Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

Akasha, pirmo portretuko toks jausmas, kad paplaukes truputi vaizdas? Ar actiona naudojai? Man antras patiko labiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uogienė @ 2010 02 04, 16:15)
Akasha, pirmo portretuko toks jausmas, kad paplaukes truputi vaizdas? Ar actiona naudojai? Man antras patiko labiau  4u.gif

Pirmam istikro siek tiek paplaukes, gal rankos sudrebejo.... Ne actiona... siaip photoshopu zaidziau...
Atsakyti
Del mano ND. 1.2.3.4 jau uzskaityti reiskes liko 5. Gerai bandysiu perdaryt.

Akasha, pirmo portretuko toks jausmas, kad paplaukes truputi vaizdas? Ar actiona naudojai? Man antras patiko labiau  4u.gif

Man irgi labiau patinka 2 nuotrauka.
Atsakyti

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, dar noriu paklausti ar labai reikalinga yra Stabilizavimo sistema? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 04, 15:10)
Dedu sendienos pasidukimus smile.gif

As niekaip su 50 netelpu namuose....  doh.gif Truksta vietos nors tu ka, kai vaika gaudau...
QUOTE(Akasha @ 2010 02 04, 15:18)
Pirmam istikro siek tiek paplaukes, gal rankos sudrebejo.... Ne actiona... siaip photoshopu zaidziau...

matyt su PS persistengei mirksiukas.gif
pirmoje veidukas kaip vaskinis,antroje isdegimai akis bado...
labai grazi mergyte wub.gif

o su 50-tuku namie ir as sunkiai susiraitau biggrin.gif

sveikutes 4u.gif

Motorela,pas mane kitis objektyvas su stabilizatorium,50-tukas be,tai skirtumo nlb ir jauciu schmoll.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijja: 04 vasario 2010 - 19:36
Sveikos mirksiukas.gif
Buvau įkėlus savo pirmą ND, po to sesė išsivežė batarkes, tai negalėjau toliau mokytis ax.gif Dedu dar kartą pirmą, nes gavau, atrodo, tik 2 "gerai"
user posted image
Antras ND.Gal nelabai geras, nes nesimato skirtumo labai, bet f tik iki 9 pasikelia unsure.gif Bandžiau ir arčiau savęs dėt, bet geriau nesigavo g.gif Ir gal negerai padariau, kad visas nuotraukas į vieną sudėjau g.gif
user posted image
Padariau ir dvi zoomo užduotis, bet dabar pamačiau, kad margo fono nebuvo doh.gif Ir WB natūraliam dariau, bet tamsoka jau buvo doh.gif
Vienu žodžiu, ką padariau, padariau ne taip biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Rūta_: 04 vasario 2010 - 20:33
QUOTE(_Rūta_ @ 2010 02 04, 20:22)
Sveikos  mirksiukas.gif

1 ND gerai, antras tai nelabai matosi smile.gif gal dek tris atskiras didesnias foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 04, 21:39)
1 ND gerai, antras tai nelabai matosi smile.gif gal dek tris atskiras didesnias foto smile.gif

Atsidaro nuoroda paspaudus ant nuotraukos, o ten dar galima pasididint, turėtų matytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Rūta_ @ 2010 02 04, 20:59)
Atsidaro nuoroda paspaudus ant nuotraukos, o ten dar galima pasididint, turėtų matytis  ax.gif

ai, nu jo, truputi per mazai issididinau smile.gif manau gerai wink.gif

o kur dingo visos naujokeles, kurios dejo ND kaip ir as?sad.gif jauciuosi kazkokia vienisa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Rūta_ @ 2010 02 04, 21:22)
Sveikos  mirksiukas.gif
Buvau įkėlus savo pirmą  ND, po to sesė išsivežė batarkes, tai negalėjau toliau mokytis  ax.gif Dedu dar kartą pirmą, nes gavau, atrodo, tik 2 "gerai"

Ir pirmas ir antras gerai....

Vijja, nu tikriausiai, kad persistengiau blush2.gif Pirmoj man patinka tas dirbtinumas blush2.gif nepykit ant manes as tik pasakau, kaip man patinka doh.gif O anra tai siaip originalas neisdeges... bandysiu dar rytoj su ps pasizaist...

Aciu visoms uz nuomones ir kritika 4u.gif

Motorela, pagrinde stabilizatorius reikalingas ant didesnio zoomo... nuo kokiu 100 mm jau noreciau su stabilizavimu... bet ir tai jei nera galimybes stovo visur tampytis...
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 04, 22:14)
ai, nu jo, truputi per mazai issididinau smile.gif manau gerai wink.gif

o kur dingo visos naujokeles, kurios dejo ND kaip ir as?sad.gif jauciuosi kazkokia vienisa biggrin.gif

As cia irgi dar visai naujoke, taip, kad nesijausk vienisa.... Tik pries keleta dienu buvau atsiskaicius namu darbus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 04 vasario 2010 - 21:19
Ačiiū už įvertinimus 4u.gif
Išvažiuoju šiąnakt į kalnus, tai dabar didžiausias galvos skausmas ne kad kažkokių rubų, daiktų neįsidėjau, bet ar vietoj fotikas, štatyvas. doh.gif Ir bijau, kad grįžus neturėsiu ką čia parodyt doh.gif
Atsakyti