Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(Indrushacka @ 2011 09 12, 11:08)
kol neturi

biggrin.gif Aš ir turiu šiek tiek, ir žavu visai ax.gif. Va pigmentinės dėmės būtų bėda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 16 rugsėjo 2011 - 11:44
QUOTE(žvarba @ 2011 09 14, 17:27)
patarkit kokį bronzantą išsirinkti baltaodei mėlynakei iš tokios gausybės pasiūlos?? Dairydamasi užkliuvau už Urban Decay baked bronze bronzantų ir g.gif mėtausi tarp baked ir glided atspalvių ax.gif gal kas turit patirties?

Nepamenu gyvai kaip tiksliai tos spalvos atrodo, bet man rodos jos visos blizgios - jus to efekto norit ar norit kad visam veidukui tiktu? Eisiu i Sephora turbut rytoj, tai galeciau paziuret gyvai ir parasyt, jei tebedomina... 4u.gif

Nors pati kiek ieskojus bronzatu (esu baltaode, poros blizguciu nebijau, svarbu nebutu per daug, o geriau kuo maziau), tai kolkas geriausi yra Givenchy, o konkreciai 'sun mango' spalvyte, jei nemaisau (TOKS) - tema pavarcius turetumet atrast ar tikrai ta spalva. Nors ir spalva puiki, bet man kiek kliuvo, kad 4 daleles, norejosi minkstenio, kad lygiau imtusi ir pan. Tai vat sitas limituoto leidimo (spalva 'island sun') idealus visom prasmem - ir spalva labai naturali, ir lengvai tepasi, ir neblizgus:
user posted image

Na ir dar is geru yra Physician's Formula bronzatai - tikrai svelnios spalvos baltaodems. Mana labai patiko 'healthy...' (nepamenu tikslaus pavadinimo serijos) su spf50 - matinis, grazi spalva, taupus.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 09 16, 13:51)
Nepamenu gyvai kaip tiksliai tos spalvos atrodo, bet man rodos jos visos blizgios - jus to efekto norit ar norit kad visam veidukui tiktu? Eisiu i Sephora turbut rytoj, tai galeciau paziuret gyvai ir parasyt, jei tebedomina...  4u.gif

Labai norėčiau wub.gif ačiū 4u.gif
Kas dėl Urban Decay tai Gilded ir Baked turėtų būti blizgūs, Gilded- labiau, o va Tosted turi būti matinis, bet jis labai tamsus atrodo unsure.gif
Matot, aš neketinu naudoti kaip pudros visam veidui rusvinti, esu baltaodė ir sau tokia patinku, noriu tik tokį akcentuką įdegio tam tikrose vietose "užmesti" todėl švytintys gal visai nebūtų blogai? g.gif Šiaip kasdienė rutina mano- krempudra + Mytic meteoritai, o skruostukus pagyvina Limituoti Perles Imperiales, aplamai niekada neteko naudoti bronzanto blush2.gif Perskaičiau šiandien visą temą ir išsirinkau keletą kurie galėtų tikti tai ir buvo Jūsų rekomenduoti Givenchy "Iland Sun", Physician's Formula "Bamboo Wear", NARS "Laguna" dar labai užkliuvau už Too Faced "Pink Lepard", kita vertus pradėjau mastyti, kad nenorėčiau sudubliuoti naujosios priemonės su meteoritais, nes Perles Imperiales jaupatys yra švytintys labai g.gif Pasirinkus blizgius matyt jau tektų naudoti arba meteoritus arba bronzantą g.gif
Kuo daugiau svarstau tuo daugiau abejoju, gal tada vis tik rinktis matinį g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žvarba: 16 rugsėjo 2011 - 16:26
Na per savaitgali vistiek nueisiu iki Sephoros, tai parasysiu atsiliepimus.

O kas del bronzato, tai jei tik skruostams, tai nieko blogo blizgejimas, bet kai nesinori jo ar visam veidui naudojama (taisyklingai naudojant, t.y. kur iskilusios vietos, o ne kaip pudra tept) manau geriau matiskesnis, gal ne visai matinis, bet su tokiu vidiniu svytejimu.

Too Faced 'pink leopard' ne uz ka nerekomenduoju - jis TIK skruostams tiktu, nes vienas blizgalas. Be to, jis turi ruzavumo. Na siaip labai panasus i Benefit '10' (maisau abi dalelytes dazantis), tai siaip atrodo beveik identiskos spalvos, tik Benefit i ruduma atsiduoda, o Too Faced i ruzavuma.

Kiek pamenu NARS 'laguna' man visai ispudzio nepaliko ir kaip baltaodei per tamsus pasirode. Na bet ir si galesiu gyvai paziurejus pakomentuot.
Atsakyti
Siuo metu naudoju dior ir guerlain mozaika- bronzanta. Na nezinau, gal as nemoku dazytis, gal sepetelis blogas, bet nesimato ant mano veido jokio bronzanto pedsako. blush2.gif O esu tokia baltaode. doh.gif
Kazkada su drauges Isa Dora bronziku pasimaliavojau , tai iskart matesi graziai parudes veidas.
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 09 16, 17:24)
Labai norėčiau wub.gif ačiū 4u.gif
Kas dėl Urban Decay tai Gilded ir Baked turėtų būti blizgūs, Gilded- labiau, o va Tosted turi būti matinis, bet jis labai tamsus atrodo unsure.gif
Matot, aš neketinu naudoti kaip pudros visam veidui rusvinti, esu baltaodė ir sau tokia patinku, noriu tik tokį akcentuką įdegio tam tikrose vietose "užmesti" todėl švytintys gal visai nebūtų blogai? g.gif Šiaip kasdienė rutina mano- krempudra + Mytic meteoritai, o skruostukus pagyvina Limituoti Perles Imperiales, aplamai niekada neteko naudoti bronzanto blush2.gif Perskaičiau šiandien visą temą ir išsirinkau keletą kurie galėtų tikti tai ir buvo Jūsų rekomenduoti Givenchy "Iland Sun", Physician's Formula "Bamboo Wear", NARS "Laguna" dar labai užkliuvau už Too Faced "Pink Lepard", kita vertus pradėjau mastyti, kad nenorėčiau sudubliuoti naujosios priemonės su meteoritais, nes Perles Imperiales jaupatys yra švytintys labai g.gif Pasirinkus blizgius matyt jau tektų naudoti arba meteoritus arba bronzantą g.gif
Kuo daugiau svarstau tuo daugiau abejoju, gal tada vis tik rinktis matinį g.gif

