Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 11 28, 13:03)
va man tas pats su matiniais bronzantais g.gif nzn gal cia nuo odos spalvos priklauso? g.gif nes kiek esu banzdius matiniu(benefit hoola,Too faced g.gif ,guerlain turejau kazkoki matini)tai visi ant odos atrodo ryzi blink.gif  g.gif o va naudojant ne blizgius labai bet tokius ne matinius bronzantus ner to ryzumo g.gif

Su visiskai matinemis priemonemis (t.y. be jokio spindesio/dregnumo/svytejimo/blizgejimo ir pan) isvis sunku (bent man) - pvz pudra kiek nepataikyta su spalva arba neitin lygiai issklaidyta padaro veida purvina, bronzatai velgi purvini arba ryzi gaunasi, seseliai irgi blynai, jei netiksliai padengta, issklaidyta ir tt. O bent su lengvu svytejimu priemones ir kitaip atrodo, ir pati oda gyvesne tampa.

Nors nesutinku del Benefit 'Hoola' - labai labai svelniai uztepus jis grazios rudos spalvytes gaunasi (bet padauginus, tai tikrai ryzokas).
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 11 03, 22:37)
Kiek klausiau Sarmose, Douglase bei Kristianoj - niekas neturi sio gelio...  unsure.gif

Gan velokai atsakysiu, bet tik dabar pastebejau blush2.gif
pirkau Vokietijoje Douglaso parduotuveje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 11 28, 14:36)
Sitas tai tikrai ryzas,pati turejau. Ryzesnio nelabai ir isivaizduoju. Ant odos tai atrodo kaip tos soliariumines merginos kur buna,toki oranzini atspalvi duoda,net jei mazai tepant.

Nu drysciau gincytis g.gif .... Nera jis ryzas, na aisku jeigu padauginciau tai gal ir atsirastu tas ryzumas, bet manau kiekvienos priemones naudojimas nesaikingai duoda priesinga rezultata, negu tikimes ax.gif ... As su sepeteliu vos vos galiukais prabegu per visa veida ir tikrai jokio ryzumo tik svelnus naturaliai atrodantis rusvumas mirksiukas.gif

Dar pastebejau viena dalyka, kad buna jog skiriasi priemoniu spalva nors jos ir is tos pacios parduotuves pirktos ir numeriukai vienodi g.gif .. Kazin kodel taip buna g.gif ...

Pries metus buvau pirkus bronzanta is Body shop, seseriai labai patiko jis tai ir ji nusipirko toki pat is tos pacios parduotuves... Kai abi sudejom i kruva, tai spalvos ganetinai skyresi. Viena ejo i rusvuma, kita buvo kiek sviesesne i ryzuma doh.gif ... Nors numeriukai buvo tie patys doh.gif ... Galvojom jau mum su akim negerai, tai davem vyram ivertinti (mano vyras kaip tycia koloristika baiges lenkuose reikejo del darbo), bet aisku cia ne esme... Esme tame, kad tiek maniskiui tiek seses vyrui spalvos irgi skyresi lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tai taip ir baugu dabar ka nors pirkti konkreciai neisbandzius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2010 11 29, 00:10)
Nu drysciau gincytis g.gif .... Nera jis ryzas,

Dar pastebejau viena dalyka, kad buna jog skiriasi priemoniu spalva nors jos ir is tos pacios parduotuves pirktos ir numeriukai vienodi g.gif .. Kazin kodel taip buna g.gif ...

As manau, kad labai daug kaip atrodys priemone/spalva ir nuo odos atspalvio priklauso - vienai gal nuryzina, o kitai rusvai atrodo.

O jums tik tas vienas atvejis su spalvom buvo ar ir daugiau/dazniau pasitaiko? Nes man panasu, kad tiesiog sumaisyti lipdukai ar pakeista kazkas ir pan. Nes nu niekad neteke man nei nusipirkt, nei siaip uzmatyt ta pati produkta, kad skirtusi.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2010 11 29, 03:06)
As manau, kad labai daug kaip atrodys priemone/spalva ir nuo odos atspalvio priklauso - vienai gal nuryzina, o kitai rusvai atrodo.

O jums tik tas vienas atvejis su spalvom buvo ar ir daugiau/dazniau pasitaiko? Nes man panasu, kad tiesiog sumaisyti lipdukai ar pakeista kazkas ir pan. Nes nu niekad neteke man nei nusipirkt, nei siaip uzmatyt ta pati produkta, kad skirtusi.

