Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

Uzsisakiau Stila bronzanta spalva nr.1,sviesiausia,jau nekantrauju gauti bigsmile.gif tikiuosi nieko bus,nors kaina tai juokinga.26lt biggrin.gif cia bus mano pirmas bronzantas po EZ,kitu nebandzius dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 02, 10:34)
Uzsisakiau Stila bronzanta spalva nr.1,sviesiausia,jau nekantrauju gauti bigsmile.gif tikiuosi nieko bus,nors kaina tai juokinga.26lt biggrin.gif cia bus mano pirmas bronzantas po EZ,kitu nebandzius dar ax.gif

kur pirkote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2010 03 02, 10:38)
kur pirkote?  4u.gif

Ebay mirksiukas.gif
Atsakyti
Uzsisakiau Stila bronzanta spalva

Esu girdejus daug geru atsiliepimu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 03 02, 13:30)
Esu girdejus daug geru atsiliepimu  bigsmile.gif

Tikiuosi nenusivilsiu drinks_cheers.gif galvojau ELF uzsisakyti,bet paskaiciau temoje savita1 nekaip apie ta produkcija atsiliepia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 02, 14:38)
Tikiuosi nenusivilsiu drinks_cheers.gif galvojau ELF uzsisakyti,bet paskaiciau temoje savita1 nekaip apie ta produkcija atsiliepia blush2.gif

Bet ne apie bronzata mirksiukas.gif as tai ziauriai laukiu savo siuntinuko wub.gif p.s. gaila kad tiesiogiai i LT nesiuncia ELF
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 02 kovo 2010 - 14:14
QUOTE(amber123 @ 2010 03 02, 14:13)
Bet ne apie bronzata  mirksiukas.gif as tai ziauriai laukiu savo siuntinuko  wub.gif p.s. gaila kad tiesiogiai i LT nesiuncia ELF

as kazkaip akimis permeciau aplamai apie firma,paciai keista,kad uz 1.95$ butu gera kokybe,kazkaip nesitiki lotuliukas.gif o Jus bandet ta bronzanta?ta is EBAY galima atsist tik kelias $ brangiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 02, 15:16)
as kazkaip akimis permeciau aplamai apie firma,paciai keista,kad uz 1.95$ butu gera kokybe,kazkaip nesitiki lotuliukas.gif  o Jus bandet ta bronzanta?ta is EBAY galima atsist tik kelias $ brangiau ax.gif

Na tas bronzatas kainuoja ne 1.95$ o net 3$ lotuliukas.gif 4u.gif o jei rimtai, tai butent apie juos youtubei esu zejus gal 20 video ir susidariau tikrai gera nuomone, o kai gausiu matysiu, kaip yra is tikro 4u.gif p.s. o kas liecia kaina, tai as visada buvau tokia ,,sudeliautoja'' jei galima taip issireikst.. ir pvz gyvendama UK uz pora svaru tokiu fainu daikciuku kas liecia kosmetika rasdavau, kad tikrai kokybe itartinai gera buvo 4u.gif tik as cia gink dieve nesakau pirkt ta bronzata ar ka.. kitos gal isrankeses nei as biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 02 kovo 2010 - 14:25
Nusipirkau toki daikta, dabar laukiu parkeliaujant bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2010 03 03, 16:29)
Nusipirkau toki daikta, dabar laukiu parkeliaujant  bigsmile.gif

Ui, laukiu atsiliepimų, nes ir aš apie šį galvoju jau kuris laikas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 03 03, 15:38)
Ui, laukiu atsiliepimų, nes ir aš apie šį galvoju jau kuris laikas  rolleyes.gif

Butinai parasysiu kai gausiu drinks_cheers.gif Ir as vis dairiausi i ji, ir pagaliau pasiryzau isigyt biggrin.gif
Atsakyti

gal pavadinima galima >? 4u.gif
speju toki ?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_: 03 kovo 2010 - 15:52