QUOTE(žvarba @ 2011 09 16, 17:24)
Labai norėčiau
ačiū
Kas dėl Urban Decay tai Gilded ir Baked turėtų būti blizgūs, Gilded- labiau, o va Tosted turi būti matinis, bet jis labai tamsus atrodo
Matot, aš neketinu naudoti kaip pudros visam veidui rusvinti, esu baltaodė ir sau tokia patinku, noriu tik tokį akcentuką įdegio tam tikrose vietose "užmesti" todėl švytintys gal visai nebūtų blogai?
Šiaip kasdienė rutina mano- krempudra + Mytic meteoritai, o skruostukus pagyvina Limituoti Perles Imperiales, aplamai niekada neteko naudoti bronzanto
Perskaičiau šiandien visą temą ir išsirinkau keletą kurie galėtų tikti tai ir buvo Jūsų rekomenduoti Givenchy "Iland Sun", Physician's Formula "Bamboo Wear", NARS "Laguna" dar labai užkliuvau už Too Faced "Pink Lepard", kita vertus pradėjau mastyti, kad nenorėčiau sudubliuoti naujosios priemonės su meteoritais, nes Perles Imperiales jaupatys yra švytintys labai
Pasirinkus blizgius matyt jau tektų naudoti arba meteoritus arba bronzantą
Kuo daugiau svarstau tuo daugiau abejoju, gal tada vis tik rinktis matinį
Na siandien buvau Sephoroj, bet nebuciau blondine, jei atejus nebuciau pradejus galvot 'o ko as cia atejau'
As labai rimtai, nes turejau keleta keitimu pasidaryt, tai ir planavau kartu viska apziuret, iskaitant ir bronzatus, bet kai pamaciau kiek zmoniu, pradejau kvepalus uostinetis, tai viskas is galvos isgaravo. Nu bet galiausiai prisiminiau savo misija
Taigi, NARS bronzata tai visgi uzmirsau paziuret, nors man jis atmintyje islikes kaip vienas is tu, kur baltaodems netinkamas (ilgai ilgai pati ieskojau to idealaus bronzato, kad nebuciau per tamsi ir tuo paciu nebuciau orandzine).
O
Urban Decay labai smagi tu
'baked' bronzatu tekstura - lengvai kabinasi, pigmentuoti. Siaip pirstu perbraukus tai ir 'baked' ir 'gilded' spalvos pasirode labai panasios, abi blizgios ir netgi labai (skubedama apziurinejau, tai netyrinejau per daug, bet ant rankos perbraukiau nefiksuodama kur kuri, tai skirtumu kaip ir nemaciau tuo metu). 'Toasted' sunkiau lygint ir del to, kad si spalva neblizganti, tai vien tuo kitaip atrodo, bet nepasirode is tu visiskai visiskai matiniu bronzatu, kur jokio gyvumo nera ant odos. Siaip toks mielas pasirode, nors pati gal kazko sviesesnio ieskociau, o is kitos puses galiu ir klyst nepabandzius ant odos, nes gal galima ji po trupti tept, isgaut norima tamsuma ir pan. Va
CIA yra visu triju foto ir swatch'ai ant odos - gal kazkuo pagelbes apsisprendziant.