Na siandien buvau Sephoroj, bet nebuciau blondine, jei atejus nebuciau pradejus galvot 'o ko as cia atejau' biggrin.gif As labai rimtai, nes turejau keleta keitimu pasidaryt, tai ir planavau kartu viska apziuret, iskaitant ir bronzatus, bet kai pamaciau kiek zmoniu, pradejau kvepalus uostinetis, tai viskas is galvos isgaravo. Nu bet galiausiai prisiminiau savo misija biggrin.gif

Taigi, NARS bronzata tai visgi uzmirsau paziuret, nors man jis atmintyje islikes kaip vienas is tu, kur baltaodems netinkamas (ilgai ilgai pati ieskojau to idealaus bronzato, kad nebuciau per tamsi ir tuo paciu nebuciau orandzine).

O Urban Decay labai smagi tu 'baked' bronzatu tekstura - lengvai kabinasi, pigmentuoti. Siaip pirstu perbraukus tai ir 'baked' ir 'gilded' spalvos pasirode labai panasios, abi blizgios ir netgi labai (skubedama apziurinejau, tai netyrinejau per daug, bet ant rankos perbraukiau nefiksuodama kur kuri, tai skirtumu kaip ir nemaciau tuo metu). 'Toasted' sunkiau lygint ir del to, kad si spalva neblizganti, tai vien tuo kitaip atrodo, bet nepasirode is tu visiskai visiskai matiniu bronzatu, kur jokio gyvumo nera ant odos. Siaip toks mielas pasirode, nors pati gal kazko sviesesnio ieskociau, o is kitos puses galiu ir klyst nepabandzius ant odos, nes gal galima ji po trupti tept, isgaut norima tamsuma ir pan. Va CIA yra visu triju foto ir swatch'ai ant odos - gal kazkuo pagelbes apsisprendziant.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 09 18, 06:25)
O Urban Decay labai smagi tu 'baked' bronzatu tekstura - lengvai kabinasi, pigmentuoti. Siaip pirstu perbraukus tai ir 'baked' ir 'gilded' spalvos pasirode labai panasios, abi blizgios ir netgi labai (skubedama apziurinejau, tai netyrinejau per daug, bet ant rankos perbraukiau nefiksuodama kur kuri, tai skirtumu kaip ir nemaciau tuo metu). 'Toasted' sunkiau lygint ir del to, kad si spalva neblizganti, tai vien tuo kitaip atrodo, bet nepasirode is tu visiskai visiskai matiniu bronzatu, kur jokio gyvumo nera ant odos. Siaip toks mielas pasirode, nors pati gal kazko sviesesnio ieskociau, o is kitos puses galiu ir klyst nepabandzius ant odos, nes gal galima ji po trupti tept, isgaut norima tamsuma ir pan. Va CIA yra visu triju foto ir swatch'ai ant odos - gal kazkuo pagelbes apsisprendziant.

ačiū už įvykdytą misiją, na aš neiškentus gilded užsisakiau, tai kai gausiu pasižadu atsiliepimą wub.gif
Atsakyti
nu as NARS LAGUNA turejau, tai tikrai nepasakycoiau , kad jis skirtas tamsesnei odai ir neinkamas sviesiai 4u.gif as esu sviesi tai tikrai graziai parudindavo veiduka ir suteikdavo gyvumo thumbup.gif seip kartotinas dalykas thumbup.gif nu aisku kaip ir visu bronzantu galima ir perdauginti 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas naudojat Lankshmi bronzanta- ar jis labai blizga ant veido?
Gavau meginuka, tai ant rankos pabandzius to blizgesio lyg nemazai..
Atsakyti
Mergaites ,rekomenduokit gera matini bronzanta,nelabai brangu(iki 60lt) kad spalva atrodytu naturali ne oranzine 4u.gif p.s. kuri galima nusipirkti LT
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Element: 19 rugsėjo 2011 - 13:07
QUOTE(ingapoc @ 2011 09 19, 08:15)
Merginos, gal kas naudojat Lankshmi bronzanta- ar jis labai blizga ant veido?
Gavau meginuka, tai ant rankos pabandzius to blizgesio lyg nemazai..

As turiu, pas mane 1nr. tai patinka man jis, veidas neblizga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Element @ 2011 09 19, 14:06)
Mergaites ,rekomenduokit gera matini bronzanta,nelabai brangu(iki 60lt) kad spalva atrodytu naturali ne oranzine 4u.gif p.s. kuri galima nusipirkti LT

Man iš pigesnių bronzantų vienas geriausių Manhattan browzing powder: spalva ne ryža, bet jis nėra visiškai matinis, nors ant veido jokių blizgučių nesimato. Bet tikrai man jis geresnis už daugelį brangesnių firmų bronzantų, pvz., clarins, givenchy.
user posted image

Visiškai matinis yra Dr. hauschka, bet jis jau šiek tiek brangiau kainuoja 4u.gif
Atsakyti