Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(Salivan @ 2011 06 22, 09:43)
As neseniai isbandziau NOUBA Brown Tan. Cia skaitosi kaip zeme. Tepuosi tik ja ant veido, suteikia labai grazu idegio efekta, tik svarbu gerai atspalvi atsitaikyti. Bet kas man labiausiai patinka, kad su juo sunku prisizaist tai yra padauginti, maloni tekstura, vasara bent jau man pats tas.  rolleyes.gif

O labai blizgus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2011 06 22, 13:49)
O labai blizgus?  ax.gif

Man asmeniskai ne smile.gif Suteikia toki kaip svytejima, bet tikrai ne blizgejima smile.gif Yra visokiu atspalviu ir labiau matiniu ir blizgesniu, tiesiog reikia deti ant odos individualiai ziureti. Turiu viena ir tamsesne blizgesne sita zeme tai kaip proga buna naudoju kaip skaistalus ar veido paformavimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Salivan @ 2011 06 22, 14:46)
Man asmeniskai ne  smile.gif  Suteikia toki kaip svytejima, bet tikrai ne blizgejima  smile.gif  Yra visokiu atspalviu ir labiau matiniu ir blizgesniu, tiesiog reikia deti ant odos individualiai ziureti. Turiu viena ir tamsesne blizgesne sita zeme tai kaip proga buna naudoju kaip skaistalus ar veido paformavimui  smile.gif

Aciu,
o kokia ju kaina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2011 06 26, 18:55)
Aciu,
o kokia ju  kaina? ax.gif

as mokejau apie 90 lt, kaina ne maza, bet produktas labai skalsus ax.gif
Atsakyti
Negaliu apsispresti kokį bronzantą imti, dabar naudoju Soleil Tan de Chanel, Terre Ambre spalvytę, šiaip patinka bet norisi kažka kito jau pamėginti g.gif Galvoju apie Nars ar Nouba g.gif Šiaip pačios mano oda tamsi, tai norėtusi tamsesnio kokio.. Gal kuri ką patars?
Atsakyti
As naudoju Nouba bronzanta, man kol kas labai tinka ir patinka cool.gif
Atsakyti
Merginos,kurios esate pirkusios is kosmetika.lt MAZA pakuote too faced pink leopard bronzerio, gal galite pasakyti, ar ji toks super mazulytis,ar normalus ir kiek laiko uztenka?busiu be galo dekinga uz atsiliepimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 07 19, 16:42)
Merginos,kurios esate pirkusios is kosmetika.lt MAZA pakuote too faced pink leopard bronzerio, gal galite pasakyti, ar ji toks super mazulytis,ar normalus ir kiek laiko uztenka?busiu be galo dekinga uz atsiliepimus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Nesvarbu is kur pirkt, ta pakuote ir yra mini - pilna pakuote 9g, o ta mini kazkur 2-3g sakyciau (mazdaug ketvirtadalis kiekio). Mini pakuote isvis tokai atrodo normali is isores, bet kai atsidarai, tai produktas tikrai mazas, laisvos vietos daugiau nei reikia. Butent del to ir nepirkau mazos, nes paisrode labai nepatogi naudojimui.
Atsakyti
man lb patinka ESSENCE bronzing compact powder matt
http://www.google.lt...n...366&bih=628
realiai ji ne tokios pilkos spalvos kaip cia thumbup.gif
bebrangi, veidas ne taip blizga kaip po kitu komp.pudru, nes matizuoja, man aktualu nes t zona riebi smile.gif

eme nebepatikti egipto zeme, nors turejau isigyjus 2 kartus ja, nes pastebejau kad ir mazai tepi - veidas oranzinis, nenaturalus, tad ismestas, ir del savo sudeties irgi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinutia: 13 rugpjūčio 2011 - 13:27
QUOTE(Alinutia @ 2011 08 13, 14:26)

eme nebepatikti egipto zeme, nors turejau isigyjus 2 kartus ja, nes pastebejau kad ir mazai tepi - veidas oranzinis, nenaturalus, tad ismestas, ir del savo sudeties irgi  doh.gif

galvojat Essence sudėtis geresnė? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 13, 15:20)
galvojat Essence sudėtis geresnė?  biggrin.gif

taip,as analizavau ir domejaus, ji nera gera, bet ji yra geresne, man to uztenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2011 08 16, 11:21)
taip,as analizavau ir domejaus, ji nera gera, bet ji yra geresne, man to uztenka smile.gif

net geresnė? blink.gif reikėjo savo analizę parašyt, įdomu būtų paskaityt ax.gif
Atsakyti