Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

QUOTE(Will @ 2010 02 04, 11:58)
bet kaina  blink.gif
iš esmės jis nelabai reikalingas, ypač jei raw fotkini  rolleyes.gif

jo cia su ta fototechnika tai kai pradedi - distanciniai, filtrai, rankines, trikojai iki begalybes.

Merginos kokias rankines turit savo fotoaparatam? Vakar fotopro ziurejau Lowepro firmos, daugiau nelabai ka parodyt jie ten turi.
Atsakyti
WB naturaliam apsvietime

CUSTOM
user posted image

AUTO
user posted image

SAULUTE
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 02 04, 12:45)
WB naturaliam apsvietime

lygtais gerai smile.gif man nuo tu ziurejimu ar tikrai balta yra balta, akys paskui ratukais sukasi biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 04, 12:48)
lygtais gerai smile.gif man nuo tu ziurejimu ar tikrai balta yra balta, akys paskui ratukais sukasi biggrin.gif  rolleyes.gif

o tu neturi su kokia programa pasiziuret kokia ta balta gavosi? nes vienaip rodo fotiko ekranelis, kitaip kompas, o dar treciaip tavo akis mato. baltu atspalviu yra ne vienas ir ne du.
Atsakyti
WB dirbtiniam apsvietime

CUSTOM
user posted image

AUTO
user posted image

SAULUTE
user posted image
Papildyta:
Dar klausimas - kokiu rezimu fotografuojat lapa kurio nuotrauka priskiriat custom rezimui?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 02 04, 13:51)
WB dirbtiniam apsvietime

CUSTOM tai man per geltona.. su saulute atrodo balciausiai. o kurioj foto tikriausia sienu spalva? smile.gif as tai ziuriu ir pagal kitas spalvas. kuo jos artimesnes naturaliai, tuo ir balta artimiausia baltai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 02 04, 13:45)
WB naturaliam apsvietime

Pasviesinus foto rodo kad beveik gerai melynos tik rtuputi per daug bet plika akimi tai nesimato... Tai vadinasi gerai... tik jei nusprestu merginos, kad perdaryti reikia, tai kelk iso siek tiek....

QUOTE(Forgete @ 2010 02 04, 14:51)
WB dirbtiniam apsvietime
Dar klausimas - kokiu rezimu fotografuojat lapa kurio nuotrauka priskiriat custom rezimui?

Negerai.... As kai dariau fotkinau su auto.... bet po to dar reguliavau per nustatymus costum WB

Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2010 02 04, 00:16)
keleta ivertinimui:

Man asmeniskai trecia idomiausiai ir graziausiai ziurisi... Del kitu tai centruotos ir labai panasios...

QUOTE(fotodizain @ 2010 02 04, 10:08)
Labas rytas. Skubu atiduoti savo namu darbus.
Taigi 1ND
4 ND

Abu gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(fotodizain @ 2010 02 04, 10:22)
Nu ir liko 5ND

Dirbtinis apsvietimas

Naturalus apšvietimas

Dirbtinis baisiai geltonuoja... O naturaliame costum per daug melynos... Negerai....
Atsakyti
jeigu sviesesne foto , tai nebutinai balta spalva yra baltesne. As cia del dirbtinio apsvietimo. balta spalva - kai visos RGB spalvu kodai yra praktiskai vienodi.

Perziurejau visu foto baltos spalvos RGB .

CUSTOM - 184 188 188 - balta spalva
AUTO - 176 180 196 - zenkliai per daug melynos
saulute - 187 180 155 - per mazai melynos

balta spalva - kai visos RGB spalvu kodai yra praktiskai vienodi.
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 02 04, 14:01)
CUSTOM tai man per geltona.. su saulute atrodo balciausiai. o kurioj foto tikriausia sienu spalva? smile.gif as tai ziuriu ir pagal kitas spalvas. kuo jos artimesnes naturaliai, tuo ir balta artimiausia baltai wink.gif

nu matai negaliu pasakyt kuri siena yra tikriausia. nes monitorius pas mane normaliai nesukalibruotas, o sienu dazo realaus RGB nezinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 04 vasario 2010 - 14:10
sumaisiau is flickr bededama doh.gif Apgavau ir jus ir save pacia, graziai grazu doh.gif

CUSTOM
user posted image

AUTO
user posted image

SAULUTE
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 04 vasario 2010 - 15:01
QUOTE(Forgete @ 2010 02 04, 15:01)
sumaisiau is flickr bededama  doh.gif Apgavau ir jus ir save pacia, graziai grazu  doh.gif

smile.gif nu visko pasitaiko. nes ta geltona tai tikrai buvo per geltona, kad i balta nestu smile.gif dabar gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 02 04, 16:01)
sumaisiau is flickr bededama  doh.gif Apgavau ir jus ir save pacia, graziai grazu  doh.gif

Tai neapgaudinek daugiau lotuliukas.gif Na kaip ir gerai tada...

Dedu sendienos pasidukimus smile.gif
user posted image

user posted image
As niekaip su 50 netelpu namuose.... doh.gif Truksta vietos nors tu ka, kai vaika gaudau...
Atsakyti
Dirbtiniam apšvietime reikėtų ne saulutę, o lemputę nustatyti fotike.
Atsakyti