Akasha, pirmo portretuko toks jausmas, kad paplaukes truputi vaizdas? Ar actiona naudojai? Man antras patiko labiau
QUOTE(Uogienė @ 2010 02 04, 16:15)
Akasha, pirmo portretuko toks jausmas, kad paplaukes truputi vaizdas? Ar actiona naudojai? Man antras patiko labiau
Pirmam istikro siek tiek paplaukes, gal rankos sudrebejo.... Ne actiona... siaip photoshopu zaidziau...
Del mano ND. 1.2.3.4 jau uzskaityti reiskes liko 5. Gerai bandysiu perdaryt.
Man irgi labiau patinka 2 nuotrauka.
Man irgi labiau patinka 2 nuotrauka.
Sveikos mergaites, dar noriu paklausti ar labai reikalinga yra Stabilizavimo sistema? aciu
QUOTE(Akasha @ 2010 02 04, 15:10)
Dedu sendienos pasidukimus
As niekaip su 50 netelpu namuose.... Truksta vietos nors tu ka, kai vaika gaudau...
As niekaip su 50 netelpu namuose.... Truksta vietos nors tu ka, kai vaika gaudau...
QUOTE(Akasha @ 2010 02 04, 15:18)
Pirmam istikro siek tiek paplaukes, gal rankos sudrebejo.... Ne actiona... siaip photoshopu zaidziau...
matyt su PS persistengei
pirmoje veidukas kaip vaskinis,antroje isdegimai akis bado...
labai grazi mergyte
o su 50-tuku namie ir as sunkiai susiraitau
sveikutes
Motorela,pas mane kitis objektyvas su stabilizatorium,50-tukas be,tai skirtumo nlb ir jauciu
Sveikos
Buvau įkėlus savo pirmą ND, po to sesė išsivežė batarkes, tai negalėjau toliau mokytis Dedu dar kartą pirmą, nes gavau, atrodo, tik 2 "gerai"
Antras ND.Gal nelabai geras, nes nesimato skirtumo labai, bet f tik iki 9 pasikelia Bandžiau ir arčiau savęs dėt, bet geriau nesigavo Ir gal negerai padariau, kad visas nuotraukas į vieną sudėjau
Padariau ir dvi zoomo užduotis, bet dabar pamačiau, kad margo fono nebuvo Ir WB natūraliam dariau, bet tamsoka jau buvo
Vienu žodžiu, ką padariau, padariau ne taip
Buvau įkėlus savo pirmą ND, po to sesė išsivežė batarkes, tai negalėjau toliau mokytis Dedu dar kartą pirmą, nes gavau, atrodo, tik 2 "gerai"
Antras ND.Gal nelabai geras, nes nesimato skirtumo labai, bet f tik iki 9 pasikelia Bandžiau ir arčiau savęs dėt, bet geriau nesigavo Ir gal negerai padariau, kad visas nuotraukas į vieną sudėjau
Padariau ir dvi zoomo užduotis, bet dabar pamačiau, kad margo fono nebuvo Ir WB natūraliam dariau, bet tamsoka jau buvo
Vienu žodžiu, ką padariau, padariau ne taip
QUOTE(_Rūta_ @ 2010 02 04, 20:22)
Sveikos
1 ND gerai, antras tai nelabai matosi gal dek tris atskiras didesnias foto
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 04, 21:39)
1 ND gerai, antras tai nelabai matosi gal dek tris atskiras didesnias foto
Atsidaro nuoroda paspaudus ant nuotraukos, o ten dar galima pasididint, turėtų matytis
QUOTE(_Rūta_ @ 2010 02 04, 20:59)
Atsidaro nuoroda paspaudus ant nuotraukos, o ten dar galima pasididint, turėtų matytis
ai, nu jo, truputi per mazai issididinau manau gerai
o kur dingo visos naujokeles, kurios dejo ND kaip ir as? jauciuosi kazkokia vienisa
QUOTE(_Rūta_ @ 2010 02 04, 21:22)
Sveikos
Ir pirmas ir antras gerai....
Vijja, nu tikriausiai, kad persistengiau Pirmoj man patinka tas dirbtinumas nepykit ant manes as tik pasakau, kaip man patinka O anra tai siaip originalas neisdeges... bandysiu dar rytoj su ps pasizaist...
Aciu visoms uz nuomones ir kritika
Motorela, pagrinde stabilizatorius reikalingas ant didesnio zoomo... nuo kokiu 100 mm jau noreciau su stabilizavimu... bet ir tai jei nera galimybes stovo visur tampytis...
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 04, 22:14)
ai, nu jo, truputi per mazai issididinau manau gerai
o kur dingo visos naujokeles, kurios dejo ND kaip ir as? jauciuosi kazkokia vienisa
As cia irgi dar visai naujoke, taip, kad nesijausk vienisa.... Tik pries keleta dienu buvau atsiskaicius namu darbus
Ačiiū už įvertinimus
Išvažiuoju šiąnakt į kalnus, tai dabar didžiausias galvos skausmas ne kad kažkokių rubų, daiktų neįsidėjau, bet ar vietoj fotikas, štatyvas. Ir bijau, kad grįžus neturėsiu ką čia parodyt
Išvažiuoju šiąnakt į kalnus, tai dabar didžiausias galvos skausmas ne kad kažkokių rubų, daiktų neįsidėjau, bet ar vietoj fotikas, štatyvas. Ir bijau, kad grįžus neturėsiu ką čia parodyt