Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

OMG.. nekenciu youtube.. amziais ka nors uzmatau doh.gif gal bandet kas sita bronzata-skaistalus ir svytejimo priemone Too Faced? wub.gif maciau makijaza su juo daryta, nerealiai atrodo wub.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 02 27, 17:19)
OMG.. nekenciu youtube.. amziais ka nors uzmatau  doh.gif gal bandet kas sita bronzata-skaistalus ir svytejimo priemone Too Faced?  wub.gif maciau makijaza su juo daryta, nerealiai atrodo  wub.gif  wub.gif

gal nuorodele?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 02 27, 18:04)
gal nuorodele?

4u.gif va
http://www.youtube.c...h?v=7B0N4V38ZAk
ir va
http://www.youtube.c...h?v=kdd89OdisNU
bet brangus rupuze.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 02 27, 17:19)
OMG.. nekenciu youtube.. amziais ka nors uzmatau  doh.gif gal bandet kas sita bronzata-skaistalus ir svytejimo priemone Too Faced?  wub.gif maciau makijaza su juo daryta, nerealiai atrodo  wub.gif  wub.gif

As ji kaip tik siandien Sephoroj prabegom pabandziau ant rankos - bandziau ir dar kita, bet abu labai blizgus. Tiesa sakant man tokio tipo TF visi bronzatai laabai blizgus. Neisivaizduoju visam veidukui tepimo niekaip schmoll.gif
Atsakyti
uzsinorejau bronzines pudrytes labai doh.gif , tik nzn kuria iossirinkt, renkuos tarp
Lancôme 'Tropiques Minerale' Smoothing Pressed Mineral Bronzer

user posted image
Cover FX 'Bronzed FX' Bronzing Powderuser posted image
NARS Bronzing Powderuser posted image
user posted image
user posted image
noriu tokios naturalios, kad duotu sveika neoranzini svytejima, esu misreode ir baltaode, tai negaliu apsisprest doh.gif , sakau gal jus galit padet man issirinkt ir aisku, kad nekimstu poru 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shemsa: 28 vasario 2010 - 00:14
QUOTE(shemsa @ 2010 02 28, 00:06)
uzsinorejau bronzines pudrytes labai  doh.gif , tik nzn kuria iossirinkt, renkuos tarp
user posted image
noriu tokios naturalios, kad duotu sveika neoranzini svytejima, esu misreode ir baltaode, tai negaliu apsisprest  doh.gif , sakau gal jus galit padet man issirinkt ir aisku, kad nekimstu poru  4u.gif

Aš naudoju šią, Sun Mango spalvytę, man labai patinka wub.gif aš ir šviesiaodė, visada norisi gražios, ne morkavos spalvytės biggrin.gif o šiaip tai dar mane labai traukia Lancome, pabandžiau tik ant rankos, bet labai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 02 28, 00:10)
As ji kaip tik siandien Sephoroj prabegom pabandziau ant rankos - bandziau ir dar kita, bet abu labai blizgus. Tiesa sakant man tokio tipo TF visi bronzatai laabai blizgus. Neisivaizduoju visam veidukui tepimo niekaip  schmoll.gif

Tai jis ne visam ir skirtas man atrodo unsure.gif g.gif bent as naudociau tik kaip bronzata smile.gif konturavimui
Atsakyti
aš penktadienį bėginėjau po parduotuves ir ieškojau šios Lancôme 'Tropiques Minerale' Smoothing Pressed Mineral Bronzer, apėjau Gedimino g. kristes, paskui panoramos parduotuves ir radau tik tuos atspalvius kurie yra braškių internetinėje parduotuvėje, gyvai tai jie man nievienas negražus schmoll.gif , vieni lyg ryži, kiti lyg į raudomumą neša. o va tos kur ESLAUDA turi niekur nerandu, kiba reikės siustis iš sephoros.
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2010 02 28, 14:22)
aš penktadienį bėginėjau po parduotuves ir ieškojau šios Lancôme 'Tropiques Minerale' Smoothing Pressed Mineral Bronzer, apėjau Gedimino g. kristes, paskui panoramos parduotuves ir radau tik tuos atspalvius kurie yra braškių internetinėje parduotuvėje, gyvai tai jie man nievienas negražus  schmoll.gif , vieni lyg ryži, kiti lyg į raudomumą neša. o va tos kur ESLAUDA turi niekur nerandu, kiba reikės siustis iš sephoros.

01 nr. kaip pas Eslauda tikri yra akropolio Kristijanoje ir douglas parduotuvese mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 02 28, 13:03)
Tai jis ne visam ir skirtas man atrodo  unsure.gif  g.gif  bent as naudociau tik kaip bronzata  smile.gif konturavimui

Na bronzatas as suprantu kaip naudojima visam veidukui pirmiausiai, o tik po to kaip konturavimui skirta priemone.... ax.gif Bet as su situo Too Faced bronzatu neisivaizduoju net konturavimo - jis be galo blizgus, kaip shimmer'is. Manau nenaturaliai toks konturavimas atrodytu (isskyrus skruostikaulius).
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 03 01, 00:15)
01 nr. kaip pas Eslauda tikri yra akropolio Kristijanoje ir douglas parduotuvese  mirksiukas.gif

ce apie ta lancome pudryte eina kalba kur as foto idejau? 4u.gif
o kazin man baltaodei turbut 1nr. uztektu?ar 2nr. tiktu?nu kad nebutu ryza ir atrodytu naturaliai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 03 01, 10:38)
ce apie ta lancome pudryte eina kalba kur as foto idejau? 4u.gif
o kazin man baltaodei turbut 1nr. uztektu?ar 2nr. tiktu?nu kad nebutu ryza ir atrodytu naturaliai  4u.gif

jo apie ta mirksiukas.gif

1nr. tikrai uztektu jei esi sviesi, as esu nei sviesi labai nei tamsi, tai man labiau manau tiktu 03 ax.gif

Nezinau kaip kitom, bet man is visu spalvyciu graziausios 01 ir 03, kitos man i raudonuma-ryzuma (tepiau ant rankos).
Atsakyti