Na ka, apejau siandien ne viena drugstore'a ir nieko neradau. Tiksliau kolkas radau tik rutuliukais
'bronze booster' bronzata ir '
cashmere' serijos bronzata. Realiai pabandziau tik ta ta 'cashmere' bronzata (light spalvyte), tai grazus, minkstas, turi itin smulkiu vos iziurimu blizguciu, bet manau ant veiduko jie nesimatytu ir tik gyvumo jam suteiktu. Dezute irgi labai daili, bet atsilaikiau nepirkus, nes bronzatu trukumu nesiskundziu.
'Happy Booster' serija kazkaip nesuzavejo tiek, kad butu sunku issirinkt ka bandyt. joje yra 2 spalvu skaistalai (
NUORODA):
'rose' ir 'natural' (pastaruosius ir pirkau), pudros berods irgi 2 atspalviu (
'translucent' ir 'beige' - pirkau pirmaja) bei 2 atspalviu bronzatai (
'bronzer' ir 'light bronzer'). Skaistalai gana mazose pakuotese, bet galvojant kiek laiko toks dalykas naudojasi, tai as visai nieko pries (bet galetu ir kaina mazesne but). Turiu toki pastebejima, kad prie siu priemoniu esantys sepeteliai tikrai zymiai svelnesni uz visus kitus PF sepetelius, pridedamus prie produktu (bet tai nereiskia, kad jie puikus ar labai tinkami naudot, nebent super ekstra atveju). Taigi, griztant prie paciu produktu, visi jie turi smulkiu blizguciu savyje, priemones lengvai tepasi, bet nera super minkstos (pvz
'Cashmere' serija minkstesne).
<..>
ISVADA: nesuzavejo, neapzavejo manes sios naujienos. 'Happy booster' bronzata tik smalsu isbandyt, bet tuo paciu nera didelio noro, nes panasu, kad visa si serija turi ta vientisa svytejima, o bronzatui man to jau per daug (na tik skruostams butu tinkamas tada jis). Spalvotieji koreguojantys akmenukai irgi smalsuma kelia, bet tik tiek - gal kada nors prie progos. Labiausiai patiko
'Cashmere' serija - tiek grazi, tiek smagiausiai tepasi, bet velgi, nereikalingi man papildomai tie produktai. Kolkas zinau, kad man nieko nieko is siu naujienu nereikia ir dle to dziaugiuosiu.
Kaip jau rasiau poste, esu seniau temoje apie ji rasius. Pabandykit per paieska susirast - ten esu parasius komentarus apie ji. Man patiko ir is naujienu jis verciausias demesio.