Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

Sveikos,
Fotodizain, solo jau sakė, bet pasikartosiu, visose laaabai trūksta erdvės ,vėl daug kur kliūna centravimas doh.gif ir jeigu čia serija norėjai daryt, tai labai jau spalvos visur skiriasi, o 5nr. iš vis nesižiūri blush2.gif
Gadriuke, gražus kadras,tik spalvos man kažkaip nesižiūri ir dešinės pusės apačia pernelyg daug užjuodinta lyginant su kita puse mirksiukas.gif
Akasha, man pirmoji labiausia patiko smile.gif
Atsakyti
Akasha, mad irgi pirma foto gražiausia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kokere: 02 vasario 2010 - 15:05
QUOTE(Abi @ 2010 02 02, 15:12)
Gadriuke, gražus kadras,tik spalvos man kažkaip nesižiūri ir dešinės pusės apačia pernelyg daug užjuodinta lyginant su kita puse  mirksiukas.gif
Akasha, man pirmoji labiausia patiko  smile.gif

Ateinu staiga su nauju nicku smile.gif

Akasha - toks jausmas kad pirma karta sniega pamaciusi lotuliukas.gif

Abi - man kaip tik ziurisi tokiom nuotaikom kokias norejau perteikti, kad butu aiskiau atkelsiu ir prierasa:
"Dar ne taip ir seniai, tik prieš 50 m. mano tėtis mokinosi pažinti pasaulį ant savo tėvo rankų. Bet šikart ten mūsų niekas nelaukė.. sodyboje žaidė saulės spinduliai ir vėjas.. niekas nepasitiko.. Laikas keičia žmonių įpročius ir gyvenamąją vietą.. Tam ąžuolui jau šimtmečiai.. Dar budama pati tokia, kaip dabar mano dukra, begdavau rinkti giliu smile.gif Gaila, mano vaikai niekada neturės tikro kaimo.. "

Perskaicius vel asaros istrysko doh.gif

Na pasisakysiu ir dar truputi prisistatysiu ax.gif

Del kampo tai dejau vienjetavima kad sukoncentruoti demesi i centra ir pridenti paslapties sydu - viskas su tikslu wink.gif Apacioje greiciausiai krito seselis nuo sodybos simtameciu medziu. Ir bent jau man tai nekeicia nuotraukos esmes. Nors kaip ir Akasha esu megeja "isciustytu" nuotrauku, sitoj nuotraukoj toks nukrypimas - man nemaiso.
Siaip esu pasidariusi "rasytu taisykliu" priesininke. Ne visiska,turiu omeny, kad jau "isaugau" is to amziaus kai viskas turi buti pagal taisykles blush2.gif Svarbiasia pradziai jas zinoti ir ismokti - naujokam tai butina. Bet paskui ju taikymas ir lauzymas priklauso nuo idejos, ir ka nuotraukos autorius nori savo darbu pasakyti
Siaip neesu is tu naujokiu kur nieko nezinau nei apie kompozicija nei ka reiskia ISO ir su kuo jis valgomas, kruva knygu perskaityta per daugiau nei pora metu, tiesiog siuo metu si pomegi esu truputi apleidus, ateis eile ir jam, pamazu gristu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 02 02, 16:06)
Ateinu staiga su nauju nicku smile.gif

Akasha - toks jausmas kad pirma karta sniega pamaciusi  lotuliukas.gif

O kodel nika pakeitei? bigsmile.gif Kas cia dabar per pasikeitimai? Del tavo paskutines foto, tai man butent ir patinka ta nuotaika.... As asmeniskai nieko jai neturiu prikisti...

Zinok panasiai.... pries metus dar buvo maziuke ir negalejo dar sniege padukti... siemet vis paskubom, kazkur lekdavom, o kad vaika i sniega leisti padukti, taip ir pamirsdavom, arba salta budavo... O si karta isejom butent su sniegu pazaisti pasimetyti, na zodziu rimtai su ziema susipazinti smile.gif Po to sunku buvo namo parvesti.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 02 vasario 2010 - 15:19
QUOTE(Akasha @ 2010 02 02, 16:18)
O kodel nika pakeitei?  bigsmile.gif  Kas cia dabar per pasikeitimai? Del tavo paskutines foto, tai man butent ir patinka ta nuotaika.... As asmeniskai nieko jai neturiu prikisti...

