Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

QUOTE(Akasha @ 2010 02 04, 21:20)
As cia irgi dar visai naujoke, taip, kad nesijausk vienisa.... Tik pries keleta dienu buvau atsiskaicius namu darbus wink.gif

kazkaip galvojau, kad tu senbuve smile.gif

na, o kadangi siandien mano tokia liudna nuotaika, tai ir nuotrauka tokia su asara smile.gif sena, bet kad neiseinu niekur sad.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Rūta_ @ 2010 02 04, 22:32)
Ačiiū už įvertinimus  4u.gif
Išvažiuoju šiąnakt į kalnus, tai dabar didžiausias galvos skausmas ne kad kažkokių rubų, daiktų neįsidėjau, bet ar vietoj fotikas, štatyvas.  doh.gif Ir bijau, kad grįžus neturėsiu ką čia parodyt  doh.gif

Na keleta geru vistiek padarysi mirksiukas.gif Geros keliones....

QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 04, 22:32)
kazkaip galvojau, kad tu senbuve smile.gif

na, o kadangi siandien mano tokia liudna nuotaika, tai ir nuotrauka tokia su asara smile.gif sena, bet kad neiseinu niekur sad.gif

lotuliukas.gif prajuokinai su ta senbuve..... toli man dar iki ju...

O nuotraukos spalvos grazios, labai silta, bet kliuva horizontas ir gal labiau pailga daryciau, apacios ir virsaus apkapociau.....
Atsakyti
MB klausia kokiu gi ten norejau kveplau Valentinkei biggrin.gif
pasisakiau, kad kvepalu nebenoriu. o statyvo. siaip senokai apie ji mastau, nors pirmenybe teikiau objektyvui, bet matau, kad jau neishsiverciu be statyvo. tad pasakykit, kokius jus naudojat, kuri firma patikima, siek tiek nusimanau, bet mano aki visada traukia tie "kainingi", o noretusi kazhko ne itin brangaus. pradziai ax.gif standarto. heh.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 04, 21:38)
O nuotraukos spalvos grazios, labai silta, bet kliuva horizontas ir gal labiau pailga daryciau, apacios ir virsaus apkapociau.....

kai idejau, tai pamaciau horizonta smile.gif bet galvoju, padarysiu isimti biggrin.gif na tinginyste man smile.gif
Papildyta:
QUOTE(_Rūta_ @ 2010 02 04, 21:32)
Ačiiū už įvertinimus  4u.gif
Išvažiuoju šiąnakt į kalnus, tai dabar didžiausias galvos skausmas ne kad kažkokių rubų, daiktų neįsidėjau, bet ar vietoj fotikas, štatyvas.  doh.gif Ir bijau, kad grįžus neturėsiu ką čia parodyt  doh.gif

faina smile.gif

as tai jau apsisprendziau, kad jei vaziuoju i kokia sali pirma karta, tai vaziuoju ne fotkint smile.gif duodu vyrui fotika, o pati geriuosi vaizdais smile.gif nes jei stengiuosi gaudyt gerus kadrus, tai nei pati ka matau, nei foto graziu padarau smile.gif bet jei zinociau, kad turiu daug laiko ir galiu bile kiek laiko but kokioje konkrecioje vietoje, tai tada fotkinciau su pasimegavimu. nes man rodos, jei nori kokiu geru kadru, ypac kokiu statiniu, gamtos, tai reik apsiprast su ta vieta, biskeli ja patyrinet, kad ramiai nusprestum is kurios puses graziausia fotkint smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Oi turbut dar negreit prisijungsiu prie jusu pokalbiu...Skaitau ir bandau viska nuo pirmos temos...dar tik 7 perskaiciau doh.gif Bet gi mokinuos nuo nulio, fotografuoju menulius, laselius ir t.t....kas buvo daryta pries 3 metus senose temose rolleyes.gif Labai gaila, kad nuotrauku ten apie kurias diskutuota buvo vos viena kita likus(istrintos is albumu), bet kaip nors....o ir ziuriu fotoaparatu savininkai jau visai kiti, senu zmogeliuku kurie senas temas rase jau turbut nebera cia? O taip norejau pasakyt dodeli aciu uz tai, kad ju pagalba pradejau kitaip ziuret i nuotraukas thumbup.gif Aisku toli man iki ju visu ir iki jusu, nes turiu tik muiline, bet ju ne tame esme thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 04, 22:53)
kai idejau, tai pamaciau horizonta smile.gif bet galvoju, padarysiu isimti biggrin.gif na tinginyste man smile.gif
Papildyta:
faina smile.gif

as tai jau apsisprendziau, kad jei vaziuoju i kokia sali pirma karta, tai vaziuoju ne fotkint smile.gif duodu vyrui fotika, o pati geriuosi vaizdais smile.gif nes jei stengiuosi gaudyt gerus kadrus, tai nei pati ka matau, nei foto graziu padarau smile.gif bet jei zinociau, kad turiu daug laiko ir galiu bile kiek laiko but kokioje konkrecioje vietoje, tai tada fotkinciau su pasimegavimu. nes man rodos, jei nori kokiu geru kadru, ypac kokiu statiniu, gamtos, tai reik apsiprast su ta vieta, biskeli ja patyrinet, kad ramiai nusprestum is kurios puses graziausia fotkint smile.gif

