 16:16)

custom tai man geltonuoja.. nesumaisei nuotrauku ir ju pavadinimu kartais?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 08, 17:25)
custom tai man geltonuoja.. nesumaisei nuotrauku ir ju pavadinimu kartais?smile.gif

nesumaishiau. verysad.gif
o kodel custom geltonuoja? kaip padaryt, kad negeltonuotu? kame cia kampas?!
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 02 08, 16:16)

schmoll.gif negerai, custom turi būti baltas 4u.gif
Geltonuoja, nes negerai nustatyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 02 08, 17:29)
nesumaishiau.  verysad.gif

Maggie, ziurek kad r=g=b butu, o jau (0-255) lygis priklausys nuo ekspozicijos. Bandyk customo nustatymui fotkint ne balta lapa, o lubas smile.gif.

pas tave r=g>b, todel ir geltonuoja.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 02 08, 16:36)
Maggie, ziurek kad r=g=b butu, o jau (0-255) lygis priklausys nuo ekspozicijos. Bandyk customo nustatymui fotkint ne balta lapa, o lubas smile.gif.

pas tave r=g>b, todel ir geltonuoja.

oho pitagoro teoremos smile.gif

iomu mam koki roboberas kita sedevra ikels rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 02 08, 17:40)
oho pitagoro teoremos smile.gif
iomu mam koki roboberas kita sedevra ikels  rolleyes.gif

aha, reikalas tas, kad ziauriai truksta cia vyrishku akiu ir darbu biggrin.gif
Atsakyti
Alexandra, berods reikia paspausti du mygtukus vienu metu. jie pazymeti salia su zaliu taskeliu, vienas mygtukas AF o kitas toks kvadraciukas su pliusiuku ir minusiuku. dešinėje pusėje blykstės. Bent taip mano d90 vyksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ASTYT€: 08 vasario 2010 - 17:29
tik vyras atsirado ir visos moterys sukruto sneket biggrin.gif galetu daugiau ju atsirast biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 02 08, 16:29)
nesumaishiau.  verysad.gif

o lapa fotografavai? jei taip, tai bandyk vis, kol gausis. kartais negerai nusistato.. bandyk keist lapa i pilkesni. nu man is pradziu tai visad ziauriai melynai gaudavosi biggrin.gif ir dabar ne is pirmo karto pavyksta..
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 02 08, 14:39)
reikia reikia, as dar instrukcijos taip ir neperskaiciau, 1/3 kokia tik smile.gif. Kas pirmam poste surasyta irgi neviska perskaiciau doh.gif. Be to vien is sio ND pasimokiau, kad bokeh nebutinai graziausias prie max diafragmos - pvz., man f4-f8 zymiai graziau ziurisi.

Ai, tiesa,  dar norejau apie Akasha degancias foto savo nuomone paporint. Foto visai grazios, bet reikala gadina stiklas - duoda dviguba atspindi. Gal pagelbetu viena stiklo puse matine ar kazkoks kitas fintas. Pirmoje foto to beveik nesimato, bet sulauzyta versija susibalamutina per ta sudvigubejima.

Na tikrai neatrodo, kad tu naujokas butum fotografijoj smile.gif Tuoj padarysi namu darbus ir man atrodo siusim mes tave i pazengusiu temele lotuliukas.gif
Del stiklo tai tu visiskai teisus, jis gana storas todel ir gaunasi dvigubas atspindys, o as niekaip neprisiruosiu iki senuku nulekti nusipirkti kitokio stiklo... Kaip bebutu jo man reikes, nes patinka tokius darbelius daryti... galvoju, gal organinio stiklo plokste man tiktu g.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 02 08, 17:16)
5 ND naturaliame apshvietime g.gif

Na AWB daug baltesnis uz costum... Bandyk dar karteli...
Atsakyti