Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

QUOTE(<Pienė> @ 2010 02 03, 16:39)
laba diena  4u.gif
norejau paklaust kuo skiriasi Sigma 70-300mm F4-5.6 APO DG Macro nuo Sigma 70-300mm F4-5.6 DG Macro? ka duoda tas APO?

APO "Apochromatic" (Sigma). Naudojami mažos dispersijos lėšiai - tikslios spalvos.

bet gal kas paaiskins zmoniu kalba smile.gif nes as tik googlint moku biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarelis,
pirmausia noriu pagirti visu foto wub.gif ir atsiprasyti uz eterio tersima 4u.gif jusu pomegis artimas mano, as ir svajoju fotografuoti. Turiu canon muilinuke ir galvoju nusipirkti geresni foto aparata. galvoju apie Canon PowerShot SX1 IS, gal kas naudojat toki ir galit patarti ar verta pirkti. ar geriau veidrodini blush2.gif jei galima i AZ aciu
Atsakyti
QUOTE(motorela @ 2010 02 03, 17:44)
Labas vakarelis,
pirmausia noriu pagirti visu foto wub.gif ir atsiprasyti uz eterio tersima  4u.gif  jusu pomegis artimas mano, as ir svajoju fotografuoti. Turiu canon muilinuke ir galvoju nusipirkti geresni foto  aparata. galvoju apie  Canon PowerShot SX1 IS, gal kas naudojat toki ir galit patarti ar verta pirkti. ar geriau veidrodini blush2.gif jei galima i AZ aciu

faktas, kad bet koks veidrodinis geresnis uz ne veidrodini smile.gif sita canon turi mano drauge, tai ka zinau, manes netenkintu tokia kokybe smile.gif bet cia jau kiek zmogus gali isspaust is fotiko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 03, 13:01)
Na dedu as savo augintinio portretuku pora ir zinoma laukiu komentaru ir kritikos  ax.gif

labai patinka man butent sie augintiniai, pirma foto, kokybe good ir tiek.
antroje man per daug triukshmu, spalvos labai idomios, kampas. tik usiukai "sulauzhyti" nesiziurejo man.
Atsakyti
4 namu darbas- fizinis zoomas biggrin.gif (kazkaip man is eiles nesigauna biggrin.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
2 namu darbas.

1) f4.5 iso 400
user posted image

2)f 11 iso1600
user posted image

3) f32 iso 1600

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 02 03, 20:59)

4 gerai, bet 3-iam nematau skirtumo tarp antros ir tecios foto..
Atsakyti
Iriska, 4ND grai, o antrame tikrai labai mazas skirtumas... as ji matau, bet siulyciau pagrindini objekta toliau nuo fono psistatyti, tada geriau turetu matytis.... 4u.gif

Aciu merginos uz pastabas... mirksiukas.gif Del antros foto, tai triuksmai ir man bado akis, bet buvo gana tamsu it keliau iso... Labai nekenciu su integruota blykste fotkinti... nepatinka man jos apsvietimas... schmoll.gif O gal ant integruotu irdi buna kokie sklaidytuvai? Siek tiek gal pagerintu visa reikala....
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 03, 21:01)
O gal ant integruotu irdi buna kokie sklaidytuvai? Siek tiek gal pagerintu visa reikala....

yra, esu macius, tik negfaliu rast paveiksliuko kaip atrodo
Atsakyti
keleta ivertinimui:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 02 03, 22:01)
Aciu merginos uz pastabas... mirksiukas.gif  Del antros foto, tai triuksmai ir man bado akis, bet buvo gana tamsu it keliau iso... Labai nekenciu su integruota blykste fotkinti... nepatinka man jos apsvietimas... schmoll.gif  O gal ant integruotu irdi buna kokie sklaidytuvai? Siek tiek gal pagerintu visa reikala....

galima foliją naudoti, bet labai labai reikia blykstės...
nors jei šviesesnis objektyvas, galima išvis be jos verstis 4u.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 02 03, 23:16)
keleta ivertinimui:

labiausiai patiko trečia- emocija wub.gif Bet sniegas schmoll.gif ir labai centruota, visur beveik vienoda poza, nelabai įdomu blush2.gif Čia iš tos serijos, kur šeimos albumui ax.gif
Atsakyti
Labas rytas. Skubu atiduoti savo namu darbus.
Taigi 1ND
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
4 ND
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
fotodizain, man atrodo abu geri blush2.gif
O aš niekaip 5ND nepadarau. Tikiuosi savaitgalį padaryt blush2.gif