QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 02, 10:34)
Uzsisakiau Stila bronzanta spalva nr.1,sviesiausia,jau nekantrauju gauti tikiuosi nieko bus,nors kaina tai juokinga.26lt cia bus mano pirmas bronzantas po EZ,kitu nebandzius dar
kur pirkote?
Uzsisakiau Stila bronzanta spalva
Esu girdejus daug geru atsiliepimu
QUOTE(amber123 @ 2010 03 02, 13:30)
Esu girdejus daug geru atsiliepimu
Tikiuosi nenusivilsiu galvojau ELF uzsisakyti,bet paskaiciau temoje savita1 nekaip apie ta produkcija atsiliepia
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 02, 14:38)
Tikiuosi nenusivilsiu galvojau ELF uzsisakyti,bet paskaiciau temoje savita1 nekaip apie ta produkcija atsiliepia
Bet ne apie bronzata as tai ziauriai laukiu savo siuntinuko p.s. gaila kad tiesiogiai i LT nesiuncia ELF
QUOTE(amber123 @ 2010 03 02, 14:13)
Bet ne apie bronzata as tai ziauriai laukiu savo siuntinuko p.s. gaila kad tiesiogiai i LT nesiuncia ELF
as kazkaip akimis permeciau aplamai apie firma,paciai keista,kad uz 1.95$ butu gera kokybe,kazkaip nesitiki o Jus bandet ta bronzanta?ta is EBAY galima atsist tik kelias $ brangiau
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 02, 15:16)
as kazkaip akimis permeciau aplamai apie firma,paciai keista,kad uz 1.95$ butu gera kokybe,kazkaip nesitiki o Jus bandet ta bronzanta?ta is EBAY galima atsist tik kelias $ brangiau
Na tas bronzatas kainuoja ne 1.95$ o net 3$ o jei rimtai, tai butent apie juos youtubei esu zejus gal 20 video ir susidariau tikrai gera nuomone, o kai gausiu matysiu, kaip yra is tikro p.s. o kas liecia kaina, tai as visada buvau tokia ,,sudeliautoja'' jei galima taip issireikst.. ir pvz gyvendama UK uz pora svaru tokiu fainu daikciuku kas liecia kosmetika rasdavau, kad tikrai kokybe itartinai gera buvo tik as cia gink dieve nesakau pirkt ta bronzata ar ka.. kitos gal isrankeses nei as
Nusipirkau toki daikta, dabar laukiu parkeliaujant
QUOTE(Tučka @ 2010 03 03, 16:29)
Ui, laukiu atsiliepimų, nes ir aš apie šį galvoju jau kuris laikas
QUOTE(dontstop @ 2010 03 03, 15:38)
Ui, laukiu atsiliepimų, nes ir aš apie šį galvoju jau kuris laikas
Butinai parasysiu kai gausiu Ir as vis dairiausi i ji, ir pagaliau pasiryzau isigyt
Uzsisakiau Stila bronzanta spalva nr.1,sviesiausia,jau nekantrauju gauti tikiuosi nieko bus,nors kaina tai juokinga.26lt cia bus mano pirmas bronzantas po EZ,kitu nebandzius dar
gal pavadinima galima >?
speju toki ?