Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(dvynuke85 @ 2011 03 20, 23:02)
as ir dairausi naujo bronzanto.nusiziurejau chanel,gal kuri naudojat sita?idomu kaip jis.
http://www.chanel.co...DE-CHANEL-88673

va čia ir reali spalva matosi
http://bubblegarm.bl...-universel.html

įdomus toks produktas, niekad neturėjau kreminio bronzanto g.gif
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2011 03 20, 23:38)
įdomus toks produktas, niekad neturėjau kreminio bronzanto  g.gif

Siaip ji visi labai giria.. bet ant daug ko jis toks i oranzinuma atrodo kiek girdejus.. g.gif nu nzn..konsistencija ir t.t manau faina.. bet kaip ten realiai biesas zino
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 15, 17:55)
Visai si tema neidomi niekam, kad nediskutuojam.  g.gif
Isigijau Lancome Star Bronzer limituota leidima su angelu.

user posted image

Dar neisbandziau, kai bus proga pabandysiu ir parasysiu atsiliepima  bigsmile.gif  kaip patiks si priemone  drinks_cheers.gif Atrodo tai ispudingai. Vasarai bus kaip tik  wub.gif

isbandziau siandien, labai patiko. Nera jis kazkoks super duper blizgus. Pora kartu brukstelejus, labai naturaliai rusvai padaze. Vakarui daugiau patepus, galima ir ryskesni, blizgesni ivaizdi sukurti thumbup.gif
Atsakyti
Lumene ARCTIC SUN Mineral Bronzer
user posted image

viol prikiniu temoje prase atsiliepimu smile.gif Siandien pirma karta isbandziau, kabinant kabuki sepeteliu pakankamai daug miltuojasi, tuo nepatiko. Siaip spalva kasdienai ideali, atrodo labai naturaliai, patiko, kad matinis. Tepant daugiau gaunasi ryskiau.
Dar negaliu pasakyt patinka ar ne, bet i siuksledeze nesveisiu smile.gif
Atsakyti
Labai pamilau YSL bronzanta, ryt tiksliai pavadinima parasysiu, nes po ranka neturiu. Tikrai lengvai tepasi, spalva puiki, neblizga, kaip tik tokio siuo metu ir norejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 31, 22:27)
Labai pamilau YSL bronzanta  wub.gif

Jei is nauju YSL,tai man irgi labai patinka.Ypac spalvyte #3,nors ji yra tamsiausia,bet atspalvis grazus.

user posted image

user posted image

O vis del to mano geriausias bronzantas tai yra...

Naujausias Shiseido-Shiseido Oil-Free Powder Bronzer
user posted image

Labai grazi,matine spalvyte, maloni tekstura,labai geras sepetelis komplekte. Vienas is geriausiu mano bronzantu,o gal ir geriausias.
Sio metu turiu ir kita Shiseido bronzanta,bet jis man tinka labiau vasara,nes truputi tamsoka spalva.

Toks:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olivia*: 03 balandžio 2011 - 08:28
Gal žinote O YSl bronzatas Nr.2 vidutinio šviesumo odytei nebūtų per tamsus?
Atsakyti
QUOTE(lorvai33 @ 2011 04 03, 10:23)
Gal žinote O YSl bronzatas Nr.2 vidutinio šviesumo odytei nebūtų per tamsus?

Nr. 2 Copper Sand turi truputi plytini atspalvi, o Nr. 3 Golden Sand daugau bronzini. Bet jie abu du nera tamsus,vidutinio tamsumo.
Atsakyti
blink.gif MAn kažkaip atrodo ar tik į oranžavumą nebus tas Nr.2.
Atsakyti
o kur galima įsigyti Dr. Hauschka brondzine pudryte, kurią čia visi giria? kokia jos kaina? gal yra Lietuvoje?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fantuteee @ 2011 04 04, 21:59)
o kur galima įsigyti Dr. Hauschka brondzine pudryte, kurią čia visi giria? kokia jos kaina? gal yra Lietuvoje?
smile.gif

Apie 86 lt. Vilniuje Biotekoj, Klaipedos g.
Atsakyti
QUOTE(Maserati. @ 2011 04 05, 11:32)
Apie 86 lt. Vilniuje Biotekoj, Klaipedos g.

Zalia zalia irgi turi, ten pigiau: http://www.zaliazali...bronzantas.html

Dar būna Eurovaistinėse, bet ten jau išvis brangu.
Atsakyti