Įkraunama...
Įkraunama...

Bronzantai, saulės pudros

QUOTE(Cherry_ @ 2010 10 04, 20:48)
As is vis senamadiska kazkokia, bijau naujoviu, uzsikabinus uz EZ , ir ne krust, o pakaitalo taip noretusi sad.gif

Pamėginkit Lancome liniją, manau turėtų patikti, nueikit į kokią kosmetikos parduotuvę ir išmėginkit mirksiukas.gif
Atsakyti
PRASAU RIMTO PATARIMO!!! biggrin.gif
kuris bronzatas vertesnis demesio?
Too faced pink leopard ar too faced chocolate soleo??

noriu kad suteiktu naturalu idegi veidukui. kuom jie skiriasi? labai lauksiu nuomoniu.
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 10 18, 22:04)
noriu kad suteiktu naturalu idegi veidukui. kuom jie skiriasi? labai lauksiu nuomoniu.

As turiu pink leopard, tai jis priduoda dar ciut rozines spalvos, tai vien kaip bronzatas manau nlb.. chocolate soleo rudas.. jis kaip bronzatas manau labiau tinkamas smile.gif siulyciau sarmoj pabandyt abu ir bus aisku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lapuaite @ 2010 10 18, 23:04)

leopardine pardavineju, nepatiko ji man, nors cia visos taip isgyre blink.gif
as rekomenduociau Too Faced kompaktinė pudra "Sun Bunny" drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 18 spalio 2010 - 21:08
QUOTE(veterane @ 2010 10 18, 22:06)
leopardine pardavineju, nepatiko ji man, nors cia visos taip isgyre  blink.gif

Kodel nepatiko smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 18, 23:45)
Kodel nepatiko smile.gif ?

man ji per daug blizganti, visam veidui as jos nebandziau, bet tik prabraukus su sepeteliu ir ant skruostu, tai man nzn labai blizgu. ta kita kur idejau, tai ji taip svelniai atrodo, ne matine, bet ir ne blizganti, ja naudoju veido konturavimui, gaila, kad baigias meginelis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 18 spalio 2010 - 21:48
QUOTE(veterane @ 2010 10 18, 22:48)
man ji per daug blizganti, visam veidui as jos nebandziau, bet tik prabraukus su sepeteliu ir ant skruostu, tai man nzn labai blizgu. ta kita kur idejau, tai ji taip svelniai atrodo, ne matine, bet ir ne blizganti, gaila, kad baigias meginelis  unsure.gif

Na taip, ji blizigi drinks_cheers.gif as ant bronzerio naudoju, biski kaip shimeris gaunas tuo paciu
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 18, 23:48)
Na taip, ji blizigi drinks_cheers.gif as ant bronzerio naudoju, biski kaip shimeris gaunas tuo paciu

"Sun Bunny" bronzatas toks svytintis, tai ant virsaus jau nieko nebereikia tepti.
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2010 10 18, 22:50)
"Sun Bunny" bronzatas toks svytintis, tai ant virsaus jau nieko nebereikia tepti.

Na man ir pink leopar svytintis atrodo.. tikrai ner pavieniu blizguciu smile.gif tik tiek, kad tas svytejimas su spalva..
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2010 10 04, 20:48)
Du skirtingi dalykai turejau omeni ,konsistencijas, rezultata ir t.t. tongue.gif  kabinejates ponicka  biggrin.gif
Supratau,  aciu  4u.gif tada jis man atkrenta .
As is vis senamadiska kazkokia, bijau naujoviu, uzsikabinus uz EZ , ir ne krust, o pakaitalo taip noretusi sad.gif

Gerų bronzantų turi Guerlain. Pvz. Guerlain tan booster turi labai mažai blizgių dalelių, ir suteikia ne tiek švytintį, kiek skaistinantį efektą. Teracotta light daug blizgesnis, bet jei mėgstate blizgučius, tinka ir visam veidui, jis taip pat priduoda skaistumo. Be to Guerlain bronzantų sunku padauginti, nes jie kietoki, bet už tai labai natūraliai atrodysite. Man pvz. Guerlain atrodo natūraliausiai iš visų bandytų, pvz. Lancome duoda labiau oranžinį vaizdą( nors iš tiesų oranžiniu tikrai negalėčiau pavadinti). beje, nors ir pigus, man anksčiau pasirodė visai neblogas Bourjois bronzantas panašus į šokolado plytelę( bet dabar mačiau tik testerius, panašu, kad jų jau nebegamina). Tik po ilgesnio naudojimo jį darosi sunku pakabinti šepetėliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuberosa: 18 spalio 2010 - 22:18
cia ziuriu minejot guerline mozaika bronzanta, o pas mane ji beveik nenaudojama stovi, kadangi esu misriaode o ji labai drekinanti ten su roziu kazkokiais ekstraktais tai man nuo jos veidas po to labai blizga, turiu galvoje ne tik nuo jos pacios blizgejimas,bet labiau veidas riebinasi, ir per daug blizgi ji, gal sausai odai kitaip atrodo, bet man ji siaip sau. Neduoda konturavimo,akdangi teisingai kazkas minejo,jos nepadauginsi, preis tai EZ naudojau tai isgaudavau konturavima gera,gal kad spalva jos tokia intensyvi.o guerline konturo neduoda,bent jau as negalejau su ja suformuoti skruostikauliu.Isinaudojo sviesios daleleytes vietoj seselio-shimerio. EZ irgi nebenaudojama, siuo metu smashbox naudojama,spalvyte nemurzina, gaivi. seniau buciau pasakius kur cia tokios spalvos bronzantas biggrin.gif Noretusi ka naujo pameginti, bet kad butu neriebus dalykelis,anksciau kazkaip uzsikabinus buvau uz dior matinio,bet nzn pamirsau,nusipirkau tada shamshbox,o kaip too faced soleil nera per tamsus?
Atsakyti
Man patiko koki atspalvi duoda Bourjois bronzantas(sokolado plytele),tik tie blizguciai ant mano ir taip riebios odos po trumpo laiko pradeda dar labiau blyzgeti doh.gif noreciau matini sios firmos bronzanta isbandyti
Atsakyti