Dekui Twinklyte uz atsiliepima. O Smashbow tik si bronzanta turi? Jei ne, parasykit pavadinima, nes nusipirksiu ne toki Ir dar klausimas, ar matinis bronzantas neatrodo kaip miltai? Nes pvz. mineralines pudros kurios yra visiskai matines, man atrodo dirbtinai, kaip miltai ant veido, ydomu kaip su bronzantais
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 10 23, 13:47)
Dekui Twinklyte uz atsiliepima. O Smashbow tik si bronzanta turi? Jei ne, parasykit pavadinima, nes nusipirksiu ne toki Ir dar klausimas, ar matinis bronzantas neatrodo kaip miltai? Nes pvz. mineralines pudros kurios yra visiskai matines, man atrodo dirbtinai, kaip miltai ant veido, ydomu kaip su bronzantais
Shmashbox bronze lights vadinasi ir ju tik dvi spalvos sviesesne ir tamsesne ir cia bus visiskai vienspalvis, nes internete maciau, kad yra ir kitokiu bangelem visokiu spalvotu O jis viviskai neatrodo kai miltai, bet tiesa nezinau kaip ant sausos odos, kadangi mano oda yra linkusi i blizgesi, nors ryte kai temu ji buna matine,zdz man tinka sis bronzantas. Net kai islenda blizgesys neatrodo negraziai,priesingai atrodo skaisciai,nes to spalvyte nera tamsi, o pvz su tamsiom tai siaubas,jei islys blizgesys tai veidas gali kaip murzinas atrodyti
Pas mane oda riebi, tai tiks turbut. Reikes isbandyt
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 10 23, 17:36)
Pas mane oda riebi, tai tiks turbut. Reikes isbandyt
o tu pamegink pacioj parduotuveje pasitepti skruostus ir pasiziurek kaip atrodys, as taip ir padariau ir iskarto nusipirkau bet kai gryzau jis man nepatiko, lb sviesus pasirode ir tt bet kazkaip po komplimentu ir po ilgesnio naudojimo tai susidraugavom lb
QUOTE(Parissiene @ 2010 10 25, 21:10)
Merginos, gal rasau ne i tema , bet gal galite parekomenduoti koki nebrangu highliteri ? Prisiziurejau youtube makiazo pamokeliu noriu ir as paekspermentuoti.
As siulyciau Essence firmos, net keli yra.. kaina iki 10lt ir tikrai labai neprasti bent man
QUOTE(amber123 @ 2010 10 25, 21:24)
As siulyciau Essence firmos, net keli yra.. kaina iki 10lt ir tikrai labai neprasti bent man
O jie kreminiai ar presuoti ?
QUOTE(Parissiene @ 2010 10 25, 21:10)
Merginos, gal rasau ne i tema , bet gal galite parekomenduoti koki nebrangu highliteri ? Prisiziurejau youtube makiazo pamokeliu noriu ir as paekspermentuoti.
apie svytejima suteikiancias priemones tema cia:
http://www.supermama...?...7432&st=564
kai kurios svytejimui isgauti naudoja meteoritus (bet jie brangoki) tema apie juos cia:
http://www.supermama...;#entry41462520
siaip nepatariu leisti pinigus pigiems highliteriams, nes pastarieji dauguma turi pavieniu blinguciu (nebent jums taip patinka).
O i tema, turiu tris bronzantus. TBS tamsiasias bangeles, bourjois bronzing powder ir skysta clinique bronzanta.
taigi TBS bangeles ivardyciau, kaip saules pudra - skaistalus. Nes si priemone suteikia blizgesio, del to manau nelabai tinkama visam veidui. Rudas atspalvis turi siek tiek raudono atspalvio (mazai)
bourjois yra visiskai matine, puikiai retusuojasi, galima isgauti nuo labai svelnaus iki labai tamsaus atspalvio. Labai esu ja patenkinta, nes megstu matinius bronzantus.
clinique bronzinis gelis labai patogus naudoti vasara. Siek tiek paryskinu skruostikaulius, ir siek tiek imaisau i kremuka, kuriuo tepu kakla ir dekolte. Gaunasi naturaliai idegusios odos ivaizdis, siek tiek blizgus.
QUOTE(Argija @ 2010 10 25, 21:38)
clinique bronzinis gelis labai patogus naudoti vasara. Siek tiek paryskinu skruostikaulius, ir siek tiek imaisau i kremuka, kuriuo tepu kakla ir dekolte. Gaunasi naturaliai idegusios odos ivaizdis, siek tiek blizgus.
O sis yra kaip kremukas? Kokia jo spalva pacio? Ar turi blizgiu daleliu?
QUOTE(Parissiene @ 2010 10 25, 21:33)
O jie kreminiai ar presuoti ?
Jie sausi presuoti sidabrines spalvos.. turiu dar auksinio svytejimo suteikiancius Uma firmos, jokiu pavieniu blizguciu neturi, tik vientisa svytejima, jie kreminiai tai tokie papigiai pradedanciai manau pats tas pasitreniruot