Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(Maserati @ 2010 02 02, 21:45)
Tai maskuoja,jei vietoj mineralines galima tepti?

Na, ne tai kad maskuoja, bet kazkaip graziai veidas dengiasi. Ir jeigu per daug maskuoti nereikia, tai puikiai galima su ja be jokios pudrytes apsieiti 4u.gif . Na, as dar tik siandien viena syki ja pabandziau. Po keliu dieneliu vel brukstelsiu savo ispudzius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2010 02 02, 16:35)

mergaitės , o kaip šitas bronzantas , nes viena mamaytė man jį pasiūlė (nes vis dar ieškau ir neišsirenku  ax.gif )

Jis tamsus, jei sviesesne oda bus matomas g.gif
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2010 02 02, 22:20)
Na, issibandziau siandien Dr. Hauschka brondzine pudryte. Pirmas ispudis atidarius-gal ir tamsoka. Ji vos vos su blizguciu, bet ant veiduko neblizga, o taip paskaistina. Siaip graziai, lygiai dengesi ir nuo 13h iki 19h visai neislindo joks veido blizgejimas (mano oda riebi/misri, dabar per salcius ir tokia pasausejo vietomis:oh). Sausu vietu neissausino. Zodziu, laisvai galima tepti vietoj mineralines pudrytes. Tikrai veidukas toks sviezias, skaistus ir fainas. Ir kvapo jokio ikyraus nera. Man patiko-tikrai nenusivyliau wub.gif .
Na, panaudojus ilgiau, ziuresiu ar nekemsa unsure.gif

Dar syki dekui skaistukui uz pagalba uzsisakant sia gerybe 4u.gif

Geras, Neris jau gavo savo pudryte, o as dar ne unsure.gif na siandien neiseina nubekt iki pasto, bet ryt tai jau mausiu, o juk uzsisakem tai ta pacia diena doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Tainka @ 2010 02 03, 01:31)
Jis tamsus, jei sviesesne oda bus matomas g.gif

Taip as ji ir turejau, tai ispudzio nepadare, na nera labai prastas, bet antra kart nebepirkciau schmoll.gif tai jau tikrai, kad jis i tamsuma, bet jei i soleriuma retkarciais nueini tai nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 02 03, 11:24)

Taip as ji ir turejau, tai ispudzio nepadare, na nera labai prastas, bet antra kart nebepirkciau schmoll.gif tai jau tikrai, kad jis i tamsuma, bet jei i soleriuma retkarciais nueini tai nieko mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif man visiskai nepatiko schmoll.gif Tekstura tokia gruboka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gudre755 @ 2010 02 03, 11:24)
Geras, Neris jau gavo savo pudryte, o as dar ne  unsure.gif na siandien neiseina nubekt iki pasto, bet ryt tai jau mausiu, o juk uzsisakem tai ta pacia diena doh.gif
Papildyta:

keista, kad tu dar negavai g.gif

as užsakiau praeitą trečiadienį ryte ir kaip ir tikėejausi šeštadienį jis jau buvo pašte, bet paėmiau tik pirmadienį.

na nusprendžiau ir aš užsisakyti Dr. Hauhska bronzantą ax.gif

ačiū mergaitės visoms, padėjot apsispręst 4u.gif
Atsakyti
Aš tokį turiu http://www_artdeco_d...powder-compact/ Laaabai patenkinta esu, su flat top'u kontūrus darau, labai man patinka.Be blizgučių jokių, labai natūraliai atrodo, ir galima kaip EŽ naudoti visam veidui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretušiukas @ 2010 02 03, 19:51)
Aš tokį turiu http://www_artdeco_d...powder-compact/ Laaabai patenkinta esu, su flat top'u kontūrus darau, labai man patinka.Be blizgučių jokių, labai natūraliai atrodo, ir galima kaip EŽ naudoti visam veidui thumbup.gif

As irsi turiu. Pirkau senai ir buvau giliai uzmetusi, kai brangesnius naudoti pradejau. Kai kraustemes sunus rado, atemiau ir vel pradejau naudoti... Tai jis man thumbup.gif
Atsakyti
Siandien vel pasitepiau savo dr. Hauschka bronzatu. Patinka wub.gif Fainai, kad jo neimanoma padauginti. Nesimato tokio tamsumo ant veido, svelniai dengiasi (na, nemoku pasakyti, tokio siurkstumo nera), mano sviesiai odai gerai kazkaip tinka spalvyte. Kol kas nepastebiu ir pasalinio talko poveikio schmoll.gif biggrin.gif
Atsakyti

i 
Yra tema "Paskutinis pirkinys". Ten ir rašykit, ką parsitempėt namo, o į temą ateikit su konkrečiais komentarais.
Ateini į temą pasiruošęs gaut info apie vieną ar kitą priemonę, o randi "parsitempiau", "išbandysiu, parašysiu". Kažin kam čia tokia info įdomi
schmoll.gif
Atsakyti
Siandien pabandziau savo dr. Hauschka bronzanta ax.gif nu ir tikrai nustebau, kad taip lengva juo teptis, nes ir nemokedamas graziai juo padengsi veiduka biggrin.gif turejau egipto zeme, ir man ji patiko, tik jau reikejo laiko, kol ismokau jos nepadauginti, o su dr. Hauschka bronzantu naturalus lengvai ideges veidukas be jokiu pastangu lotuliukas.gif siandien pabandziau deti tiesiai ant odytes netepant kremines pudrytes, o ryt bandysiu ant pudros tai ziuresiu kaip bus. Pirmas ispudis geras thumbup.gif
Atsakyti
gal kuri isbandet? domina atsiliepimai bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Kokius šepetėlius naudojate bronzantui? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mo(ni)ka: 11 vasario 2010 - 16:43