Akis užkliuvo už fotogeniško pstato:
QUOTE(Valkiria @ 2010 02 07, 01:08)
Akis užkliuvo už fotogeniško pstato:
Pastatas labai fotogeniskas.. bet man cia kazkas uzkliuva, gal spalvos O gal JB noretusi... ir triuksmu rodos nemazai.. noretusi tokio skaidraus vaizdo....
Na o as dar bandau pataikyti i kontrastu tema...
dega/nedega
Ir suluze/nesuluze
QUOTE(Akasha @ 2010 02 07, 11:48)
Na o as dar bandau pataikyti i kontrastu tema...
man antra labiau patiko labiau matosi visi veikejai. ir mintis man, kad jei rukysi, tai sulusi/susinaikinsi o pirmoj tai man nelabai patinka tie nedegantys. gal ju turetu but daugiau kadre.. nu tokia eilute. nes dabar krenta i juos zvilgsnis, bet nesuprasi kam jie reikalingi
mergaitės, sveikos, seniai čia nebuvau užsukus... bet prispaude dabar beda: daviau vienam fotografui tamsioj patalpoj, kad jis man pareguliuotu parametrus ir nebeatsimenu, ką pakeitė. Nu neberandu niekaip kaip atstatyt,.
Pasakykit, kaip nikonui d80 atstatyti gamyklinius parametrus??
Būsiu didžiai dėkinga..
Pasakykit, kaip nikonui d80 atstatyti gamyklinius parametrus??
Būsiu didžiai dėkinga..
QUOTE(rarity @ 2010 02 06, 19:20)
wow. grazhu. labai uzhbaigtos, "shvarios". tik antroje foto, nuo apacios, kairen, juodas plotelis keistai suzhymetas, select'as netolygus, nezinau kaip paaishkinti, matosi nelygumai tarp juodo fono ir zalio stiebo.
Akasha, labai gražu. Ant ko padėtos cigaretės? Pavydu žiūrėt į jūsų nuotraukų fonus, nerandu tokios vietos, kad padėtas daiktas būtų ryškus ir švariam juodume
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 07, 12:54)
man antra labiau patiko labiau matosi visi veikejai. ir mintis man, kad jei rukysi, tai sulusi/susinaikinsi o pirmoj tai man nelabai patinka tie nedegantys. gal ju turetu but daugiau kadre.. nu tokia eilute. nes dabar krenta i juos zvilgsnis, bet nesuprasi kam jie reikalingi
Na kai pasakei, tai ir man dabar noretusi tas cigaretes patraukti labiau i centra ... aciu uz pastabas... kai daugiau akiu ziuri tai iskrto pastebi kas negerai
QUOTE(Marile @ 2010 02 07, 18:25)
Akasha, labai gražu. Ant ko padėtos cigaretės? Pavydu žiūrėt į jūsų nuotraukų fonus, nerandu tokios vietos, kad padėtas daiktas būtų ryškus ir švariam juodume
Fonas labai paprastas... juodas audinys... nors jis man labai daznai koja pakisa, nes yra gana blizgus ir daznai reikia pataisyti foto, kad nesimatytu fakturos... ir ant audinio is spintos isimtas stiklas... siaip tai ir stiklo noreciau kitokio, plonesnio ir tikrai skaidraus... bet manau, kad ateiti viska susipirksiu po truputi...
O dar toks klausimelis... kokia medziaga naudojat fonams?... Niekaip neprisiruosiu iki audiniu pardes, o ir nezinau kokia geriau pirkti... Zinau, kad patogu ir su vatmano lapais dideliai fona darytis, bet audinys man praktiskiau, nes pridirbus ir iskalbti galima... Ypac kai as megstu su visokiais lasiukais pasizaisti...
QUOTE(Eklipse @ 2010 02 07, 19:17)
Sveikos, noreciau registruotis Jusu temoj, bet kai paziurejau "pirmaklasiu" foto, tai nusprendziau, kad man dar reikia darzelyje pabuti Padariau kelis namu darbus, bet net bijau cia kelt
laba kelk kelk, jos jau pazengusios pirmaklases, kazkada irgi nuo nulio pradejo sudesi foto, pamokys jos tave kas negerai, patars nieks nereks
Akasha, antra geresne ir kompozicija zymiai tvarkingesne, istrizaines ir auksinis taskas, liuks Ir su ryskumo zona neblogai suzaista
Rarity, gelytes kaip visada
Valkiria, fotogeniskas pastatas, bet va cinkelio kazkokio truksta. Fotkinta turbut pavakare? Sakyciau islaikymo didesnio reiketu ir astrumo kadrui
Rarity, gelytes kaip visada
Valkiria, fotogeniskas pastatas, bet va cinkelio kazkokio truksta. Fotkinta turbut pavakare? Sakyciau islaikymo didesnio reiketu ir astrumo kadrui