Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(Rethimna @ 2010 10 19, 14:35)
Jis netinkamas visam veidui gi čia ne bronzantas

kuris cia netinkamas nesupratau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 19 spalio 2010 - 12:37
QUOTE(Rethimna @ 2010 10 19, 13:35)
Jis netinkamas visam veidui gi čia ne bronzantas

Kdl? Sun bunny yra kompaktine 2 spalvu pudra.. gal su Snow bunny maisot 4u.gif as galvoju i EZ panasiausia sita
http://www.kosmetika...der.html?lang=2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 19 spalio 2010 - 12:38
QUOTE(amber123 @ 2010 10 19, 14:36)
Net megineli idejo blink.gif as ir is ten sakiausi.. tvarkingai atveze, nemokamai, bet meginuko negavau..bet as maza pirkau pink leopard biggrin.gif

as irgi maza pirkau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2010 10 19, 14:37)
Kdl? Sun bunny yra kompaktine 2 spalvu pudra.. gal su Snow bunny maisot 4u.gif as galvoju i EZ panasiausia sita

dabar neatsimenu forumietes, kuri pirko ta sokoladine, nes as kai masciau kuria pirkt jai parasiau, tai sake, kaip ez, bet ji tos sokoladines dabar nenaudoja, labiau jai ez.
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 10 19, 11:09)
hmm, pasimeciau.. vadinas pink leopard atkrenta, nes blizgeti nenoriu.
o Sun Bunny efekta suteikia panasu kaip EZ (lyginu su ja, nes bronzatu lb mazai esu bandziusi)? nera labai blizganti? ir ar esate bandziusi Too faced chocolate soleil?  kuom skiriasi nuo Sun Bunny?

Chocolate Soleil gražiai parudina veiduką. Pati jui turiu ir labai patenkinta mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rethimna: 19 spalio 2010 - 12:44
QUOTE(amber123 @ 2010 10 19, 14:37)

truputi sumaišiau blush2.gif
Atsakyti
as nuo saves rekomenduoju Sun bunny biggrin.gif
Atsakyti
visai dabar pasimeciau... doh.gif ar sun bunny ar chocolate imti.. gaila nera mano mieste kur ju isbandyti abieju g.gif bet taip ir nesupratau kuom jos skiriasi viena nuo kitos..? juk abu bronzatai, bet kazkuo vadinas skiriasi ...? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lapuaite: 19 spalio 2010 - 16:23
QUOTE(lapuaite @ 2010 10 19, 17:22)
visai dabar pasimeciau... doh.gif    ar sun bunny ar chocolate imti.. gaila nera mano mieste kur ju isbandyti abieju g.gif  bet taip ir nesupratau kuom jos skiriasi viena nuo kitos..? juk abu bronzatai, bet kazkuo vadinas skiriasi ...? g.gif

Nu tai dievuliau brangus lotuliukas.gif ivedat psl kosmetika.lt ir paskaitot vienos ir kitos aprasymus.. ir palyginkit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rethimna @ 2010 10 19, 13:57)
truputi sumaišiau    blush2.gif

Nu klausykites..kad daugiau taip nebutu lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 19, 19:12)
Nu klausykites..kad daugiau taip nebutu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif juokauju 4u.gif

pasistengsim mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rethimna: 19 spalio 2010 - 17:54
QUOTE(lapuaite @ 2010 10 19, 17:22)
visai dabar pasimeciau... doh.gif    ar sun bunny ar chocolate imti.. gaila nera mano mieste kur ju isbandyti abieju g.gif  bet taip ir nesupratau kuom jos skiriasi viena nuo kitos..? juk abu bronzatai, bet kazkuo vadinas skiriasi ...? g.gif

Na pirma ziurekit kam naudot zadat - jei visam veidukui, tai tik 'chocolate soleil' (arba dar 'pure bronze' yra birus Too Faced) - cia jei tik sios firmos norit. Jei skruostams, tai man visi kiti grazus, bet jie laabai blizgus (blizgejimas vientisas, kaip Dior shimmer'iu, tai visam veidukui netinka ne pro kur). Del 'sun bunny' konkreciai jau nepamenu kaip kas, bet ji irgi su spindesiu/blizgesiu, o 'chocolate soleil' visiskai matinis.
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 10 19, 11:01)
Twinklyte, o koks Smashbox bronzanto pavadinimas? Koki nr naudojat?Kaip suprantu, jums jis labiausiai patinka is turetu? Ar turi blizgio ar matinis?

keliu klausima i virsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 10 22, 13:56)
keliu klausima i virsu smile.gif

taip shmashbox patinka labiausiai, pradzioi gal nelabai pasirode kadangi buvau pripratusi prie ez o ez laaabai spalva intensyvi dabar lyginant net murzina tokia, labai sendina, o shmashbox super, iskart gavau kmplimentu, kad labai grazi spalva ant skruostu ir kad veidas toks gaivesnis smile.gif suzinojau apie si bronzanta kai ieskojau internete informacijos apie matinius bronzantus ir radau Kim Kardashian atsileipimus apie sita,kaip jos megiamiausia, be jokiu blizguciu ir t.t. Nusipirkau spalvyte sviesesne nes tuo metu ji viena tebuvo-sunkissed matte vadinasi,kita yra tamsesne suntan matte.Na bet nesigailiu,kad pirkau, naudojamas jis pas mane kasdien smile.gif Jei dar kas domina prasom klausti biggrin.gif
Atsakyti