Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 04, 21:14)

o kur dingo visos naujokeles, kurios dejo ND kaip ir as?sad.gif jauciuosi kazkokia vienisa biggrin.gif

yra yra naujokių, tik nėr ką parodyt, rezultatai kompiuteryje stipriai atsilieka nuo vaizdo mintyse doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 02 05, 16:20)
o tai jei man gavosi labai melsvai ir gelvai [ne custom] tai cia jau klaida? ta prasme noriu suprast kokia darbo esme, lyg ir tas 5nd susideda is 2 daliu (nat ir dirb apshvietimai)?
kaip tycia, fotikas ishsikrove nu. rolleyes.gif

realiai teisingos baltos spalvos beveik neimanoma gauti kitais rezimais, nei custom. Darydama ND turi pamatyti custom rezimo privalumus. Ziurek ne tik i balta spalva, o ir i kitas spalvas ir pamatysi, kad fotaparatui "supratus" kokia spalva yra balta, jis ir kitas spalvas perteikia be iskraipymu. Tikrai balta turi gauti su custom rezimu, nes visi kiti rezimai yra automatiniai ir tu ju negali itakoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 02 05, 16:20)
o tai jei man gavosi labai melsvai ir gelvai [ne custom] tai cia jau klaida? ta prasme noriu suprast kokia darbo esme, lyg ir tas 5nd susideda is 2 daliu (nat ir dirb apshvietimai)?
kaip tycia, fotikas ishsikrove nu. rolleyes.gif

manau, kad esme ismokti nusistatyti WB esant naturaliam ir dirbtiniam apsvietimui. teisingai nustacius, tu gausi naturaliausias spalvas. nes fotoaparatai fotografuodami auto ar pusiau auto padaro ne visai tikroviskas spalvas. juk pastebejai kad pvz ant auto, viskas labai geltonai gaunasi? todel naturalu gaut melsvas ir geltonas ne custom. o va jau custom turi gauti, kad balta butu balta, ir visos kitos spalvos atitiktu naturalias. bent jau artimas naturaliom smile.gif
Atsakyti
aciu. supratau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 02 05, 13:22)
Labas, as robobebras.

biggrin.gif pirmas ND liuks 4u.gif
QUOTE(Akasha @ 2010 02 05, 15:10)
Na sendien siek tiek korekcija dariau vakarykstem foto... tai dabar klausiu ar geriau  blush2.gif

lyginant su vakaryksciu,geriau 4u.gif
QUOTE(Marile @ 2010 02 05, 16:22)
yra yra naujokių, tik nėr ką parodyt, rezultatai kompiuteryje stipriai atsilieka nuo vaizdo mintyse  doh.gif

doh.gif biggrin.gif

labukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 02 05, 16:43)
aha, zymiai geriau. uzkliuvo porcelianines akytes, nors labai idomiai atrodo, bet as gal "sushvelninciau".

Nenoriu svelninti ax.gif Cia kaip ir uogiene minejo skonio reikalas blush2.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 02 05, 16:48)
Akasha tu tokias akytes specialiai padarei, ar naturaliai fotografuojant gavosi? Man labai grazu, ant mano rudaakiu berniu nesigauna tokios biggrin.gif Arba as dar tiek su photo shopu neigudus.

Naturaliai nesigauna, cia akytese siek tiek sviesinta ir kontrastas didintas.... Tada ir gaunasi toks efektas mirksiukas.gif

QUOTE(Uogienė @ 2010 02 05, 16:58)
Akasha, cia skonio reikalas, bet man asmeniskai jau matosi, kad dirbtinai akytes koreguotos. Netikra kazkaip.

Dekui uz pastabas 4u.gif Man taip grazu o jei naturaliau norint, tai galima siek tiek saturation mazinti ir bus naturaliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Tyluma čia šiandien. Prašom gėlyčių smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 02 06, 18:20)
Tyluma čia šiandien. Prašom gėlyčių smile.gif

aga, tylu, kad net nejauku smile.gif

man grazesne antra. labiau norisi i ja ziuret smile.gif tik to kampuko geles apacioje norisi viso smile.gif
Atsakyti
Nedingusios nedingusios naujokės lotuliukas.gif doh.gif tik be 5 ND nenori reikštis temoje doh.gif Tai tik paskaitinėju, pažiūrinėju ir toliau "chimičinu" namų darbus lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos.
Noreciau prie jusu prisijungti,jei priimsit blush2.gif
Uzsimaniau ismokti fotografuoti,nusipirkau fotika,bet nuotraukos nelabai iseina doh.gif Tai reikes skaityt visas jusu temas,kad kazka ismokti,nes kolkas nelabai suprantu,apie ka jus cia snekat doh.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2010 02 06, 21:16)
Sveikos.
Uzsimaniau ismokti fotografuoti,nusipirkau fotika,bet nuotraukos nelabai iseina doh.gif Tai reikes skaityt visas jusu temas,kad kazka ismokti,nes kolkas nelabai suprantu,apie ka jus cia snekat doh.gif  blush2.gif  4u.gif

laba smile.gif skaityk pirma puslapi, daryk ND ir viskas bus aisku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Adeks @ 2010 02 06, 22:16)
Sveikos.
Uzsimaniau ismokti fotografuoti,nusipirkau fotika,bet nuotraukos nelabai iseina doh.gif Tai reikes skaityt visas jusu temas,kad kazka ismokti,nes kolkas nelabai suprantu,apie ka jus cia snekat doh.gif  blush2.gif  4u.gif

Sveika, zinoma, kad priimsim 4u.gif O pirmiausiai rekomenduoju labai atidziai perskaityti fotoaparato instrukcija.... Pasibandyti ten aprasytus nustatymus, kur kas ir kaip veikia... tada jau kibti i pirma sios temos posta ir daryti nd.... mirksiukas.gif

Raryti, tavo geles, kaip visada nuostabios wub.gif Pirma man graziau ziurisi... daugiau erves, bet dar trupuciuka apacioje truksta... noretusi tokio tikslumo, kiek nuo virsaus iki ziedo palikta, tiek ir apacioje.... ax.gif
Atsakyti