Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 29 tema

QUOTE(Kokere @ 2010 02 01, 09:02)
Labas rytas
Sedziu darbe- tad namu darbas nr 5 jauciu nusikelia iki savaitgalio doh.gif
Tik turiu pora klausimeliu del techniniu dalyku. Baltos nustatymas....
Jei pas mane Canon eos 400 ir Ant pilnai Rankinio rezimo M pas ji baltos nustatymai yra pilnai auto, o po to grynai aplinku nustatymai...
Tai kokiais nustatymais fotkinti blush2.gif

Nusifotografuoji ant M balta lapa, eini i menu, susirandi custom wb, tada pasirenki ta balto lapo fotke naudoti kaip balta spalva.... Oi, mokytoja nekokia is manes, tikiuos suprasi. Imk fotika i rankas ir ziurek. Arba skaityk is naujo fotiko instrukcija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 01 vasario 2010 - 15:04
Peledike, man paskutine is taviskiu graziausia...
emigrante,aciu 4u.gif Bandysiu ekspermentuosiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif Jei ka inkstrukcija trauksiu blush2.gif
Atsakyti
Maggie, pirmoj nera aiskaus fokuso, neaisku i ka ziuret, neidomi visiskai, trecia man melynuoja, butu nieko, bet norisi viso medzio, o ne nukirstu kamienu. Antroj kirpciau apacia.
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2010 02 01, 15:14)
Maggie,  geriausia antra. pirmoje nėra išskirto aiškaus objekto, labai jau monotoniškai atrodo. o trečioj kamienai nukapoti, reikėjo nors mažą ruoželį žemės palikti.
Iš serijos Šaltos mūsų žiemos

tavo II labai gera. trecia nesudomino. bet spalvos "minkshtos", idomi ziema, is kitos puses kitaip tariant.

heh, as niekada nesusimasciau del nukirptu medziu (turiu omeny savo foto, kur zemes truksta). pirmoje norejau parodyt "giluma", bet gal ir nuobodi foto.

aciu uz pastebejimus.
Atsakyti
Sveikos, panos 4u.gif
Matau apie makro stikliukus kalbat, gal galit pasidalint is kur perkat?
Pati dairaus isigyt. Ka jus manot apie makro ziedus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 02 01, 00:20)
Pasigirkit kas koki nuotolini pulteli turit. Ruosiuos pirkt, tik neisivaizduoju koki  blush2.gif

Pirkau is dealextreme..... Na veikia normaliai tik truputi nepatiko kad veikimas su 2sekundziu uzdelsimu...

QUOTE(bonda @ 2010 02 01, 13:48)
kokybes tikrai neatima mirksiukas.gif tik reikia pasidomet truputuka, tada bus aisku, kodel sviesos sumazeja, kodel ryskumo zona sumazeja ir t.t. atitinkamose salygose, su atitinkamais parametrais -labai neblogai galima gaut mirksiukas.gif viena sena, daug kam matyta galiu imest -cia su prisukamu macro stiklu ir mirksiukas.gif ir ne su veidrodiniu mirksiukas.gif

Tada pasigirk koki ta stikliuka naudoji smile.gif Labai jau smalsu pasidare, nes tavoj fotkej kokybe tikrai gera... Pas mane 8x fokusavimo atstumas gana mazas kokiu 15 cm(o gal tik 10), bet taip pat nei vienu cm, nei toliau nei arciau... Kad sviesos sumazeja as tai suprantu... viskas cia gerai... Na arba mano rankos labai kreivos.....

QUOTE(Maggie @ 2010 02 01, 14:15)
pakritikuokit ax.gif

Man antroji visai idomi, tik gal pirmu medziu ir virsuniu noretusi, o apacios siek tiek maziau mirksiukas.gif

QUOTE(Peledike @ 2010 02 01, 15:14)
Iš serijos Šaltos mūsų žiemos

Taip pat antra kazkuom idomi ir saules spinduliukai taip graziai krenta ir spalvos labai svelnios... Gal man labiau noretusi vieno traktoriaus kelyje.... O tie rastai pakeles siek tiek apsunkina vaizda... bet cia tik mano kukli nuomone.....

