Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(kotri_ @ 2011 05 07, 19:49)
Isbandziau naująjį šios vasaros kolekcijos Dior bronzanta,

As irgi si siandien isbandziau po prisiskaitytu atsiliepimu, tai pats bronzatas smagus tepimusi, minkstumu, bet spalva nelabai patiko. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 05 10, 22:45)
As irgi si siandien isbandziau po prisiskaitytu atsiliepimu, tai pats bronzatas smagus tepimusi, minkstumu, bet spalva nelabai patiko.  ax.gif

O kokia Jums spalva gaunasi ant veido?Nes man tai vienas is geriausiu turetu bronzantu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kotri_ @ 2011 05 11, 19:27)
O kokia Jums spalva gaunasi ant veido?Nes man tai  vienas is geriausiu turetu bronzantu 4u.gif

Ant veido nebandziau, tik ant rankos perbraukiau - man jis i ruduma, bet nera kakavine ruda. Is kitos puses, kakavine/pilkva ruda dazniau atrodo purvinai uztepus ant veido. Pati Dior 'nude' pudra man labai patinka, o vat bronzatas sios serijos nesuzavejo....

Nors as isvis nesu bronzatu megeja - uzeina toks metas, kad keli susikaupia, o paskui isparduodu, nes nenaudoju. Bet is visu turetu pasilikus tik viena pernai metu limituota Givenchy - man jis pats smagiausias tiek tekstura, tiek spalva svelniausia ir graziausia gaunasi wub.gif
user posted image
Atsakyti

QUOTE(shopingas @ 2011 05 11, 21:45)

Tokio dalyko aišku pardavime jau nebūna g.gif ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2011 05 13, 21:21)
Tokio dalyko aišku pardavime jau nebūna g.gif  ax.gif ?

Parduotuvese nebe, bet internete manau tikrai imanoma rast. 4u.gif
Atsakyti
LAbutis, turiu guerlain bronzanta, bet man nuo jo dienos metu labai veidas pradeda blizgeti,atrodo kaip susiribalaves,zodizu,negraziai atrodo.Vasarai noriu kito.MAno oda misri, tai nzn net i sko rinktis g.gif
Atsakyti
Sveikos. Mano oda neproblematiška, bet tokia taptų jei naudočiau pudrą kasdien, kad jos atsisakiau išvis, bet norėčiau paryškint skruostukus ir, išryškint skruostikaulius. kokią priemonę tiktų naudoti ant švarios odos be jokio pagrindo ar pudros? mąstau apie bronzantą, jei manot kad jis tiktų, tai koki konkrečiai patartumėt (mano oda dabar saulute idegus)? koki ne itin brangų, bet kad būtų neblogas smile.gif ačiū.wink.gif
Atsakyti
As bronzatu maniake.. pabandysiu trumpai parasyt ka turiu ir ka manau apie juos.
1.Estee lauder Bronze Goddess Soft Shimmer Bronzer. Labai fainas bronzikas, su svytejimu siek tiek, as nesu tamsi, tokia per viduri, ir sios spalvytes nebaisu perdozuot, kazkaip gerai dengias smile.gif spalva ne ryza, grazi, ruda.
user posted image
2. Bronze Goddess Soft Duo Bronzer. Sis bronzeris dvigubas, viena spalva tamsesne, kita sviesesne.. galima naudot abi konturavimuii, galima sviesesne nugesint.. kaip kam patinka. Pats bronzeris daugiau matinis, arba visai matinis galima sakyt. Irgi labai patinka 4u.gif
user posted image
3. Physicians formula Healthy wear bronzeris. Sis ilga laika buvo mano mylimukas smile.gif ir dabar myliu biggrin.gif labai faina spalvyte, tokia netamsi, dienai pats tas.. siek tiek svyti, fainai dengias, labai patinka 4u.gif
user posted image
4. ELF bronzeris, pamirsau kaip vadinas atrodo Warm bronzer. Sunkiai susidraugauju su juo.. bet vis bandau biggrin.gif kazkokia man spalva keista.. galima naudot kaip seselius, kaip blusha, higlighteri.. seip neblogas dalykas kaip uz 3$
user posted image
dar turiu oriflame rutuliukus, bet apie juos nzn ka rasyt, nes mazai naudoju.. beja, EL testerines pakuotes full size, bet produktas tas pats kaip ir normaliu pakuociu, tik kad be pakuotes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 08 birželio 2011 - 19:08
ačiū, reiks bandyt kažką sau išsirink wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kap- @ 2011 06 08, 20:31)
ačiū, reiks bandyt kažką sau išsirink wink.gif

biggrin.gif labai atsiprasau, nemaciau jusu posto, cia as taip surasiau, ka turiu.. o jum konkreciai patart, nematant odos sunku 4u.gif dar ziurint kiek galit sau leist moket.. 4u.gif net nzn, gal butu geriau kazka isbandyt pardei ir tada pirkt.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 06 08, 20:33)
biggrin.gif labai atsiprasau, nemaciau jusu posto, cia as taip surasiau, ka turiu.. o jum konkreciai patart, nematant odos sunku 4u.gif dar ziurint kiek galit sau leist moket.. 4u.gif net nzn, gal butu geriau kazka isbandyt pardei ir tada pirkt..  4u.gif

Aciu,kad aprasei 4u.gif
Atsakyti
As neseniai isbandziau NOUBA Brown Tan. Cia skaitosi kaip zeme. Tepuosi tik ja ant veido, suteikia labai grazu idegio efekta, tik svarbu gerai atspalvi atsitaikyti. Bet kas man labiausiai patinka, kad su juo sunku prisizaist tai yra padauginti, maloni tekstura, vasara bent jau man pats tas. rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti