Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(Twinklyte @ 2010 10 23, 16:02)
Shmashbox bronze lights vadinasi ir ju tik dvi spalvos sviesesne ir tamsesne ir cia bus visiskai vienspalvis, nes internete maciau, kad yra ir kitokiu bangelem visokiu spalvotu smile.gif O jis viviskai neatrodo kai miltai, bet tiesa nezinau kaip ant sausos odos, kadangi mano oda yra linkusi i blizgesi, nors ryte kai temu ji buna matine,zdz man tinka sis bronzantas. Net kai islenda blizgesys neatrodo negraziai,priesingai atrodo skaisciai,nes to spalvyte nera tamsi, o pvz su tamsiom tai siaubas,jei islys blizgesys tai veidas gali kaip murzinas atrodyti smile.gif

drinks_cheers.gif ir as ji isigijau, tai esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 11 02, 21:34)
rekomenduokit koki bronzata suteikianti panasu efekta kaip EZ? na kad rudintu, o neryzintu veiduka, ir kad suteiktu svelnu svytejima ,bet ne isblizgintu.
gal yra daugiau atsiliepimu apie TOO FACED bronzata Sun bunny?

Man si pudryte idealiausia wub.gif

user posted image

Parudina veiduka, turi mazyciu svytinciu dalelyciu, kurios matosi tik pries saule thumbup.gif

Clarins bronzing powder biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 03 lapkričio 2010 - 10:47
pavadinimas?
Atsakyti
ieškau matinio bronzato. nenoriu dėl to išleisti krūvos pinigų, tad gal galėtumėte pasiūlyti kokių bronzatų iki 60 lt ?
šiandien apžiūrinėjau BOURJOIS matinį bronzatą. gal kokių atsiliepimų apie jį ? ar dienos šviesoje neatrodo ryža spalva?

Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2010 10 26, 14:01)
O sis yra kaip kremukas? Kokia jo spalva pacio? Ar turi blizgiu daleliu?  4u.gif

jis ganetinai tamsus, zele - kremo pavidalo, tad puikiai issisklaido. Svytintis, bet atskiru dideliu blizguciu nera.
Papildyta:
QUOTE(pinkClarin @ 2010 11 03, 18:34)
ieškau matinio bronzato. nenoriu dėl to išleisti krūvos pinigų, tad gal galėtumėte pasiūlyti kokių bronzatų iki 60 lt ?
šiandien apžiūrinėjau BOURJOIS matinį bronzatą. gal kokių atsiliepimų apie jį ? ar  dienos šviesoje neatrodo ryža spalva?

Apie bourjois yra mano atsiliepimas puslapyje pries. Sakyciau rusvas atspalvis gan naturalus (mano oda sviesi). Dar is pigesniu esu bandziusi max factor bronzing powder. Taciau sios nerekomenduociau, nes vakare, jei daugiau pasirudini ryte, didele tikimybe, kad atrodisi "purvina".
Atsakyti
taip, skaičiau jūsų pasisakymą apie šį bronzatą. vien dėl to ir keliavau iki artimiausios parduotuvės pažiūrėti kaip atrodo ant rankos ir kokia jo kaina biggrin.gif
dabar kaip tik jam 15 procentų akcija, tad jei nieko kito nerasiu, pirksiu šį smile.gif
aš su šiuo bronzatu kontūruočiau (ar šitaip tariasi? biggrin.gif ) veidą . tikiuosi tam jis tiktų .
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 11 03, 18:41)
jis ganetinai tamsus, zele - kremo pavidalo, tad puikiai issisklaido. Svytintis, bet atskiru dideliu blizguciu nera.

Kiek klausiau Sarmose, Douglase bei Kristianoj - niekas neturi sio gelio... unsure.gif
Atsakyti
seku temute, laikas nuo laiko ale ziuriu apmire g.gif matomai visos apsirupino ir dabar atokvepis lotuliukas.gif

O as siandien susigundziau ir nusipirkau stai toki bronzanta rolleyes.gif

user posted image

ir toki sepeteli rolleyes.gif

user posted image

Ismeginau viska nu fantastiska ta pudryte, tikrai duoda naturalia spalvike idegusios odos, blizgutis vos vos iziurimas thumbup.gif ir netamsi 02 gold. Sepetelis irgi liuksiskas thumbup.gif
Atsakyti
Renkuosi iš dviejų bronzatų- Dr.hauschkos ir Everyday Minerals Pressed Summer Bronze user posted image
Apie hauschkos nemažai atsiliepimų čia radau, o apie EM schmoll.gif tai vis tik gal kuri bandėte šią?laaabai norėčiau atsiliepimų user posted image
Atsakyti
taigi nusipirkau bourjois matinį bronzatą. tikrai nesigailiu. ieškojau būtent matinio ir pagaliau radau.
tik pastebėjau, jog padauginus, atsiranda kažkiek "ryžas" atspalvis. tačiau jeinaudojamas normalus kiekis, atrodo labai natūraliai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkClarin @ 2010 11 27, 21:47)
taigi nusipirkau bourjois  matinį bronzatą. tikrai nesigailiu. ieškojau būtent matinio ir pagaliau radau.
tik pastebėjau, jog padauginus, atsiranda kažkiek "ryžas" atspalvis. tačiau jeinaudojamas normalus kiekis, atrodo labai natūraliai.  smile.gif

va man tas pats su matiniais bronzantais g.gif nzn gal cia nuo odos spalvos priklauso? g.gif nes kiek esu banzdius matiniu(benefit hoola,Too faced g.gif ,guerlain turejau kazkoki matini)tai visi ant odos atrodo ryzi blink.gif g.gif o va naudojant ne blizgius labai bet tokius ne matinius bronzantus ner to ryzumo g.gif
Atsakyti
QUOTE(...spinduliukas... @ 2010 11 27, 00:22)

O as siandien susigundziau ir nusipirkau stai toki bronzanta rolleyes.gif

Sitas tai tikrai ryzas,pati turejau. Ryzesnio nelabai ir isivaizduoju. Ant odos tai atrodo kaip tos soliariumines merginos kur buna,toki oranzini atspalvi duoda,net jei mazai tepant.
Atsakyti