Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(ESLAUDA @ 2011 09 22, 12:45)
As turiu, pas mane 1nr. tai patinka man jis, veidas neblizga  smile.gif

Aiskiuks smile.gif
as irgi 1 numeriuko 'laseli bronazanto turiu, bet niekaip neisbandau ant veido..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingapoc: 22 rugsėjo 2011 - 12:56
QUOTE(žvarba @ 2011 09 18, 09:37)
ačiū už įvykdytą misiją, na aš neiškentus gilded užsisakiau, tai kai gausiu pasižadu atsiliepimą wub.gif

na ką, gavau savo Urban decay Baked bronzantą gilded wub.gif labai patiko, ant mano baltos odos nėra per tamsus blush2.gif turi daug auksinio švytėjimo, bet nesimato pavienių blizgučių,- labai graži bronzinė spalvytė wub.gif susilaukiau daug komplimentų, na tiesą sakant ir pati sau labai graži atrodžiau blush-anim-cl.gif jie tikrai netiks norinčioms matinio bronzanto, man jš efektas primena limituotų meteoritų, tik tiek, kad spalva kita blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 24 rugsėjo 2011 - 20:03
QUOTE(Girl_not4_you @ 2011 09 22, 13:46)
Man iš pigesnių bronzantų vienas geriausių Manhattan browzing powder: spalva ne ryža, bet jis nėra visiškai matinis, nors ant veido jokių blizgučių nesimato. Bet tikrai man jis geresnis už daugelį brangesnių firmų bronzantų, pvz., clarins, givenchy.

Visiškai matinis yra Dr. hauschka, bet jis jau šiek tiek brangiau kainuoja 4u.gif

Dekuj,atkreipsiu i ji demesi 4u.gif
Atsakyti
Esu be galo patenkinta šiuo bronzantu wub.gif labai gražiai pasiskirsto, nekemša porų wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 09 26, 22:08)
Esu be galo patenkinta šiuo bronzantu  wub.gif  labai gražiai pasiskirsto, nekemša porų  wub.gif

kokia jo kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(koko_sa @ 2011 09 27, 11:18)
kokia jo kaina? 4u.gif

155 Lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 09 26, 21:08)
Esu be galo patenkinta šiuo bronzantu  wub.gif  labai gražiai pasiskirsto, nekemša porų  wub.gif

Ar naudoji ji visam veidui ar konturavimui?Matinis?Koks jo pilnas pavadinimas?
Atsakyti
QUOTE(Fleur de force @ 2011 09 27, 13:27)
Ar naudoji ji visam veidui ar konturavimui?Matinis?Koks jo pilnas pavadinimas?

Kristianoj buvo padaze visa veida- nu fantastika wub.gif jokiu perejimu, jokiu demiu, kaip naturaliai idegusi. O bandem ir guerlaino terracotas ir clarins, - vienu tekstura tokia, kad sunkiai dengiasi, kitu siaip ismusa is veido biggrin.gif siaip kaip kada- kartais tik kontura, kartais visa. Nurasau viska biggrin.gif : GIVENCHY le prisme visage-mat, pourde compacte douce. 4 colours. 86 toffee taffeta 9U02 4u.gif
Sudetis, sake, lb normali jos, na ir pati matau, kad nera parabenu, aisku, tai ne naturali koms. bet konsultante minejo, kad retai kam sukelia berimus ir pan. Tikiuosi nemelavo biggrin.gif
Atsakyti
as dabar laukiu too faced chocolate soleil matinio bronziko,idomu kaip tiks ir ar patiks g.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 09 28, 14:28)
as dabar laukiu too faced chocolate soleil matinio bronziko,idomu kaip tiks ir ar patiks g.gif  wub.gif

Sitas tai tikrai grazios spalvos - tokia tikra kakavine ruda ir labai matinis.
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 09 28, 14:28)
as dabar laukiu too faced chocolate soleil matinio bronziko,idomu kaip tiks ir ar patiks g.gif  wub.gif
user posted image

Pirkau ši prieš kokias tris savaites. Pataikiau idealiai. Būtent tai ko norėjau. Jokio blizgėjimo, spalva natūrali. Labai gerai koreguojasi, net ir ant labai šviesios odos atrodo gražiai. Laaabai patenkinta. thumbup.gif
Kakavą mėgstu, bet man tai nėra didelis pliusas, kad ja kvepia kaip kitoms. Na bet tas kvapas porą sekundžių besipudruojant ir tesijaučia irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2011 09 28, 16:52)
Pirkau ši prieš kokias tris savaites. Pataikiau idealiai. Būtent tai ko norėjau.

Ir as jau tokio noriu ..
ziuriu maziau cia reik landziot, ba reik visko is eiles doh.gif biggrin.gif
o jus LT pirkot?
Atsakyti