Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

QUOTE(robobebras @ 2010 02 05, 14:22)
Labas, as robobebras. Nu turbut tiek apie mane, ir taip jau nemazai pasakiau  biggrin.gif . O cia diedus priima sitam forume? Turiu nusipirkes ir as ta mygtuku spaudykle, reik mokytis. Va mano pirmasis sedevras:
bye1.gif

Manu nelabai skirstom, kur diedas, o kur ne smile.gif
Priimsim butinai ir tada jau sveikas atvykes lotuliukas.gif
Pirmas ND gerai... Bet iki sedevru tikriausiai dar toli......
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 02 05, 13:22)
Labas, as robobebras. Nu turbut tiek apie mane, ir taip jau nemazai pasakiau  biggrin.gif . O cia diedus priima sitam forume? Turiu nusipirkes ir as ta mygtuku spaudykle, reik mokytis. Va mano pirmasis sedevras:

labas bebrorobe 4u.gif

1ND gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 02 05, 14:40)
labas bebrorobe  4u.gif

biggrin.gif
Atsakyti
robobebras, sveikas prisijunges.
ND gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na sendien siek tiek korekcija dariau vakarykstem foto... tai dabar klausiu ar geriau blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 05 vasario 2010 - 15:10
QUOTE(Akasha @ 2010 02 05, 15:10)
Na sendien siek tiek korekcija dariau vakarykstem foto... tai dabar klausiu ar geriau  blush2.gif

Akasha man zymiai geriau, ner ko lygint. O jau akiu zydrumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 02 05, 16:11)
Akasha man zymiai geriau, ner ko lygint. O jau akiu zydrumas  wub.gif

aha, zymiai geriau. uzkliuvo porcelianines akytes, nors labai idomiai atrodo, bet as gal "sushvelninciau".
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 02 05, 15:43)
aha, zymiai geriau. uzkliuvo porcelianines akytes, nors labai idomiai atrodo, bet as gal "sushvelninciau".

Akasha tu tokias akytes specialiai padarei, ar naturaliai fotografuojant gavosi? Man labai grazu, ant mano rudaakiu berniu nesigauna tokios biggrin.gif Arba as dar tiek su photo shopu neigudus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 05 vasario 2010 - 15:48
Akasha, cia skonio reikalas, bet man asmeniskai jau matosi, kad dirbtinai akytes koreguotos. Netikra kazkaip.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 02 05, 16:48)
Akasha tu tokias akytes specialiai padarei, ar naturaliai fotografuojant gavosi? Man labai grazu, ant mano rudaakiu berniu nesigauna tokios biggrin.gif Arba as dar tiek su photo shopu neigudus.

ps cia tikriausiai mirksiukas.gif

del 5 ND, tai cia reikia balta daikta, butinai baltam fone, pvz prie sienos ar lapo? pirmas su custom, auto, saule? ir pamatyt skirtumus? kad gelsva, melyna? ar kazhka ne taip suprantu.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 02 05, 15:59)
del 5 ND, tai cia reikia balta daikta, butinai baltam fone, pvz prie sienos ar lapo? pirmas su custom, auto, saule? ir pamatyt skirtumus? kad gelsva, melyna? ar kazhka ne taip suprantu.

uztenka balta daikta kokiam nori fone smile.gif turi but auto, pusiau auto (lempute, debeselis ir pan. priklausomai nuo to, kokios salygos) ir custom. ir turi gauti custom balciausia, t.y. turi rankiniam gauti naturaliausias sviesas. auto ir pusiau auto bus tik palyginimui. ju spalvu atitikimas labai priklauso nuo fotiko.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 05, 17:05)
uztenka balta daikta kokiam nori fone smile.gif turi but auto, pusiau auto (lempute, debeselis ir pan. priklausomai nuo to, kokios salygos) ir custom.  ir turi gauti custom balciausia, t.y. turi rankiniam gauti naturaliausias sviesas. auto ir pusiau auto bus tik palyginimui. ju spalvu atitikimas labai priklauso nuo fotiko.

o tai jei man gavosi labai melsvai ir gelvai [ne custom] tai cia jau klaida? ta prasme noriu suprast kokia darbo esme, lyg ir tas 5nd susideda is 2 daliu (nat ir dirb apshvietimai)?
kaip tycia, fotikas ishsikrove nu. rolleyes.gif
Atsakyti