Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(Cherry_ @ 2010 03 03, 15:41)
gal pavadinima galima >? 4u.gif
speju toki ?

Tai ,si drinks_cheers.gif tik Nr.1 sviesiausia,yra dar Nr.2,3,tai jau tamsesni ax.gif Gal Jus bandet ji???? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tučka @ 2010 03 03, 15:40)
Butinai parasysiu kai gausiu  drinks_cheers.gif Ir as vis dairiausi i ji, ir pagaliau pasiryzau isigyt  biggrin.gif

kiek kainavo,kur pirkote? 4u.gif atrodo labai fainai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 03, 16:26)
Tai ,si drinks_cheers.gif  tik Nr.1 sviesiausia,yra dar Nr.2,3,tai jau tamsesni ax.gif  Gal Jus bandet ji???? bigsmile.gif
Papildyta:

kiek kainavo,kur pirkote? 4u.gif  atrodo labai fainai bigsmile.gif

Ebay 10 doleriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 03 03, 16:28)
Ebay 10 doleriu  biggrin.gif

super kaip ir mano STila biggrin.gif ,kartu gausim kazkur,ziuresim ar geri drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Incredible Me: 03 kovo 2010 - 16:34

QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 03, 17:26)
Tai ,si drinks_cheers.gif  tik Nr.1 sviesiausia,yra dar Nr.2,3,tai jau tamsesni ax.gif  Gal Jus bandet ji???? bigsmile.gif
Papildyta:

kiek kainavo,kur pirkote? 4u.gif  atrodo labai fainai bigsmile.gif

nebamdziau, bet irg girgejau geru atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 03 kovo 2010 - 16:45
hm, toliau išsijuosusi ieškau :
Tropiques Minérale
Mineral Smoothing Pressed Bronzer
True Lively Glow - Exquisite Wear
SPF 15 Sunscreen spalvos 01 Natural sunkiss. NĖRA verysad.gif šiandien buvau Panoramos Douglase, Akropolio Duoglase ir Kristianoje, na nėra nei tokios spalvos, nei suntan, nei sunbath. arba aš kažko nesuprantu doh.gif o mūsų parduotuvėse 01 spalva vadinasi ocre doree, pabandžiau -ryža ji ant manęs.

tai nusipirkau Korres wild rose compact powder (brightening/flawless finish) spalvą wrp5, ji neįvardinama kaip bronzantas, bet spalva graži ruda ir naudosiu būtent pasibronzinimui. apsipudrinau ir visiškai patenkinta šiuo pirkiniu, lengvai dengiasi, skaniai neįkyriai kvepia, taip žiūrint į pudrą blizgesiukų nesimato, bet užsitepus ir įsižiūrėjus galima pamatyti tokias mažulytes žėrinčias dalelytes. visam veidui ji man dar pakolkas pertamsi, bet vasairai bus patc tas smile.gif ir kaina jos gana normali, creme de la creme parduotuvėje sumokėjau 89 lt.
Atsakyti
Stila 'sun' (nr1) esu turejus, tai kiek pamenu pasakiskas bronzatas - labai graziai ir lengvai galima pasirudint, nenuorandzina odos, o ir kainyte labai gera thumbup.gif

QUOTE(axioma @ 2010 03 05, 00:20)
tai nusipirkau Korres wild rose compact powder (brightening/flawless finish) ....

As Korres bronzata turejau (sviesiausia spalvyte), bet ispudzio nepaliko. Kazkaip neissilaikydavo visa diena, demem nusivalydavo... Nors spalvyte grazi buvo, sudetis labai patiko.... ax.gif
Atsakyti
nusipirkau ir as bronzata, turi siek tiek blizganciu detaliu pasitepliojau siandien, nu grazu,parudino veideli, bet pastebejau kad po kiek laiko veidas lyg riebaluotas atrodo nuo blizgio turbut g.gif tepiau labai mazai, pridejus servetele nieko ant jos neliko jokiu riebalu, tai galvoju kazka netaip darau gal?
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2010 03 06, 20:44)
nusipirkau ir as bronzata, turi siek tiek blizganciu detaliu pasitepliojau siandien, nu grazu,parudino veideli,  bet pastebejau kad po kiek laiko veidas lyg riebaluotas atrodo nuo blizgio turbut g.gif  tepiau labai mazai, pridejus servetele nieko ant jos neliko jokiu riebalu, tai galvoju kazka netaip darau gal?

koks bronzatas?
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 03 06, 01:24)
Stila 'sun' (nr1) esu turejus, tai kiek pamenu pasakiskas bronzatas - labai graziai ir lengvai galima pasirudint, nenuorandzina odos, o ir kainyte labai gera  thumbup.gif

Aciu 4u.gif na tai jau laukiu nesulaukiu jo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 03 01, 12:46)
jo apie ta  mirksiukas.gif

1nr. tikrai uztektu jei esi sviesi, as esu nei sviesi labai nei tamsi, tai man labiau manau tiktu 03  ax.gif

Nezinau kaip kitom, bet man is visu spalvyciu graziausios 01 ir 03,  kitos man i raudonuma-ryzuma (tepiau ant rankos).

visiskai pritariu drinks_cheers.gif Lancome Tropique minerals labai planuojamas pirkinys. spalva 03 rolleyes.gif
Atsakyti
gal kuri turejot siuos abu ir galite palyginti:
user posted image user posted image

kiekvienas bronzatas atskirai paemus giriamas, o palyginimo lyg niekur neuzmaciau.
Atsakyti
pirkau tokia, pabandymui, nes nezinojau kaip ant manes atrodys tai pradziai gera bus tuo labiau kad labai graziai dengias

user posted image

user posted image
Atsakyti