Na negaliu sakyt, kad daznai pasitaiko schmoll.gif ... Aplamai yra teke susidurti su kosmetikos spalvu skirtumais gal kokius 4 kartus g.gif ... Max faktor kompatine pudra tokia buvau uztaikius, bet gerai, kad skirtuma pastebejau parduotuvej biggrin.gif , tai parodziau pardavejai tai jos atsakymas buvo, kad gali taip buti g.gif g.gif ... Tik nelabai suprantu to "GALI" g.gif Dar buvo pasitaike lupdaziuku skirtingos spalvos( aisku ne kardinaliai skirtingos, tik truputeli vienas buvo kiek sviesenis doh.gif ) Tai dabar turiu tokia ale ida, jeigu isirenku ka nors is testeriuku spalvos, tai perziuriu vos ne visa palete, kad issikrinkt tikrai tokia thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas bandet toki YSL bronzanta?
user posted image
Palette Mauresque pour le Teint
Labai butu idomus atsiliepimai, ar vertas demesio g.gif
Atsakyti
naudoju ež... smile.gif bet norėčiau, kad būtų toks rausvai rusvas atspalvis, gal kas ką patarsit?
Atsakyti
QUOTE(pomidorusultys @ 2011 01 02, 17:38)
naudoju ež... smile.gif bet norėčiau, kad būtų toks rausvai rusvas atspalvis, gal kas ką patarsit?

Man iskart i galva atejo Guerlain meteoritai 'Perles de velours' - jie limituoto leidimo, tia nebent kur rastumet dar. Berods cia, SM'e, kosmetikos isparduotuvej dar neseniai viena nare pardavinejo - tik nebuvo nurodzius pavadinimo. Imetu apacioj ju reklamine foto - gal rasit pagal ja, nes butent tokia ji buvo idejus.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Prisimenu kazkas pirko Physicians formula cashmere .... bronzanta 4u.gif
Gal kokie atsiliepimai butu apie ji , nes labai dailiai jis man atrodo . Idomu ar jis su blizguciais, koks spindesis ir t.t.
user posted image
Atsakyti
As gavau dovanu va toki bronzeri.. 4u.gif pirma mintis, kad ant manes jo nesimatys, mano spalva medium, bet apkuotei atrodo labai sviesus.. bet labai klydau.. tokia grazi spalva, naturaliai labai atrodo, idealiai tiko wub.gif su smulkiu svytejimu jis.. labai faina pakuote, sepetukas.. labai patiko 4u.gif wub.gif beja, jis su spf 50 bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 19 vasario 2011 - 18:42
O kas cia per bronzantas ?
Atsakyti
Cherry smile.gif
apie PF Cashmere
QUOTE(shopingas @ 2011 01 11, 01:39)
Na ka, apejau siandien ne viena drugstore'a ir nieko neradau. Tiksliau kolkas radau tik rutuliukais 'bronze booster' bronzata ir 'cashmere' serijos bronzata. Realiai pabandziau tik ta ta 'cashmere' bronzata (light spalvyte), tai grazus, minkstas, turi itin smulkiu vos iziurimu blizguciu, bet manau ant veiduko jie nesimatytu ir tik gyvumo jam suteiktu. Dezute irgi labai daili, bet atsilaikiau nepirkus, nes bronzatu trukumu nesiskundziu.  ax.gif

QUOTE(shopingas @ 2011 01 23, 00:20)
'Happy Booster' serija kazkaip nesuzavejo tiek, kad butu sunku issirinkt ka bandyt. joje yra 2 spalvu skaistalai (NUORODA): 'rose' ir 'natural' (pastaruosius ir pirkau), pudros berods irgi 2 atspalviu ('translucent' ir 'beige' - pirkau pirmaja) bei 2 atspalviu bronzatai ('bronzer' ir 'light bronzer'). Skaistalai gana mazose pakuotese, bet galvojant kiek laiko toks dalykas naudojasi, tai as visai nieko pries (bet galetu ir kaina mazesne but). Turiu toki pastebejima, kad prie siu priemoniu esantys sepeteliai tikrai zymiai svelnesni uz visus kitus PF sepetelius, pridedamus prie produktu (bet tai nereiskia, kad jie puikus ar labai tinkami naudot, nebent super ekstra atveju). Taigi, griztant prie paciu produktu, visi jie turi smulkiu blizguciu savyje, priemones lengvai tepasi, bet nera super minkstos (pvz 'Cashmere' serija minkstesne).
<..>
ISVADA: nesuzavejo, neapzavejo manes sios naujienos. 'Happy booster' bronzata tik smalsu isbandyt, bet tuo paciu nera didelio noro, nes panasu, kad visa si serija turi ta vientisa svytejima, o bronzatui man to jau per daug (na tik skruostams butu tinkamas tada jis). Spalvotieji koreguojantys akmenukai irgi smalsuma kelia, bet tik tiek - gal kada nors prie progos. Labiausiai patiko 'Cashmere' serija - tiek grazi, tiek smagiausiai tepasi, bet velgi, nereikalingi man papildomai tie produktai. Kolkas zinau, kad man nieko nieko is siu naujienu nereikia ir dle to dziaugiuosiu. 4u.gif

QUOTE(shopingas @ 2011 01 23, 14:32)
Kaip jau rasiau poste, esu seniau temoje apie ji rasius. Pabandykit per paieska susirast - ten esu parasius komentarus apie ji. Man patiko ir is naujienu jis verciausias demesio.

Papildyta:
prašau rašyti pavadinimus
Atsakyti