Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

Akis užkliuvo už fotogeniško pstato:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Valkiria @ 2010 02 07, 01:08)
Akis užkliuvo už fotogeniško pstato:

Pastatas labai fotogeniskas.. bet man cia kazkas uzkliuva, gal spalvos g.gif O gal JB noretusi... ir triuksmu rodos nemazai.. noretusi tokio skaidraus vaizdo....

Na o as dar bandau pataikyti i kontrastu tema...
dega/nedega
user posted image
Ir suluze/nesuluze
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 07, 11:48)
Na o as dar bandau pataikyti i kontrastu tema...

man antra labiau patiko smile.gif labiau matosi visi veikejai. ir mintis man, kad jei rukysi, tai sulusi/susinaikinsi biggrin.gif o pirmoj tai man nelabai patinka tie nedegantys. gal ju turetu but daugiau kadre.. nu tokia eilute. nes dabar krenta i juos zvilgsnis, bet nesuprasi kam jie reikalingi smile.gif
Atsakyti
mergaitės, sveikos, seniai čia nebuvau užsukus... doh.gif bet prispaude dabar beda: daviau vienam fotografui tamsioj patalpoj, kad jis man pareguliuotu parametrus ir nebeatsimenu, ką pakeitė. Nu neberandu niekaip kaip atstatyt,.

Pasakykit, kaip nikonui d80 atstatyti gamyklinius parametrus??

Būsiu didžiai dėkinga..
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 02 06, 19:20)
Tyluma čia šiandien. Prašom gėlyčių smile.gif

wow. grazhu. labai uzhbaigtos, "shvarios". tik antroje foto, nuo apacios, kairen, juodas plotelis keistai suzhymetas, select'as netolygus, nezinau kaip paaishkinti, matosi nelygumai tarp juodo fono ir zalio stiebo.
Atsakyti
Akasha, labai gražu. Ant ko padėtos cigaretės? Pavydu žiūrėt į jūsų nuotraukų fonus, nerandu tokios vietos, kad padėtas daiktas būtų ryškus ir švariam juodume unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 07, 12:54)
man antra labiau patiko smile.gif labiau matosi visi veikejai. ir mintis man, kad jei rukysi, tai sulusi/susinaikinsi biggrin.gif o pirmoj tai man nelabai patinka tie nedegantys. gal ju turetu but daugiau kadre.. nu tokia eilute. nes dabar krenta i juos zvilgsnis, bet nesuprasi kam jie reikalingi smile.gif

Na kai pasakei, tai ir man dabar noretusi tas cigaretes patraukti labiau i centra smile.gif... aciu uz pastabas... kai daugiau akiu ziuri tai iskrto pastebi kas negerai 4u.gif

QUOTE(Marile @ 2010 02 07, 18:25)
Akasha, labai gražu. Ant ko padėtos cigaretės? Pavydu žiūrėt į jūsų nuotraukų fonus, nerandu tokios vietos, kad padėtas daiktas būtų ryškus ir švariam juodume  unsure.gif  4u.gif

Fonas labai paprastas... juodas audinys... nors jis man labai daznai koja pakisa, nes yra gana blizgus ir daznai reikia pataisyti foto, kad nesimatytu fakturos... ir ant audinio is spintos isimtas stiklas... siaip tai ir stiklo noreciau kitokio, plonesnio ir tikrai skaidraus... bet manau, kad ateiti viska susipirksiu po truputi...

O dar toks klausimelis... kokia medziaga naudojat fonams?... Niekaip neprisiruosiu iki audiniu pardes, o ir nezinau kokia geriau pirkti... Zinau, kad patogu ir su vatmano lapais dideliai fona darytis, bet audinys man praktiskiau, nes pridirbus ir iskalbti galima... Ypac kai as megstu su visokiais lasiukais pasizaisti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 07 vasario 2010 - 17:34
rarity, nu man tavo gėlės wub.gif

Akasha, antra įdomesnė, bet iš esmės abi foto kokybiškos ir skaidrios 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, noreciau registruotis Jusu temoj, bet kai paziurejau "pirmaklasiu" foto, tai nusprendziau, kad man dar reikia darzelyje pabuti unsure.gif Padariau kelis namu darbus, bet net bijau cia kelt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eklipse @ 2010 02 07, 19:17)
Sveikos, noreciau registruotis Jusu temoj, bet kai paziurejau "pirmaklasiu" foto, tai nusprendziau, kad man dar reikia darzelyje pabuti  unsure.gif Padariau kelis namu darbus, bet net bijau cia kelt  doh.gif

laba smile.gif kelk kelk, jos jau pazengusios pirmaklases, kazkada irgi nuo nulio pradejo wink.gif sudesi foto, pamokys jos tave kas negerai, patars smile.gif nieks nereks smile.gif
Atsakyti
Akasha, antra geresne ir kompozicija zymiai tvarkingesne, istrizaines ir auksinis taskas, liuks 4u.gif Ir su ryskumo zona neblogai suzaista smile.gif

Rarity, gelytes kaip visada wub.gif

Valkiria, fotogeniskas pastatas, bet va cinkelio kazkokio truksta. Fotkinta turbut pavakare? Sakyciau islaikymo didesnio reiketu ir astrumo kadrui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 07 vasario 2010 - 19:42
Akasha man pirma (tik is fono arba nutrinciau cigareciu padetu likucius arba stumciau ju daugiau, kad aiskiai matytusi kas ten) smile.gif antroje bardakas truputi.. jei nezinociau, kad ten cigarete pagal pirma nuotrauka, tai isvis nesuprasciau kas ten smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 vasario 2010 - 20:42