O as va siom dienom fotkinau fotkinau ir kazkaip vistiek nelabai patenkinta savo darbais ax.gif tikriausiai kurybine krize lotuliukas.gif Na bet rytoj pabandysiu kazka imesti jusu teismui smile.gif O siaip ziuriu greitos kokios jus, kiek daug prikalbejot...
Atsakyti
Labas vakaras. Savaitgali neturėjau laiko prisijungti prie SM tai ziuriu kad ne as viena chia naujoke, smagu.... Be to jau padariau 1 ir pusiau 5ND (laukiu dienos,kad padaryti kita dali) ir dar liko pakoreguoti 4ND ir su namu darbais bus viskas. Noriu parodyti savo savaitgalio darbelius. Jusu kritikai siunciu nuotraukas. Tikiuosi kad viskas ne taip blogai kaip buvo praeita karta. Nu paziuresim, nes tam ir susitinkam cia kad mokytis... mirksiukas.gif
NR1 user posted image NR2 user posted image
NR3 user posted image NR4 user posted image
NR5 user posted image NR6 user posted image

gal per daug idejau, is kart atsiprasau..... blush2.gif
Atsakyti
Peledike, nu šviesa nuostabiai krenta, tik antroj griūva rąstai smile.gif jauki žiema...

Melodi, labai patiko auto.

bonda, gamtininke mūsų biggrin.gif man praktiškai visos tavo augalų foto superinės. vis prisimenu aguonas ir voratinklius biggrin.gif

fotodizain, visose žiauriai trūksta erdvės. Nr.5 nepatiko filtras (pradžiai siūlyčiau išvis neflirtruot). Man gal Nr.6 mieliausia, bet irgi mergaitė baisia suspausta. Ryškumas geras. Man taip panos pasakė - fotkint kuo plačiau, apkirpt visada spėsi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 01 vasario 2010 - 23:17
QUOTE(Olive* @ 2010 02 01, 10:45)
svyra siena i kaire  mirksiukas.gif nors kai toks itrukimas, nieko nuostabaus  biggrin.gif

Realiai ji tokia svyranti ir yra.
Papildyta:
QUOTE(Kokere @ 2010 02 01, 11:08)
Man įdomu ar šiandien siena dar vietoj blush2.gif

Trys metai pro ją vaikštau. Įtariu,kad stovės dar ilgai. Tik keista,kaip anksčiau jos fotogeniškumo nepastebėjau biggrin.gif
Papildyta:
[quote=Maggie,2010 02 01, 12:15]
pakritikuokit ax.gif

Per tamsu, per pilka, nėra ryškumo ir antroj horizontas griūva.
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2010 02 01, 21:31)

Matau apie makro stikliukus kalbat, gal galit pasidalint is kur perkat?
Pati dairaus isigyt. Ka jus manot apie makro ziedus? g.gif

as pirkau ebejuj..ale as patart neturiu ka, nes pas mane ne veidrodis gi mirksiukas.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 02 01, 21:44)

Tada pasigirk koki ta stikliuka naudoji smile.gif Labai jau smalsu pasidare, nes tavoj fotkej kokybe tikrai gera... Pas mane 8x fokusavimo atstumas gana mazas kokiu 15 cm(o gal tik 10), bet taip pat nei vienu cm, nei toliau nei arciau... Kad sviesos sumazeja as tai suprantu... viskas cia gerai... Na arba mano rankos labai kreivos.....

zinok, mintinai tikrai nepamenu mirksiukas.gif su maniskiu irgi fotkint galima tik idealioj sviesoj mirksiukas.gif arba reik statyvo butinai mirksiukas.gif del fokusavimo atstumo dabar nepasakysiu -senai buvau as ji prisukus mirksiukas.gif bet pas mane ir pats fotikas daug priartina, tai irgi mirksiukas.gif

QUOTE(solo @ 2010 02 01, 23:16)

bonda, gamtininke mūsų  biggrin.gif  man praktiškai visos tavo augalų foto superinės. vis prisimenu aguonas ir voratinklius  biggrin.gif

aciu, solo wub.gif
Atsakyti
Kadangi mano 5 ND uzstrigo tai neturiu teises vertinti kitu, tik kritikai dedu lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gadriuke @ 2010 02 02, 12:18)
Kadangi mano 5 ND uzstrigo tai neturiu teises vertinti kitu, tik kritikai dedu lotuliukas.gif

Vertinti vistiek gali, gi nuomone issakyti niekas nedraudzia... smile.gif
O sis tavo kadras man jau matytas kudroj smile.gif Man jau tada jis buvo labai labai wub.gif

Na o as dedu savaitgalio pasitaskymus sniege smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti