Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(Vitulka @ 2011 08 13, 15:20)
galvojat Essence sudėtis geresnė?  biggrin.gif

Taip, geresnė wink.gif
Atsakyti
o Hauschkos tik vienas atspalvis yra bronzato? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 08 17, 18:20)
o Hauschkos tik vienas atspalvis yra bronzato? smile.gif

To klasikinio vienas, o dar buvo išleista turbūt limituota linija - su dviem atspalviais. Kaip tik norėjau pagirti Hauschkos bronzerį. Labai gera spalva, maloniai tepas, puikiai laikos. Kai baigsiu tikrai kartosiu.
Atsakyti
Geriausias thumbup.gif Bourjois Delice de Poudre bronzine pudra
user posted image
Atsakyti
Ieatpandas, o klausyk, kuom jis tau taip patinka? Parusvina veida? Naturaliai atrodo? bigsmile.gif Jų yra vienas atspalvis ar keli?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia.: 18 rugpjūčio 2011 - 12:21
QUOTE(Olivia. @ 2011 08 18, 11:20)
Ieatpandas, o klausyk, kuom jis tau taip patinka? Parusvina veida? Naturaliai atrodo? bigsmile.gif Jų yra vienas atspalvis ar keli?

Nes labai skaniai kvepia, labai ilgam uztenka, naturaliai parusvina veida, galma ir kaip skastalus naudoti. Zodziu super, as ji pirkau gal pries metus, ir dar puse liko, nors naudojau kiekviena diena! ax.gif Yra tik vienas atspalvis. Jis labai naturaliai atrodo. Gali vos vos papudrint arba kelis sluoksnis priklausomai kaip rudai nori atrodyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ieatpandas: 18 rugpjūčio 2011 - 14:27
Gal kuri turit Chanel de soleil kremini bronzeri?
user posted image
ir dar sitas toooooooooks apetitnas atrodo
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 08 rugsėjo 2011 - 20:24
QUOTE(Flos @ 2011 08 17, 19:03)
To klasikinio vienas, o dar buvo išleista turbūt limituota linija - su dviem atspalviais. Kaip tik norėjau pagirti Hauschkos bronzerį. Labai gera spalva, maloniai tepas, puikiai laikos. Kai baigsiu tikrai kartosiu.

As si viena baigineju,ir dar pora ateiciai paemiau biggrin.gif .Man jis nepriekaistingas.Atspalvis cool breeze
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2011 09 08, 21:28)

kaip norėčiau to Warm Breeze bigsmile.gif kur gaut jį ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 09 08, 21:20)
Gal kuri turit Chanel de soleil kremini bronzeri?

tas antras tai tikrai wub.gif o idomu kaip tas pirmas kreminis bronzeris dengiasi, net klipukuose nesu macius g.gif as tai kai skaistalu kreminiu nemegstu tai ir bronzantas kreminis nepatiktu jauciu g.gif
Atsakyti
Nesijuokit, bet aš visą gyvenimą naudojau tik Guerlain bronzantus kiek save atsimenu, kitų apskritai neturėjau doh.gif - jie yra kietoki ir nėra matiniai, priklausomai nuo rūšies, daugiau ar mažiau blizgūs . Dabar noriu išbandyti kokį natūralesnį ir krypstu link Lakshmi. Tai galbūt kas nors galėtų palyginti jo konsistenciją su Guerlain - man patinka, kai bronzantas yra kietesnis, nes tda sunku padauginti ir nėra nei blizgus, nei visiškai matinis.
Atsakyti
QUOTE(DA_LI @ 2011 09 09, 09:10)
Nesijuokit, bet aš visą gyvenimą naudojau tik Guerlain bronzantus kiek save atsimenu, kitų apskritai neturėjau  doh.gif - jie yra kietoki ir nėra matiniai, priklausomai nuo rūšies, daugiau ar mažiau blizgūs . Dabar noriu išbandyti kokį natūralesnį ir krypstu link Lakshmi. Tai galbūt kas nors galėtų palyginti jo konsistenciją su Guerlain - man patinka, kai bronzantas yra kietesnis, nes tda sunku padauginti ir nėra nei blizgus, nei visiškai matinis.

Turejau labai daug Guerlain bronzantu, o paskutiniu metu perejau prie naturalesniu. Siuo metu, baigineju Lakshmi, man jis patinka. Bet jis yra minkstas - kas man didelis pliusas. Kai tepi tai dulkes kyla lotuliukas.gif Paprasciausiai nereikia stipriai bruzinti sepeteliu i produkta ir padauginimas negresia. Jis nera nei blizgus, nei matinis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 09 rugsėjo 2011 - 14:05