OMG.. nekenciu youtube.. amziais ka nors uzmatau gal bandet kas sita bronzata-skaistalus ir svytejimo priemone Too Faced? maciau makijaza su juo daryta, nerealiai atrodo
QUOTE(amber123 @ 2010 02 27, 17:19)
OMG.. nekenciu youtube.. amziais ka nors uzmatau gal bandet kas sita bronzata-skaistalus ir svytejimo priemone Too Faced? maciau makijaza su juo daryta, nerealiai atrodo
gal nuorodele?
QUOTE(Cherry_ @ 2010 02 27, 18:04)
gal nuorodele?
va
http://www.youtube.c...h?v=7B0N4V38ZAk
ir va
http://www.youtube.c...h?v=kdd89OdisNU
bet brangus rupuze..
QUOTE(amber123 @ 2010 02 27, 17:19)
As ji kaip tik siandien Sephoroj prabegom pabandziau ant rankos - bandziau ir dar kita, bet abu labai blizgus. Tiesa sakant man tokio tipo TF visi bronzatai laabai blizgus. Neisivaizduoju visam veidukui tepimo niekaip
uzsinorejau bronzines pudrytes labai , tik nzn kuria iossirinkt, renkuos tarp
Lancôme 'Tropiques Minerale' Smoothing Pressed Mineral Bronzer
Cover FX 'Bronzed FX' Bronzing Powder
NARS Bronzing Powder
noriu tokios naturalios, kad duotu sveika neoranzini svytejima, esu misreode ir baltaode, tai negaliu apsisprest , sakau gal jus galit padet man issirinkt ir aisku, kad nekimstu poru
Lancôme 'Tropiques Minerale' Smoothing Pressed Mineral Bronzer
Cover FX 'Bronzed FX' Bronzing Powder
NARS Bronzing Powder
noriu tokios naturalios, kad duotu sveika neoranzini svytejima, esu misreode ir baltaode, tai negaliu apsisprest , sakau gal jus galit padet man issirinkt ir aisku, kad nekimstu poru
QUOTE(shemsa @ 2010 02 28, 00:06)
uzsinorejau bronzines pudrytes labai , tik nzn kuria iossirinkt, renkuos tarp
Aš naudoju šią, Sun Mango spalvytę, man labai patinka aš ir šviesiaodė, visada norisi gražios, ne morkavos spalvytės o šiaip tai dar mane labai traukia Lancome, pabandžiau tik ant rankos, bet labai patiko
QUOTE(shopingas @ 2010 02 28, 00:10)
As ji kaip tik siandien Sephoroj prabegom pabandziau ant rankos - bandziau ir dar kita, bet abu labai blizgus. Tiesa sakant man tokio tipo TF visi bronzatai laabai blizgus. Neisivaizduoju visam veidukui tepimo niekaip
Tai jis ne visam ir skirtas man atrodo bent as naudociau tik kaip bronzata konturavimui
aš penktadienį bėginėjau po parduotuves ir ieškojau šios Lancôme 'Tropiques Minerale' Smoothing Pressed Mineral Bronzer, apėjau Gedimino g. kristes, paskui panoramos parduotuves ir radau tik tuos atspalvius kurie yra braškių internetinėje parduotuvėje, gyvai tai jie man nievienas negražus , vieni lyg ryži, kiti lyg į raudomumą neša. o va tos kur ESLAUDA turi niekur nerandu, kiba reikės siustis iš sephoros.
QUOTE(axioma @ 2010 02 28, 14:22)
aš penktadienį bėginėjau po parduotuves ir ieškojau šios Lancôme 'Tropiques Minerale' Smoothing Pressed Mineral Bronzer, apėjau Gedimino g. kristes, paskui panoramos parduotuves ir radau tik tuos atspalvius kurie yra braškių internetinėje parduotuvėje, gyvai tai jie man nievienas negražus , vieni lyg ryži, kiti lyg į raudomumą neša. o va tos kur ESLAUDA turi niekur nerandu, kiba reikės siustis iš sephoros.
01 nr. kaip pas Eslauda tikri yra akropolio Kristijanoje ir douglas parduotuvese
QUOTE(amber123 @ 2010 02 28, 13:03)
Tai jis ne visam ir skirtas man atrodo bent as naudociau tik kaip bronzata konturavimui
Na bronzatas as suprantu kaip naudojima visam veidukui pirmiausiai, o tik po to kaip konturavimui skirta priemone.... Bet as su situo Too Faced bronzatu neisivaizduoju net konturavimo - jis be galo blizgus, kaip shimmer'is. Manau nenaturaliai toks konturavimas atrodytu (isskyrus skruostikaulius).
QUOTE(skaistukas @ 2010 03 01, 00:15)
01 nr. kaip pas Eslauda tikri yra akropolio Kristijanoje ir douglas parduotuvese
ce apie ta lancome pudryte eina kalba kur as foto idejau?
o kazin man baltaodei turbut 1nr. uztektu?ar 2nr. tiktu?nu kad nebutu ryza ir atrodytu naturaliai
QUOTE(shemsa @ 2010 03 01, 10:38)
ce apie ta lancome pudryte eina kalba kur as foto idejau?
o kazin man baltaodei turbut 1nr. uztektu?ar 2nr. tiktu?nu kad nebutu ryza ir atrodytu naturaliai
jo apie ta
1nr. tikrai uztektu jei esi sviesi, as esu nei sviesi labai nei tamsi, tai man labiau manau tiktu 03
Nezinau kaip kitom, bet man is visu spalvyciu graziausios 01 ir 03, kitos man i raudonuma-ryzuma (tepiau ant rankos).