Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

Gal kuri bandet -

user posted image
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 02 11, 14:38)
gal kuri isbandet? domina atsiliepimai bigsmile.gif

user posted image

Aš šitą naudoju, man tai labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 02 11, 13:38)
gal kuri isbandet? domina atsiliepimai bigsmile.gif

user posted image

Vakar nusipirkau po ilgu ratu sukimu aplink smile.gif kiek kartu bandziau - labai patiko, tikiuosi ir toliau naudojant viskas bus gerai. Atskiras spalvas manau bus galima ir kaip seselius panaudot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ai neskauda @ 2010 02 14, 12:41)
Vakar nusipirkau po ilgu ratu sukimu aplink  smile.gif  kiek kartu bandziau - labai patiko, tikiuosi ir toliau naudojant viskas bus gerai. Atskiras spalvas manau bus galima ir kaip seselius panaudot  ax.gif

Dėl ko taip patiko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2010 02 14, 11:22)
Aš šitą naudoju, man tai labai patinka  wub.gif

QUOTE(Ai neskauda @ 2010 02 14, 11:41)
Vakar nusipirkau po ilgu ratu sukimu aplink  smile.gif  kiek kartu bandziau - labai patiko, tikiuosi ir toliau naudojant viskas bus gerai. Atskiras spalvas manau bus galima ir kaip seselius panaudot  ax.gif

Kokias spalvytes turit? Sviesesne ar tamsesne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 02 14, 12:37)
Dėl ko taip patiko? smile.gif

Ieskojau kuri laika jau skaistalu, bet sunkiai su spalvom sekesi. Kas bent kiek i ruzavuma man labai netinka. Plius norejau kazko, ka butu sunku padaugint. Dar Ruby Rose seseliu panasiu spalva turiu, bet akis dirgina, o cia galesiu ir kaip seselius panaudot. Zodziu visus tuos faktorius sudejus i viena gavosi sitas variantas.

QUOTE(ESLAUDA @ 2010 02 14, 12:49)
Kokias spalvytes turit? Sviesesne ar tamsesne  bigsmile.gif

Turiu terracotta-glow. Ta foto kur idejau. Kitas yra sunset glow. Grubiai kalbant, turiu tamsesni, bet kalbant tiksliau, mano turimas yra i ruduma, o kitas tas i ruzavuma.
Atsakyti
user posted image

Clinique (spalva Sunkissed 02) geriausia kokias esu bandžiusi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(loony_key @ 2010 02 12, 11:54)
Gal kuri bandet -

Bandziau - bronzatas orandzinis, tai uztepus gaunasi raudonai orandzinis doh.gif Baisiausia spalva is visu bandytu....
Atsakyti
Gal kuri bandet ELF bronzata va toki? Toks faina atrodo, o kaina juokinga..
http://www.eyeslipsf...studio/bronzers
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 02 16, 18:17)
Gal kuri bandet ELF bronzata va toki? Toks faina atrodo, o kaina juokinga..
http://www.eyeslipsf...studio/bronzers

Graziai atrodo,o kaip su tokiu dazytis?perbraukti per visa ir tepti?bet tada vienur butu rausviau,kitur labiau i ruduma g.gif
p.s. juk elf nesiuncia i lt,kiek skaiciau ju psl. doh.gif
Atsakyti
Nu zinokit is karto kaip ir apsidziaugiau as savo naujuoju bronzantu Dr. Hauscha, bet va ko toliau to man jam kazko truksta g.gif net nzn ir dengiasi jis gerai, ir spalva kaip ir gera, bet kazkas man jame ne taip. Man kazkodel Bi-kor egipto zeme mielesne wub.gif ir grazesnis veidukas man su ja buna doh.gif vajetau net nezinauCia man jau kaip manija pasidare isbandyti vis ka naujo biggrin.gif gal jo sudetis ir geresne uz EZ, bet as gristu prie EZ mirksiukas.gif va taip.
Atsakyti
uzsisakiau is Elf bronzanta, siaip atrodo graziai, ziuresie, kaip is tikruju kokybe mirksiukas.gif dar paemiau mineraline, highligteri, dazus antaklias - ziuresime smile.gif
Atsakyti