Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

Sveikos, pleputes, ar kuri turite sitoki Guerlain bronzanta:

user posted image

Man tai jis nepatiko, labai purvina veida padaro, o gal as spalva ne ta issirinkau blush2.gif
Siaip esu Guerlain myletoja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Roxetė: 19 vasario 2011 - 21:00
QUOTE(Cherry_ @ 2011 02 19, 21:08)
O kas cia per bronzantas ?

Jei manes klausi tai cia Physicians formula healthy wear spf 50 bronzer 4u.gif nzn kdl jis man toks mielas, ar kad dovana nuo mielo zmogucio ar patiko pats produktas.. bet kol kas manau bus mano mylimiausias bronzatas wub.gif dienai i d e a l u s!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 19 vasario 2011 - 22:54
Visai si tema neidomi niekam, kad nediskutuojam. g.gif
Isigijau Lancome Star Bronzer limituota leidima su angelu.

user posted image

Dar neisbandziau, kai bus proga pabandysiu ir parasysiu atsiliepima bigsmile.gif kaip patiks si priemone drinks_cheers.gif Atrodo tai ispudingai. Vasarai bus kaip tik wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 15, 17:55)
Visai si tema neidomi niekam, kad nediskutuojam.  g.gif
Isigijau Lancome Star Bronzer limituota leidima su angelu.
Dar neisbandziau, kai bus proga pabandysiu ir parasysiu atsiliepima  bigsmile.gif  kaip patiks si priemone  drinks_cheers.gif Atrodo tai ispudingai. Vasarai bus kaip tik  wub.gif

Kiek blizguciu doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 15, 23:58)
Kiek blizguciu  doh.gif  blink.gif

Bet gal tas blizguciu sluoksnis su pora panaudojimu ir nusitrins g.gif Nors ir siaip pudra su blizguciais, bet neaisku kaip paskui jie pasiskirsto ir matosi ar nelabai.

Man Lancome kazkaip nezavi bronzatai - sviesiaodem netinkami, i orandzini/raudona atspalvi vis nesa. Turejau drambliukini bronzata, tai eina sua kokia nesamone buvo - grynai riebiai ir raudonai dazydavo doh.gif doh.gif doh.gif Nors atrodo mazai tos raudonos ir siaip turetu numust kitkas atspalvi...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 03 15, 22:58)
Kiek blizguciu  doh.gif  blink.gif

Aha atrodo, kad labai riebu ir blizgu, idomumo delei, pasidaziau nedaug siandien, tai ta raudona saule perbraukus sepeteliu dingo, liko rusvas bronzantas. Vadinas, cia tik ivaizdziui pagerinti ir ispudziui suteikti tokia grazi ir isskirtine pudra. Manau, sekmingai naudosiu ja, o kiekis kosminis net 40gr.- prazilsiu kol sunaudosiu blush2.gif
kaip ant veido atrodo padarysiu foto kita diena, jei kam idomu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2011 03 15, 23:26)
Bet gal tas blizguciu sluoksnis su pora panaudojimu ir nusitrins  g.gif Nors ir siaip pudra su blizguciais, bet neaisku kaip paskui jie pasiskirsto ir matosi ar nelabai.

O jusu dramblys irgi ispudingas, nepatiko? tokia graziai auksine rusva spalva atrodo. Idomu kaip naturaliai. O jums nepatiko? Kodel?
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 16, 13:36)
O jusu dramblys irgi ispudingas, nepatiko? tokia graziai auksine rusva spalva atrodo. Idomu kaip naturaliai. O jums nepatiko? Kodel?

Ziauriai nepatiko - del blizgumo jau nepamenu, nes senokai turejau. BET spalva tai gaudavosi raudona-orandzine doh.gif Ir tokia riebi ta spalva, o as baltaode, tai nei skruostam, nei visam veidui neimanoma buvo naudot. Pora kartu pabandziau ir iskeliavo is namu sis bronzatas. Tik atrodo graziai, o realiai buvo baisus vaizdas.
Atsakyti
Koki is pigesniu galetumet rekomenduoti, kad spalva butu sviesiai ruda siek tiek "nestu" i rudai persikine spalva, be blizguciu, geriau matinis, arba su lengvu lengvu svytejimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 02 20, 00:37)
Jei manes klausi tai cia Physicians formula healthy wear spf 50 bronzer  4u.gif nzn kdl jis  man toks mielas, ar kad dovana nuo mielo zmogucio ar patiko pats produktas.. bet kol kas manau bus mano mylimiausias bronzatas wub.gif dienai i d e a l u s!

Kur galima jos gauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rethimna: 16 kovo 2011 - 20:48
QUOTE(Rethimna @ 2011 03 16, 21:47)
Kur galima jos gauti?

USA 4u.gif ulta.com, physicians formula psl lr t.t 4u.gif bet dabar panaudojus ilgesni laika, tai man jis tamsesnis pasirode nei is pradziu, bet vis tiek labai patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Roxetė @ 2011 03 16, 12:36)
kaip ant veido atrodo padarysiu foto kita diena, jei kam idomu  drinks_cheers.gif

Lauksim foto 4u.gif
Atsakyti
as ir dairausi naujo bronzanto.nusiziurejau chanel,gal kuri naudojat sita?idomu kaip jis.
http://www.chanel.co...DE-CHANEL-88673
Atsakyti