Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(veterane @ 2010 10 18, 21:06)
leopardine pardavineju, nepatiko ji man, nors cia visos taip isgyre  blink.gif
as rekomenduociau Too Faced kompaktinė pudra "Sun Bunny"  drinks_cheers.gif

hmm, pasimeciau.. vadinas pink leopard atkrenta, nes blizgeti nenoriu.
o Sun Bunny efekta suteikia panasu kaip EZ (lyginu su ja, nes bronzatu lb mazai esu bandziusi)? nera labai blizganti? ir ar esate bandziusi Too faced chocolate soleil? kuom skiriasi nuo Sun Bunny?
Atsakyti
Twinklyte, o koks Smashbox bronzanto pavadinimas? Koki nr naudojat?Kaip suprantu, jums jis labiausiai patinka is turetu? Ar turi blizgio ar matinis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 19 spalio 2010 - 10:02
QUOTE(lapuaite @ 2010 10 19, 11:09)
hmm, pasimeciau.. vadinas pink leopard atkrenta, nes blizgeti nenoriu.
o Sun Bunny efekta suteikia panasu kaip EZ (lyginu su ja, nes bronzatu lb mazai esu bandziusi)? nera labai blizganti? ir ar esate bandziusi Too faced chocolate soleil?  kuom skiriasi nuo Sun Bunny?

san bunny panasiai kaip ez, bet man graziau, spalvos neryzos, graziai dengiasi, neblizgancios, bet tokios kaip su svytejimu, labai pagyvina veida, man labai patiko, ez nebenaudoju isvis. O tos soleil nesu bandziusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 10 19, 11:22)
san bunny panasiai kaip ez, bet man graziau, spalvos neryzos, graziai dengiasi, neblizgancios, bet tokios kaip su svytejimu, labai pagyvina veida, man labai patiko, ez nebenaudoju isvis. O tos soleil nesu bandziusi smile.gif

o kokia kaina sios pudros sarmose ar pan? as galvoju uzsisakyti is kosmetika.lt, ten ji berods 69lt kainuoja, tik idomu ar patikima is ten sakytis.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 10 19, 12:22)

Nu neklaidinkit zmoniu, ne visu EZ ryza spalva.. 100k diskutuota, kad vieniem Bi kor gaunas ryza, kitiem Ikos.. priklauso nuo pacio zmogaus odos spalvos smile.gif kaip tik soleil daugiau i EZ, o sun buny manau toli nuo EZ.. bet galiu tik su bi kor lygint
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 19, 12:21)
Nu neklaidinkit zmoniu, ne visu EZ ryza spalva.. 100k diskutuota, kad vieniem Bi kor gaunas ryza, kitiem Ikos.. priklauso nuo pacio zmogaus odos spalvos smile.gif kaip tik soleil daugiau i EZ, o sun buny manau toli nuo EZ.. bet galiu tik su bi kor lygint

kai turejau EZ bi kor- tai man jokio ryzumo nebudavo, tad noriu rasti panasu ar netgi toki pati efekta duodanti bronzata kaip EZ.
O jus esate meginusi too faced chocholate ir too faced sunny bunny? gal galetumet juos palygint? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 19, 14:21)

mano ez nera ryza, sakiau, kad spalva nera i ryzuma, bet ne apie ez galvojau taip sakydama tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 10 19, 13:32)
mano ez nera ryza, sakiau, kad spalva nera i ryzuma, bet ne apie ez galvojau taip sakydama  tongue.gif

lotuliukas.gif nu zodziu supratau
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 10 19, 14:01)
o kokia kaina sios pudros sarmose ar pan? as galvoju uzsisakyti is kosmetika.lt, ten ji berods 69lt kainuoja, tik idomu ar patikima is ten sakytis.. g.gif

as is kosmetika.lt sakiaus leopardine tai man atveze kurjeris jau kita diena ir dar idejo megineli tos sun bunny pudros, siuntinas nekainavo, tai manau tikrai patikima, kai pirksiu ta sun bunny taip pat sakysiuos is kosmetika.lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 19 spalio 2010 - 12:34
QUOTE(lapuaite @ 2010 10 19, 13:25)
kai turejau EZ bi kor- tai man jokio ryzumo nebudavo, tad noriu rasti panasu ar netgi toki pati efekta duodanti bronzata kaip EZ.
O jus esate meginusi too faced chocholate ir too faced sunny bunny? gal galetumet juos palygint? smile.gif

drinks_cheers.gif as ir tuiru Bi kor. Kiek esu domejusis panos rase, kad panasu i EZ efekta suteikia Dr. Haucha bronzatas ir Too faced soleil tas ten kazkoks 4u.gif dar labai giria Nars bronzata.. uzkrito pavadinimas doh.gif o too faced esu bandzius tik pink leopard, tai jis i Ez nei kiek nepanasus.. jei ieskot i Ez pan efekto siulyciau uzklaust EZ temoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 10 18, 23:06)
leopardine pardavineju, nepatiko ji man, nors cia visos taip isgyre  blink.gif
as rekomenduociau Too Faced kompaktinė pudra "Sun Bunny"  drinks_cheers.gif

Jis dviejų spalvų ir gali rinktis kokio intensyvumo nori
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rethimna: 19 spalio 2010 - 12:56
QUOTE(veterane @ 2010 10 19, 13:33)
as is kosmetika.lt sakiaus leopardine tai man atveze kurjeris jau kita diena ir dar idejo megineli tos sun bunny pudros, siuntinas nekainavo, tai manau tikrai patikima, kai pirksiu ta sun bunny taip pat sakysiuos is kosmetika.lt  smile.gif

Net megineli idejo blink.gif as ir is ten sakiausi.. tvarkingai atveze, nemokamai, bet meginuko negavau..bet as maza pirkau pink leopard biggrin.gif
Atsakyti