Planuoju kokią dieną, ar bent pusdienį paskirt fotkinimui, pavažinėsiu su keltais, pavaikščiosiu, gal pavyks ką gero užfiksuot smile.gif Tik gaila, kad taip 5ND ir nepadariau normaliai, reikėtų dabar jo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 04, 16:10)
Tai neapgaudinek daugiau lotuliukas.gif  Na kaip ir gerai tada...

Dedu sendienos pasidukimus smile.gif

2 tokia superine wub.gif

QUOTE(motorela @ 2010 02 04, 19:43)
Sveikos mergaites, dar noriu paklausti ar labai reikalinga yra Stabilizavimo sistema? aciu 4u.gif

Teisybe, kad jis gerokai pravercia zuminant. Esam dare eksperimenta, max zoomo su stabilizatorium ir be, tai skirtumas akivaizdus. Faktas kad statybo visur neprisitampysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 02 04, 21:40)
MB klausia kokiu gi ten norejau kveplau Valentinkei  biggrin.gif
pasisakiau, kad kvepalu nebenoriu. o statyvo. siaip senokai apie ji mastau, nors pirmenybe teikiau objektyvui, bet matau, kad jau neishsiverciu be statyvo. tad pasakykit, kokius jus naudojat, kuri firma patikima, siek tiek nusimanau, bet mano aki visada traukia tie "kainingi", o noretusi kazhko ne itin brangaus. pradziai ax.gif standarto. heh.

Nieko sau valentynkės dovanos
Kas statyvo, o aš teleobjektyvo noriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2010 02 04, 18:43)
Sveikos mergaites, dar noriu paklausti ar labai reikalinga yra Stabilizavimo sistema? aciu 4u.gif

pas mane yra. Rankos mano labai dreba, tai tikrai geras daiktas. Tiesa vaikus vistiek sunku fotografuot ar su stabilizavimu ar be wink.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 04, 21:14)
ai, nu jo, truputi per mazai issididinau smile.gif manau gerai wink.gif

o kur dingo visos naujokeles, kurios dejo ND kaip ir as?sad.gif jauciuosi kazkokia vienisa biggrin.gif

As cia irgi labai naujoke, nesijausk vienisa smile.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 02 04, 21:40)
MB klausia kokiu gi ten norejau kveplau Valentinkei  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimi08 @ 2010 02 04, 23:32)
Sveiki  4u.gif Oi turbut dar negreit prisijungsiu prie jusu pokalbiu...Skaitau ir bandau viska nuo pirmos temos...dar tik 7 perskaiciau doh.gif Bet gi mokinuos nuo nulio, fotografuoju menulius, laselius ir t.t....kas buvo daryta pries 3 metus senose temose rolleyes.gif Labai gaila, kad nuotrauku ten apie kurias diskutuota buvo vos viena kita likus(istrintos is albumu), bet kaip nors....o ir ziuriu fotoaparatu savininkai jau visai kiti, senu zmogeliuku kurie senas temas rase jau turbut nebera cia? O taip norejau pasakyt dodeli aciu uz tai, kad ju pagalba pradejau kitaip ziuret i nuotraukas thumbup.gif Aisku toli man iki ju visu ir iki jusu, nes turiu tik muiline, bet ju ne tame esme thumbup.gif

todel as ir manau, kad tu senu temu skaityt nelabai verta, ypac del nuotrauku, nors is dalies informacijos vistiek kazhkokios bus. as studijuoju nuodugniai visa info pirmam puslapy, pradedant pamokelem, kiekviena diena ziuriu ivairias nuotraukas inete, skaitau knygas (prisipirkus keleta). na gal klystu, bet varyt per senienas atrodo laiko gaishimas.

merginos, kaip del statyvu? patarsit kanors?
Atsakyti
Labas, as robobebras. Nu turbut tiek apie mane, ir taip jau nemazai pasakiau biggrin.gif . O cia diedus priima sitam forume? Turiu nusipirkes ir as ta mygtuku spaudykle, reik mokytis. Va mano pirmasis sedevras:

user posted image
user posted image
user posted image

bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 02 05, 13:22)
Labas, as robobebras. Nu turbut tiek apie mane, ir taip jau nemazai pasakiau  biggrin.gif . O cia diedus priima sitam forume? Turiu nusipirkes ir as ta mygtuku spaudykle, reik mokytis. Va mano pirmasis sedevras:

gerai mirksiukas.gif
Atsakyti