Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

QUOTE(DI @ 2010 01 29, 10:35)
bet juk skaityti ten gali smile.gif

ai, skaityt galiu? nes kai paspaudziu, tai man raso, kad si svetaine tik pakviestiems skaitytojams smile.gif tai reiktu, kad mane kas pakviestu, jei tikrai man galima smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 29 sausio 2010 - 10:40
QUOTE(DI @ 2010 01 29, 12:14)

dalyvautu
DI
kaktuke
kas dar jungiasi?

as visai noreciau prisijungti blush2.gif bet kad vyras serga jei nepasitaisys jo sveikata ..negalesiu ...o kurioje vietoje zadate buti ?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 29, 11:39)
ai, skaityt galiu? nes kai paspaudziu, tai man raso, kad si svetaine tik pakviestiems skaitytojams smile.gif tai reiktu, kad mane kas pakviestu, jei tikrai man galima smile.gif

oi zinok sorry blush2.gif blush2.gif blush2.gif net nezinojau kad jis uzdaras..... soriukas, tada reikes laukti kada merginos pakvies i ji. labai atsiprasau kad suklaidinau verysad.gif blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bjaurastis @ 2010 01 29, 11:41)
as visai noreciau prisijungti  blush2.gif  bet kad vyras serga jei nepasitaisys jo sveikata ..negalesiu ...o kurioje vietoje zadate buti ?

kol kas planuose belmontas...
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 29, 10:41)
oi  zinok sorry  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  net nezinojau kad jis uzdaras..... soriukas, tada reikes laukti kada merginos pakvies i ji. labai atsiprasau kad suklaidinau  verysad.gif  blush2.gif  4u.gif

nieko, vadinasi, man reik labai labai pasistengt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 29, 11:14)
Dar klausimelis visoms vilnietems smile.gif
ar atsirastu norinciu sudalyvauti myte si savaitgali??????????????????????? pora mergaiciu jau sutiko. Tik dar nenutarta tiksliai nei vieta nmei laikas. tik tiek, kad greiciausiai tai butu rytoj.

dalyvautu
DI
kaktuke
kas dar jungiasi?

As irgi prisijungsiu smile.gif 4u.gif Labai jau noriu i susitikima... Tikiuosi priimsit....
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 29, 11:44)
As irgi prisijungsiu smile.gif 4u.gif  Labai jau noriu i susitikima... Tikiuosi priimsit....

Akasha, zinoma priimsim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 29, 11:52)
Akasha, zinoma priimsim  4u.gif

O iki belmonto jus savo masinom vaziuosit? As viesuoju vazineju, tai nezinosiu kaip iki ten nusigauti blush2.gif Gal kuri mane galetu prigriebti blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 29, 11:14)
briumbrumai, nuotrauka visiskai kompoziciskai netaisyklinga. Vienintelis kas man joje patinka, tai ryskumas.

Dar klausimelis visoms vilnietems smile.gif
ar atsirastu norinciu sudalyvauti myte si savaitgali??????????????????????? pora mergaiciu jau sutiko. Tik dar nenutarta tiksliai nei vieta nmei laikas. tik tiek, kad greiciausiai tai butu rytoj.

dalyvautu
DI
kaktuke
kas dar jungiasi?

Sveikutes,

as irgi labai labai noreciau, bet deja negalesiu sad.gif Lauksiu kito susitikimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 01 29, 11:57)
O iki belmonto jus savo masinom vaziuosit? As viesuoju vazineju, tai nezinosiu kaip iki ten nusigauti  blush2.gif  Gal kuri mane galetu prigriebti  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

merginos nutare arciau, verkiu parke.
gal as tave paimciau jei tu ne per toliausiai gyveni? ir lyg pertare kad sekmadieni.. zodziu as parasysiu cia viska kai tik nutars merginos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 29 sausio 2010 - 11:11
o cia kaip? i istrizaines tema smile.gif ar nusipievinau?smile.gif

jei per daug keliu foto, tai pasakykit sad.gif as tik stengiuosi suprast klaidas... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 01 29, 12:12)
o cia kaip? i istrizaines tema smile.gif ar nusipievinau?smile.gif

jei per daug keliu foto, tai pasakykit sad.gif as tik stengiuosi suprast klaidas...  blush2.gif

user posted image

si jau geresne 4u.gif istrizaine liuks. muse irgi smile.gif tik spalviskai liudna foto. ir dar nekaip ziurisijuodas sonas desinej. bet reik palaukt kitu nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DI @ 2010 01 29, 11:15)
si jau geresne  4u.gif  istrizaine liuks. muse  irgi smile.gif tik spalviskai liudna foto. ir dar nekaip ziurisijuodas sonas desinej. bet reik palaukt kitu nuomoniu  4u.gif

aga, tas juodas fonas man irgi nekaip... reikejo man truputeli pasisukti..

aciu, kad komentuoji 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 29 sausio 2010 - 11:18