Zinok panasiai.... pries metus dar buvo maziuke ir negalejo dar sniege padukti... siemet vis paskubom, kazkur lekdavom, o kad vaika i sniega leisti padukti, taip ir pamirsdavom, arba salta budavo... O si karta isejom butent su sniegu pazaisti pasimetyti, na zodziu rimtai su ziema susipazinti smile.gif Po to sunku buvo namo parvesti....  lotuliukas.gif

Tiesiog labai daug kas interpretavo savaip senaji nicka ir retas kas parasydavo be klaidu, tai pabodo blush2.gif
Reiks ir mum i sniega nert, dar neturejom siais metais progos rimtos, vis serga doh.gif
Sorry uz off topic 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 02 02, 15:06)
"Dar ne taip ir seniai, tik prieš 50 m. mano tėtis mokinosi pažinti pasaulį ant savo tėvo rankų. Bet šikart ten mūsų niekas nelaukė.. sodyboje žaidė saulės spinduliai ir vėjas.. niekas nepasitiko.. Laikas keičia žmonių įpročius ir gyvenamąją vietą.. Tam ąžuolui jau šimtmečiai.. Dar budama pati tokia, kaip dabar mano dukra, begdavau rinkti giliu smile.gif Gaila, mano vaikai niekada neturės tikro kaimo.. "

Perskaicius vel asaros istrysko doh.gif

gražu... Tau ji kelia tam tikras asociacijas, jausmus, todėl visai kitaip vertini... pažiūrėjus tiesiog nuotrauką, be sentimentalių jausmų ir be spec prierašo, ji nekalba šitaip schmoll.gif Iki šios žinutės aš mačiau tiesiog tamsoką nuotrauką ir tiek...
Atsakyti
Glide, man tavoji foto visai nebloga, bet mano akiai trukdo tai, kad rugiai ir dangus isdestyti taip, kad kerta kadra i 2 dalis, o tai nekabina akies. Medis ir zmones krastuose lyg ir atsvertu vieni kitus, bet man nepatinka poza... Ir juodas krastas kliuna.
Atsakyti
Meggie, nzn medziai ir tiek, nekabina, kompoziciskai nesiziuri, tokie pykst pokst kadrai smile.gif

Peledike, labai sauniai su sviesa suzaista 4u.gif

Fotodizain, nzn net ka pasakyt, mergytes emocijos grazios, bet foto tai siaip sau, truksta erdves, nera aiskaus motyvo, truksta vientisumo jei tai serija, nesiziuri sepia g.gif

Akasha, skaidrios, grazios kokybiskos foto seimos albumui 4u.gif Smagiai pasidukot 4u.gif

Glide, kliuva horizontas per viduri, man kai kartu su aprasymu tai grazu wub.gif Vinjete man asmeniskai nekliudo, bet as pati jos megeja biggrin.gif Biski gal kiek tamsoka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodi: 02 vasario 2010 - 16:20
QUOTE(Will @ 2010 02 02, 16:08)
gražu... Tau ji kelia tam tikras asociacijas, jausmus, todėl visai kitaip vertini... pažiūrėjus tiesiog nuotrauką, be sentimentalių jausmų ir be spec prierašo, ji nekalba šitaip  schmoll.gif  Iki šios žinutės aš mačiau tiesiog tamsoką nuotrauką ir tiek...

drinks_cheers.gif Nebloga fotkė, bet lyg ir kito fotografavimo kampo norėtųsi, dabar du svarbūs objektai į šonus nugrūsti, horizontas per vidurį.

Akasha, nuotaikingos foto, bet sniegas labai išdegęs.
Atsakyti
Aciu uz komentarus visom 4u.gif
Cia visur pusiausvyra: praeitis dabartis, du reiksmingi objektai kaip svarstykles, horizontas ir tas dalina i beveik lygias dalis - atsvara objektams - tempimas i visas keturias puses. Cia ne pasiteisinimas - cia paaiskinimas kaip as sita reikala matau. Tieisog cia ne siaip seimos albumo nuotrauka, ji su gilia ideja rolleyes.gif
Na kad ir ka patartumet, sitos idejos isdirbimo tokioje vietoje kitaip nematau lotuliukas.gif Bandziau pakarpyti virsu ar apacia kad nebutu per viduri horizontas - na nesiziuri nors tu ka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 02 02, 16:27)
Aciu uz komentarus visom 4u.gif
Cia visur pusiausvyra: praeitis dabartis, du reiksmingi objektai kaip svarstykles, horizontas ir tas dalina i beveik lygias dalis - atsvara objektams - tempimas i visas keturias puses. Cia ne pasiteisinimas - cia paaiskinimas kaip as sita reikala matau. Tieisog cia ne siaip seimos albumo nuotrauka, ji su gilia ideja rolleyes.gif
Na kad ir ka patartumet, sitos idejos isdirbimo tokioje vietoje kitaip nematau lotuliukas.gif Bandziau pakarpyti virsu ar apacia kad nebutu per viduri horizontas - na nesiziuri nors tu ka  ax.gif

Tada ne ten įdėjai foto, jei nenori priimti jokios kitokios nuomonės wink.gif Pasirodymams yra kitas skyrelis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 02 02, 16:27)
Na kad ir ka patartumet, sitos idejos isdirbimo tokioje vietoje kitaip nematau lotuliukas.gif Bandziau pakarpyti virsu ar apacia kad nebutu per viduri horizontas - na nesiziuri nors tu ka  ax.gif

kam tu dedi foto, jei ji tau tobula ir nieko joje nekeistum? g.gif blush2.gif nu nesuprantu -nors tu ka doh.gif ax.gif

...arba kodel tu pas pradziamokslius, jei esi stipriai pazengus? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 02 vasario 2010 - 16:32